آخه برا من داره همین لینک java runtime رو با 120 تا دانلود میکنه:31:به چیش شکایت کنم؟نقل قول:
Printable View
آخه برا من داره همین لینک java runtime رو با 120 تا دانلود میکنه:31:به چیش شکایت کنم؟نقل قول:
خب همینطوری نمیشه که !
هر چقدر هم نظر بدیم زنگ بزنیم فایده نداره !
چون کلا ملت مخالف نت هست !
بعد میرن توی قم ! اینترنت مگابایتی میذارن !! برای شیر فایل های خرافاتی و چرت و پرت .
ببخشيد ميشه بفرماييد اين اينترنت مگابايتي كجاست ،ما بريم بگيريم؟نقل قول:
حرف مفت كه پول نميندازه ، بزنيد
توی این فروم خیلی ها میان حرف الکی میزنن میرن شما به دل نگیرنقل قول:
شما هم مشکل سرعت داری؟
من همین الان دارم لینوکس لایو توزیع mandriva رو با سرعت میانگین 110 میگیرم:31:البته شبا هم افت سرعت ندارم
راستش برا من عکس بقیست اول دانلود که استارت میزنه 20 کیلوئه اما وقتی از 5 یا 10 درصد میگذره تا خرخره پر میکنه !!!!!!!:20:
lشما امشب که افت سرعت دارید تست کنید.نقل قول:
سرورهای دیگه هم موجوده
کد:http://itc.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=73b62ea2-8787-4893-857a-ae923fef9bc0
من نمی دونم این همه شکایت از شاتل بالاست بعد این همه هم کاربر داره .........!!!!!!!!! خوب شما اگه ناراضی هستید بهترین راه اینه که سرویستون رو عوش کنید .....توی همه جای دنیا وقتی از سرویس یا خدمات یا حتی محصولی ناراضی هستند نمیان برن شکایت بازی راه بندازن .یه مدت که از اون محصول استفاده نکنن خود مسئولان شرکت دست به کار می شن و خدماتشون رو درست می کنن .........
شما همتون از شاتل ناراضی هستید بعد هر ماه هم میرید اکانتتون رو شارژ می کنید ؟؟؟؟؟؟
خوب معلومه تا وقتی که دارن پول شما رو چپاول می کنن با شما اهمیتی نمیدن ..
من خودم یک ماه اکو 512 داشتم بعد رفتم قرار داد رو فسخ کردم و با ماهی 25 تومن دارم 128 نامحدود از یه شرکت معتبر توی اراک می گیرم که هم کیفیتش بالاست و هم اینکه قطعی و کم شدن تو کارش نیست ...
برای کسایی مثل من که مستاجرند سخته تند تند ISP عوض کنند:31:نقل قول:
در ضمن فعلا که فکر نمیکنم بهتر از شاتل برا من باشه چون ازین که شانس آوردم خدارو شکر:31:اگه بد شد میریم یه جا دیگه
حالا این بچه ها اگه بخوان از شاتل از دانلود شبانش دل بکنن کجا برند؟جای بهتری سراغ داری؟:41:
///////////////////////////
کی زنگ زد سرعت منو کم کردند؟:31:
بد از 250 مگ با 100 رفتن الان آمد روی 25!!!!:41:
حیف که ترافیکم خیلی کمه و نمیتونم تست کنم ولی فکر کنم الآن سرعت من رفته باشه بالای 100 . انگار من و شما رابطه ی عکس باهم داریم :27: . اون زمان که من سرعتم رفت بالا برا شما یایین بودش ، بعدنکه سرعت شما رفت بالا برا من سرعتم کم شد :13:.نقل قول:
میگم این مدیریت دانلودم خیلی مهمه ها . الآن شدیدا ترافیک کم آوردم :41: یه واحد باید براش تو دانشگاه بزارن :31:
ای خدا لعنتشون کنه با اکانت از رپید شیر 15 کیلو دانلود میکنم
میگه مشکل از مخابراته
آخه مشکل اینه که همه ی ISP ها همین آش و همین کاسس! از بین بد و بدتر ، انتخابمون بده:2:نقل قول: