سلامنقل قول:
جایی سراغ دارید که مودم رو اجاره بدن؟
آخه من می خوام 1 ماهه بگیرم ببینم تو منطقه ی ما خوب جواب میده با سرعت بالا دانلود کنم مثل شما!!
آخه نمیشه که برم بخرم ببینم سرعتم کمه، بعد تا فیها خالدونم بس...
با تشکر.
Printable View
سلامنقل قول:
جایی سراغ دارید که مودم رو اجاره بدن؟
آخه من می خوام 1 ماهه بگیرم ببینم تو منطقه ی ما خوب جواب میده با سرعت بالا دانلود کنم مثل شما!!
آخه نمیشه که برم بخرم ببینم سرعتم کمه، بعد تا فیها خالدونم بس...
با تشکر.
اگه آی پیم منظورتونه الان اینه نمیدونم شب عوض میشه یا نه:178.131.41.11نقل قول:
اگه منظور سروریه که ازش دانلود میکنم اکثراً مولتی شیر و بعضی مواقع فایلگیر استفاده میکنم.
نه متاسفانه.نقل قول:
من خودم هم از یکی از آشناها موقتی گرفتم تا مهر شه برم اینترنت دانشگاه! شما هم بین دوست وآشناها پرس و جو کنی شاید پیدا کنی.
من تمام دریافتامو تو ای کیر جمع میزنم 2.5 گیگ نمیشه بعد چجوری من 2.5 گیگ استفاده کردم ؟؟؟
به کجا شکایت کنم ؟؟
فکر کنم ترافیک ارسالی هم حساب میشه. اون رو هم جمع بزنید شاید درست شه .نقل قول:
کلن ecare حساب کردنش بوقیهنقل قول:
من اهوازم از اول تیرماه یا قطع بود یا دایل اپ شده بود سرعت. الان چند روزه وصل شده اما سیگنال انتن افتضاح شده من پشت پنجره 4 چراغ داشتم الان یکی هم ندارم و مجبورم بخاطر گرمای اهواز مودم رو شبها ببرم پشت بام خونه . واسه همین فقط شبها نت دارم . منطقه کمپلو شمالی هستم. نمیدونم پشتیبانی چه اصراری داره بگه اهواز عالی شده من که سیگنالم افتضاح شده سرعتم هیچ تغیری نکرده.
دوستان کسی با اینطور موردی مواجه شده؟ پیگیری که کردم جواب سربالا داد گفت توی سیستم «من»!! شما ۲ گیگ مصرف کردید کدومو باور کنم؟نقل قول:
جواب ندادن به مراجع مربوطه شکایت میکنم
طرح نوروزی منم تموم شد، فعلا یک ماهی آزمایشی میرم روی ایرانسل، اگر کیفیتش خوب بود همونجا میمونم چون قیمتاش مناسبتره مگر اینکه مبین نت قیمتاش را بیاره پایین.