نقل قول:
آرتی یا اکو ؟؟؟ پهنای باندت چقدره ؟؟؟ برو خدا رو شکر کن اوضاعت عالیه ...
به نظرم شاتل داره حسابی از صبانت و پارس آنلاین عقب می مونه ... الان همه دیگه پهنای باند 1 مگ میدن به کاربرا ...
ویرایش : شما که تو یه تاپیک گفتی صبانت داری ؟؟؟
Printable View
نقل قول:
آرتی یا اکو ؟؟؟ پهنای باندت چقدره ؟؟؟ برو خدا رو شکر کن اوضاعت عالیه ...
به نظرم شاتل داره حسابی از صبانت و پارس آنلاین عقب می مونه ... الان همه دیگه پهنای باند 1 مگ میدن به کاربرا ...
ویرایش : شما که تو یه تاپیک گفتی صبانت داری ؟؟؟
سلام
بچه ها myshatel خرابه؟؟؟؟
من هر چی میزنم مینویسه ورود نا موفق
تایید میشه !نقل قول:
اٌه اٌه چه دستایی داری:31: نه عزیز اونقدا هم نیست یه خرده کنترنقل قول:
در حال حاضر دان استریم روی 1024 بسته شده اما هر وقت از قیافت خوشش بیاد میره بالای 25 کیلو:20:
کسی نمی خواد جواب من رو بده ؟
کسی آرت 1 نداره ؟ سرعت دانلودش رو اعلام کنید .... من اکو 128 دارم ، می خوام ببینم ارزش رفتن به آرت رو داره یا نه ؟
ایول منم می خواستم چک کنم این همون کاربره. خوب شاید وضعش خوبه دوتادوتا سرویس میگیره.نقل قول:
من تو خونه صبانت و تو شرکت بابام شاتل داریم و فعلا هر دو 2 مگ دانلود میکنن خودم 128 صبا و شرکت ART7نقل قول:
نمیشه رو سرعتم حساب باز کرد . برای من 25 ثابت بود . بعد زیاد شد رفت بالای 110 . الآن هم که اومده یایین سرعتم با 25 دوباره دانلود میکنم بطور تقریبا ثابت . بعضی لینکای مستقیمم هست که ماکزیموم سرعت رو میده دوباره ، یعنی بالای 110 . بعضی از آرتی ها هم هستن که اوضاعشون خرابه و سرویس خوبی نمیگیرن . در کل شانسی هست یه جورایی :46:نقل قول:
شما کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟
siamak_mu آرت 1 داره, سیامک خان بیا کارت دارن:31:نقل قول:
آقا یه سوال داشتم:
اینایی که میگن سرعت از فلان سرور پایینه ، منظورشون خود سروره یا وقتی مستقیمش میکنند؟؟
یعنی منظورم اینه که سرعت از سایتهایی مثل رپیدباز یا رپیدگو و یا سایتهای لیچ هم پایینه؟