سلامنقل قول:
می خواستم بدونم شما دقیقاً چه سرویسی گرفتید؟
قطعی داره؟ زیاد دانلود می کنید یا کم؟ لیست سیاه که نداره؟
سرعت در شب و روز چگونه است؟
هر چی می دونید بگید دیگه.
جهت مشاوره پرسیدم.
با تشکر.
Printable View
سلامنقل قول:
می خواستم بدونم شما دقیقاً چه سرویسی گرفتید؟
قطعی داره؟ زیاد دانلود می کنید یا کم؟ لیست سیاه که نداره؟
سرعت در شب و روز چگونه است؟
هر چی می دونید بگید دیگه.
جهت مشاوره پرسیدم.
با تشکر.
عزیزان آنتن مودم من دیگه کامل رفت، آخرین جایی که آنتن داشتم توی خرپشته پشت بوم بود که اونجام دیگه ندارم، الان مودم وضعیت اینترنت رو میگه قطع ولی وصلم، سرعت 1 مگم شده 250 !
اگر بخوام مودم رو رد کنم بره، خود شرکت برمیداره چون دیگه واقعا خونه ما آنتن نمیده!!؟
چند برمیداره مودم داخلی گرین پکت رو؟
شما چند می فروشی؟نقل قول:
دوستان من دو هفته ای میشه 1 مگ 1 ساله گرفتم. سرعت دانلود شبانش تو محدوده ی 5 تا 20 kbps و خلاصه خیلی کمه. در طول روز هم سرعت دانلود بیشتر از 130 نمیشه :-(
درحالی که یه ماه قبل یه مودم عین همین رو اوردم واسه تست با طرح 1 مگ تو روز سرعت دانلودش تا 260 هم میرسید!
چیه داستانش؟!
از بچه های پادادشهر اهواز اینجا کسی نیست؟
sent from samsung Glxy GS2 using tapatalk 4 beta
ایشون گفتن سرور ایران. من هم با سرور ایران حتی تا حدود 450 هم میتونم دانلود کنم.نقل قول:
2مگ 1ماه 3گیگ 30 تومن. تو این 1 هفته ای که گرفتم قطعی نداشته . سرعت شب و روز برای من یکی و 260KB/s هست . شبا کامل رو دانلوده. اگه لیست سیاه هم داشته باشه که یکی از دوستان چند صفحه پیش فرمودند که نداره من هنوز نرفتم توش. چیز دیگه ای هم نمیدونم !!نقل قول:
این رو الان از سرور ایران و همون لینکی که تو عکس صفحه قبل بود گذاشتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سرعتم همونه و با سرور خارجی تفاوتی نداره. شاید تو طرح های جدید اینجوریه شاید هم تو منطقه ما اینجوریه .
به هر حال ممنون از پاسختون.
نقل قول:
طرح من نوروزی هست که رو 2 مگ بسته شده. بستگی به ای پی و لینک دانلود و خلوتی سرور دانلود هم داره. درسته سرعت تا 400 رفته ولی میانگینش همون 1 گیگ در ساعت هست که میشه سرعت دانلود 2 کیلو بیت. سرعت شما هم خوبه
شما دیشب نزدیک 6 گیگ دانلود کردید؟ خیلی عالیه!
سرعت روزانه ملاک هست که برای شما که 1 مگ دارید درسته شبانه هم بستگی به شلوغی دانلود شبانه، لینک دانلود تون و خلی چیزهای دیگه دارهنقل قول:
بستگی داره اون مودمی که برای تست اوردی چه طرحی روش بوده؟؟؟
این مقدار دانلود شبانم از روزی که گرفتمه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که به جز شب اول که دیر دانلود رو شروع کردم بقیه شبها تقریباً یکنواخت بوده.
مهم هم همین شبانه است چون ترافیک رو خیلی گرون حساب میکنن.
میشه سرورش رو معرفی کنیدنقل قول: