واقعا مسخرست
من بات و جانگل رو اتخاب میکنم
موقع انتخاب چمپ موقعیت منو زده بود ساپ !!!!
اینا فازشون چیه
Printable View
واقعا مسخرست
من بات و جانگل رو اتخاب میکنم
موقع انتخاب چمپ موقعیت منو زده بود ساپ !!!!
اینا فازشون چیه
همیشه اینجوری نیست انگار وقتایی ک پلیر کمه یا چی دقیق نمیدونم auto fill فعال میشه و فرق نداره چی انتخاب میکنی بهت یچیزی میدهنقل قول:
RYZE جدیدو ببینین :n04:
میتونه کل تیم رو تلپورت کنه به جای دیگه
من که امشب دارم دوتا 2 رو میزارم دانلود شه. یک چند شب طول میشکه دان شه
برم یکمی بازی کن. خسته شدم از لول..... :n08:
باید نظریه هام رو اونجا هم تست کنم
کسی از بچه ها میاد دوتا 2؟ ساختم میام آیدیم رو میگم اد کنید بریم ببینیم چه جوریه بازیش
من تو گیم نت رفیقم دیدم. گرافیکش که خیلی خوبه. ولی نمیدونم با اینکه شبیه لول هستش من نگاه می کردم گه گیجه میگرفتم. گم میکردم چمپ رو ( البته بازی نکردم ) :n08:
من بازی میکنم امدی بگو
دوستان من تازه واردم کسی نیست با من بیاد بازی؟ تنهایی حال نمیده
دوتا 2 خیلی گرافیک خوبی داره
من بعضی وقتا بازی میکنم اما زیاد خوشم نمیاد چون هیرو رو گم میکنی بین اون یونیت ها ( مینیون ها اسم دقیقشونو نمیدونم ) خیلی بزرگن نسبت به خود هیرو ها
خیلی نسبت به لول سخت تره شاید 5 برابر سخت تر و یکم هم غیر منطقیهِ مثلا میتونی مینیون عه خودت رو بکشی که هیرو حریفت نتونه بکشه همون دنی کردن
و اینکه اسپل ها آخر بازی شاید مثلا اگه بازی 50 دقیقه طول بکشه دیگه useless میشن چون مثلا دقیقه ی 10 هم مکس کنی مثلا 300 تا دمیج میده 50 دقیقه ی بعد هم همون 300 تا میشه تازه با کلی آیتم hp و armor که گرفتی از اون 300 تا کم هم میشه
حجمی هم که هر بازی کم میکنه رو من یه دفعه حساب کردم 40 دقیقه نزدیک به 140 مگ حجم کم کرد
من حدود یک سال دوتا رو بازی کردم و وقتی هم که دوتا 2 اومد چند دست بازی کردم حالا اینا مشکل بزرگی حساب نمیشن میشه کم کم عادت کنی و حرفه ای بشی و واسه ی حجم هم میتونی انترنت نامحدود بگیری اما چیزی که من نمیتونم تحمل کنم پلیر هاش هستن
مثلا این حد زیادی که toxic و flamer و ... تو لول وجود داره توی دوتا 10 برابر بیشتر هستن که من اصلا نمیتونم تحمل کنم وقتی که دوتا 2 رو باز میکنم از ایرانی بودنم متنفر میشم:/ تنها کاری که ایرانی ها بلدن فحش دادنه و البته خارجیها هم اینجورین ولی ایرانیا 20 برابر باز بدترن ...
مرسی فیدالی جوننقل قول:
دوتا 2 خیلی گرافیک خوبی داره
من بعضی وقتا بازی میکنم اما زیاد خوشم نمیاد چون هیرو رو گم میکنی بین اون یونیت ها ( مینیون ها اسم دقیقشونو نمیدونم ) خیلی بزرگن نسبت به خود هیرو ها
خیلی نسبت به لول سخت تره شاید 5 برابر سخت تر و یکم هم غیر منطقیهِ مثلا میتونی مینیون عه خودت رو بکشی که هیرو حریفت نتونه بکشه همون دنی کردن
و اینکه اسپل ها آخر بازی شاید مثلا اگه بازی 50 دقیقه طول بکشه دیگه useless میشن چون مثلا دقیقه ی 10 هم مکس کنی مثلا 300 تا دمیج میده 50 دقیقه ی بعد هم همون 300 تا میشه تازه با کلی آیتم hp و armor که گرفتی از اون 300 تا کم هم میشه
حجمی هم که هر بازی کم میکنه رو من یه دفعه حساب کردم 40 دقیقه نزدیک به 140 مگ حجم کم کرد
من حدود یک سال دوتا رو بازی کردم و وقتی هم که دوتا 2 اومد چند دست بازی کردم حالا اینا مشکل بزرگی حساب نمیشن میشه کم کم عادت کنی و حرفه ای بشی و واسه ی حجم هم میتونی انترنت نامحدود بگیری اما چیزی که من نمیتونم تحمل کنم پلیر هاش هستن
مثلا این حد زیادی که toxic و flamer و ... تو لول وجود داره توی دوتا 10 برابر بیشتر هستن که من اصلا نمیتونم تحمل کنم وقتی که دوتا 2 رو باز میکنم از ایرانی بودنم متنفر میشم:/ تنها کاری که ایرانی ها بلدن فحش دادنه و البته خارجیها هم اینجورین ولی ایرانیا 20 برابر باز بدترن ...
:n04:140 مگ؟ چه خبره بابا
در مورد نامحدود که وجود نداره. تو شهر ما که چه صبا چه شاتل مثلا نامحدود 10 گیگ هستش :n08:
اینچور که تو میگی 2 هفته ای کمتر تموم میشه
من چون کانتر بازی می کنم. کانتر هز یک ساعتش 150 مگ استفاده می کنه
بعد میخوام برم های وب بگیرم
چون مثلا یک طرحی داره 40 گیگ 30 روزه 30 تومان ( طرح فشفشه )
یا می تونید یک ساله بگیرید هر ماه 30 گیگ داری ( شبانه نداره )
250 260 تومان
خلاصه میخوام های وب بگیرم. حساب کردم دیدم اگر کانتر روزی 3 ساعت بازی کنم. 15 گیگش فقط تو ماه اینطوری میره
15 گیگ میمونه که اگر دانلود چیزی دارم یا مثلا همین سایت گردی و ....
حالا اگر قرار باشه دوتا 2 هم 140 مگ استفاده کنه ؟ :n04: که به درد عمه جانش میخوره
حالا باید تست کنم گرافیک رو بیارم روی پایین ببینم چند مصرف می کنه
کلا این بازی های استیم مثل اینکه بالای 100 مگ استفاده می کنند تو یک ساعت
:n21:
بساطی داریم با این اینترنت ایران :n24:
بازم مرسی از اطلاعات خوبت
استاد بیا HOTS رو هم تست کن.
من تازه رفتم دارم معتادش میشم.
چی هست ؟ چه سبکیه ؟نقل قول:
استاد بیا HOTS رو هم تست کن.
من تازه رفتم دارم معتادش میشم.
Heros of the Storm
سبک Moba