نظرتون در مورد آمپ هرتز EP4X و 8004 جی بی ال چیه ؟
نظرتون در مورد آمپ هرتز EP4X و 8004 جی بی ال چیه ؟
سلامنقل قول:
صدای این مدلو نشنیدم
اما من دنبال یه صدای با کیفیت بودم که فقط این Rockford r-169x3 تونست صدای دلخواه منو پخش کنه(چون صدا سلیقه ای است)به همراه کامپ Rockford R-16s میدونم از رده پائین راکفورد هستن اما شفافیت و وضوح صداشون حرف نداره.اگر آهنگ متال گوش داده باشید میدونید که چقد اهنگ شلوغی هست ولی این باند آهنگ و صدارو با تمام جزئیات پخش میکنه برام
نقل قول:سلامنقل قول:
اسپیکر قویی هست.نیاز به حد اقل 150 وات داره.آمپلیفایری که بتونه درایوش کنه اونم 4 کانال اگر باشه هزینه بالائی داره.
هیچکدوم از این آمپها که نام بردین توانائی درایو کردن کامل 696 رو ندارن.البته 8006 جی وی سی هست نه جی بی ال.
با سلام می خواستم بدونم سیم جوشکاری را می شه بع عنوان سیم برق سیستم استفاده کرد از باطری به آمپلی و از آمپلی به بدنه واز دینام به باطری این کار را بکنم یا نه تایید می کنید و اگه این کار را بکنم خازن دیگه بدرد نمی خوره؟
سلام
نظرتون در مورد ساب kenwood PS3015W برای پخش 8019 چیه؟
چه آمپی پیشنهاد میشه؟
چند جا دیدم میگن آمپ MBA 301 با این ساب جواب داده
بهترین فرکانس ساب تو چه محدوده ای هستش؟
سلام
کامپوننت ارزون قیمت تو رنج 150 (یا باند گرد!) با پخش 7650 بدون آمپ
Kenwood KFC-604p
یا
Pioneer TS-G1604C?
یا؟!
فقط برای اینکه جلوی ماشین بی صدا نباشه. باندای عقب اینفینیتی 9633 با امپ 527. ماشین پرشیا.
یه سوال دیگه اونم اینکه کامپیوننتو بدون آمپ میشه وصل کردم مستقیم به پخش؟
از کراس اور؟ یا بدون کراس اور؟! اگه امکانش هست یه توضیحی راجع به این قطعه میدین؟
سلامنقل قول:
من خودم سیم 0 گیج جوشکاب یزد دارم.تو بالاترین فشارها به 13.5 میرسید.
خازن (البته اگر جنس خوب و اصل باشه) به عنوان یک تثبیت کننده ولتاژ در کیک بیسها و کلا ریتمهای تند مناسب هست.اگر خازن شما از کالاهی متفرقه و نامرغوب باشه نه تنها سودمند نیست بله خود به عنوان یه مصرف کننده باعث افت ولتاژ میشه.
پس اگر از موزیکهای رپ و از این دست گوش میکنید بهترین کار آپگرید کردن کابل برق و BIG 3 isj.
8019 پخش یسیار خوبیه ولی سابهای کن وود و پایونیر کلا در حد متوسط هستند. 3010 که کلا تعطیله.نقل قول:
200 وات نیاز داره.
خیلی فرق ندارن تو این رنجنقل قول:
بله میتونید مستقیم نصب کنید.
[QUOTE=hamidR15;8537227]
8019 پخش یسیار خوبیه ولی سابهای کن وود و پایونیر کلا در حد متوسط هستند. 3010 که کلا تعطیله.
200 وات نیاز داره.
حمید جان چی پیشنهاد میدی؟
نمخوام هزینه بیشتر از 600 یا 700 بشه
ممنون، با کراس اور؟ یا بدون کراس!؟نقل قول:
سلام حمید جان ، تویه این چند روز دارم سیستم رو میگیرم انتخاب هام چطوره : پخش 8019 و اسپیکر کاپا 693.11 و ساب هلیکس B12w و آمپ سانداستریم P4.500 در مورد آمپ دو دلم نمی دونم خوبه یا نه ، به نظرت چطورن