نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب ساعت ۱۱ تا ۱ از سرور داخلی با سرغت ۱۵۰ کیلوبایت دانلود میکردم!
سرعت ۱۶ مگ
مرزهای سرعت جا به جا شد
سلام دوستان میگن پیشگامان فقط برای کسایی که تازه میخوان ازشون سرویس بگیرن این طرح 1 ترابایتو ارایه میده !!!!!! مشتری های قبلی این بسته رو نمیتونن بخرن !
سلام خیر اینطوری نیست و بعضی ها جوگیر شدن و الکی جو دادننقل قول:
در ضمن در تاپیک خودش پیگیر باشید:n40:
جو؟!!!!!!!!!!نقل قول:
در تاریخ 27 آذر یکی از پیشگامانی های عزیز وقتی میخواست تو پنلش نت 1000 گیگ بین الملل 16 مگابیتی رو تمدید کنه دید که موجود نیست! خلاصه اول گفتیم حتما مشکل از پنل یا چیز دیگه ای هست! تا اینکه خودم به 1577 زنگ زدم و طرف صراحتا گفت این 1000 گیگ فقط برای یکبار قابل استفاده و فقط برای کساییه که تازه مشترک پیشگامان میشن و وقتی بخواید برای ماه بعدی تمدید کنید، همون 300 گیگ بین الملل برای سرعت 16 مگابیت قابل تمدیده
اینم شکایتم از پیشگامان به 195 در تاریخ 28 آذر:
امروز 29 آذر مجدد تماس گرفتم ( چون تو پنل 1 ماهه پیشگامانی ها اضافه شده بود ولی تو پنل 3 ماهه، همون 300تاست ) و طرف گفت دیروز به همکاران اشتباه ابلاغ شده بوده و این ماهانه قابل تمدیده! ولی اینکه چرا تو تمدید 3 ماهه ها نیست رو دیگه خدا میدونه! حالا 195 بهشون چیزی گفته یا نه اونم خدا میدونه! دروغ یا راست بودنش زمانی معلوم میشه که 1 ماه بگذره و مجدد در پنل برای تمدید بیاد. گرچه صدای امروزیه رو ضبط کردم که اگه ماه بعدی تو پنل نیومد بتونم شکایت کنم ( همچنان منتظرم ببینم آسیاتک تغییر میده تا 4 دی که 1 ماه همینجا بمونم تا تعرفه ها ثبات پیدا کنه ) یا اگه تغییر نده برم جای دیگه
نقل قول:
دقیقا جوگیر شدی و هرچی بود نثار پیشگامان کردی آدم انقدر عجول نمیشه !!!
میتوسنتی صبر کنی تا فردا صبحش تایم اداری بپرسی نه اینکه پشت سرهم فحش میدادی به همه چی !!!
درست نبود .
تایم اداری؟! شرکت اینترنتی که بانک نیست! همیشه هستن. واحد تمدیدشونم 24ساعتست مثل پشتیبانی و دیشبم اون جواب رو به من داد و امروزم یکی دیگه یه چیز دیگه گفت. زیادی صبور بودیم که وضعیتمون تو ایران این شده اگه همه انقدر در لحظه پیگیر حق و حقوقشون بودن وضعمون این نبودنقل قول:
بله هستن اما تایم اداری بهتره چون اطلاعات دقیق تره !!!نقل قول:
دیشب یه آقایی برداشت که هیچی بارش نبود اصلا حوصله نداشت جواب بده ولی صبح یه خانم برداشت که دقیقا میدونست چه خبره و با قاطعیت به من گفت که حذف نمیشه !!!!
های وب کجاس دقیقا ؟ یه زمانی همه به خاطر فشفشه هاش میومدن الان عقب افتاده تو سرویسای جدید
خب این 3 تا شرکت شاتل - پارس انلاین و پیشگامان بودن که تو این چند روزه سرویس ها رو تغییر دادن و ترافیکشون اندازه های وب شد ، تا همین چند روز قبل های وب بهترین ترافیک رو داشت !نقل قول:
شاید های وب هم دوباره عوض کنه تعرفه ها رو ، البته بعید میدونم چون به همراه پارس انلاین ( پارس انلاینم که خریده دیگه ) و شاتل دارن بهترین ترافیک رو میدن
یه نکته رو هم باید در نظر بگیرین که خیلی از مردم دنبال سرعت 8 و 16 نیستن و تو اون رنج پایین تر های وب بهتره تعرفه هاش