خیلیا مثل خودم دارن شبانه با سرعت 900 کیلو دانلود میکنن اونوقت شما میگی 250 کیلو ؟ :n09:نقل قول:
Printable View
خیلیا مثل خودم دارن شبانه با سرعت 900 کیلو دانلود میکنن اونوقت شما میگی 250 کیلو ؟ :n09:نقل قول:
برای 128 تا 512 سرعت شبانه برابر با خط اختصاصینقل قول:
برای 1024 سرعت شبانه حدود 90 تا 100
برای 2048 سرعت شبانه حدود 120 تا 130
بیشتر از این را تجربه نکردم و اطلاع ندارم
مشکل قطع و وصل خط؟
خیر برای سرویس های نامحدود فقط این قوانین وجود داره در اسیاتک که بنده هم توصیه نمیکنم نامحدود را
اگر خواستید سرویس بگیرید من درخدمتم
میشه شفاف توضیح بدید چه دزدی؟!نقل قول:
شبانه چه سرویس از چه شرکتی؟ سرعت هر شب؟بدون محدودیت؟نقل قول:
پارس آنلاین - سرویس 512 - کمترین سرعت تو شبانه از موقعی که خط ها رو 9 مگ بسته شدن 400 کیلو بوده !!!نقل قول:
از تابستون تا حالا دانلود کردیم محدود هم نشدیم :n06:
خوب شما شراز نيستيد احتمالا و در مركز و شهر شما پهناي باند زياد دارن جهت تبليغات سرعت را باز گذاشتن[CENTER][/CENTERنقل قول:
آباده هستم ! 270 کیلومتر با شیراز فاصله داره :n01:نقل قول:
بله معروف به پارس کوچولو!:n02:نقل قول:
خوب دیگه شانستونه
سلام
این دروغ گو ها گفته بودند مشکل پینگ وقطعی مخصوص نامحدود هست و باید محدود بگیری تا مشکل حل شه
ماهیانه 40 تومن ریختم توی حلقوم آسیاچرت ، پینگ بالای 400 هست ، قطعی داره که وصل شدنش چندین دقیقه طول می کشه.(حدود 10-15 دقیقه)
همش هم بهانه های واهی میگیرن انگار من نفهمم
میگه از مودمته!
یکی نیست به این دزد ها بگه آخه ابلها ها ، مودمی که از طریق vp n سیستک می تونه به 150 برسه پینگش ، چرا با اینترنت معمولی شما 3 برابره پینگش!
خوب معلومهمسیرهای شما به شبکه مشکل داره ، این قدر دیگه نفهم نیستم
من خر رو بگو سرویس 8 گیگ ماهانه مخابرات با ماهی 13500 و پینگ 180 اون هم post paid رو کنسل کردم و به حرف این دروغ گو ها اعتماد کردم ، حالا ماهی 40 تومن میدم برای سرویس 10 گیگ اون هم با این فضاحت
حالا دیگه نمی تونم از مخابرات سرویس گذشته ام رو بگیرم (اون سرویس مخصوص مشترک ها قدیم بود)
خاک بر سر دزد های آسیاتک.
دوست عزیز اگه سرعت هر شب روی 100 تا 130 بود که مشکلی نداشتیم حداقل شبی 2.5 گیگ دانلود میکردیم میسوختیم و میساختیم تا تموم شهنقل قول:
اما همین الان که ساعت 2:40 شب هست سرعتم خیلی کم شده روی 5 کیلوبایت هم میره !!!! :n04: خیلی زیاد بشه تا 50 میره و دوباره میاد پایین که آدم پشیمون میشه بزاره دانلود
یه شب سرعت 100 هست یه شب مثه الان اصلا نمیشه دانلود کرد
آسیاتک = دزد :n18:
بچه ها که فن آوا دارن نامحدوداش چطوره ؟ 1مگ نامحدود سرعت 128 میده ؟ سرعتش بعد از یه مقداری دانلود کم میشه یا نه ؟
حیف مخابرات اصفهان دیگه نامحدود نمیده وگرنه میگرفتم
علیرضا جون فن آوا نامحدود 1مگ سرعت دانلودش 128 کمتر نمیشه یعنی ؟ حداقل تبادل و این مزخرفاتو نداره ؟نقل قول:
ببین به کجا رسیدیم ! یه روزی نامحدود داشتیم ماهی 10 تومن میدادیم در ماه 100 گیگ دانلود میکردیم حالا ... ریدن به فیلترنت رفت :n29:
من نامحدود میخوام بگیرم پیشنهادتون چیه ؟ الان دارم ماهی 45 تومن به آسیافاک میدم میخوام حداکثر با همین قیمت نامحدود باشه سرعتش 100 باشه :n30: خدا ازشون نگذره