در خراسان رضوی
خواف پس از چند روز تست وارد شبکه تری جی شد.
Printable View
در خراسان رضوی
خواف پس از چند روز تست وارد شبکه تری جی شد.
با عرض سلام آقا رضا.این منطقه ما دکلش نمیخواد تجهیز بشه.خیلی منتظر موندمانقل قول:
سلام. شنبه سری جدید تجهیزات برای همه استان ها ارسال خواهد شد.نقل قول:
مخالفمنقل قول:
وقتی کسی تو خونه اینترنت نامحدود پر سرعت داشته باشه و ارزون چرا باید بیرون وای فای استفاده کنه
وای فای رو واسه مواردی که نیاز داره استفاده می کنه
سلام مهندس رضا
اقا بروجرد لرستان چی شد بالاخره اون سایت پارک بانوان روشن شد یا نه؟؟؟؟؟
سیگنال ب شدت ضعیف داریم سرعت نهایت به 100 میرسه
لرستان بروجرد محدوده ی پارک بانوان و گلسرخی
دکل رشت فلکه امام حسین نسل 4 شده اما دکل این منطقه ما نشده مشکل کجاست.چند بارم پیگیری مکرر کردم فقط کارشناس میگه صبر کنید پیگیری میشه آخه تا کینقل قول:
سلام. کار تست تمام شده منتظر تخصیص باند از سوی تهران هستیم. همچنان پیگیرم. 308 سایت مثل شما در انتظار هستند .نقل قول:
سلام اقا رضا این مشکل از چیه؟
آقا همراه اول منطقه ما تری جی شده حدود دو هفته ولی چرا اینجوریه؟فضای بیرون 85dbm تا 90dbm هست داخل خونه 100dbm هست با سه چهار خط آنتن ولی داخل خونه با این قدرت سیگنال 100dbm دیتا ردو بدل نمیشه فقط شاید آخر شب خوب باشه ولی توی حیاط 90dbm دیتا ردو بدل میشه.
آیا این مشکل قدرت سیگنال خودش رفع میشه؟؟؟زنگ زدم اپراتور جواب درست ندادن میگن ساخت و ساز خونتون جوریه که نمیتونین از نت استفاده کنین اگه اینجوره پس چرا سه چهار خط آنتن دارم و تماس مشکل نداره.اینم اضافه کنم رایتل تو خونه 78dbm هست ومشکلی نداره
Sent from my CHM-U01
سلام. نه مشکل نرم افزاری است که باید مهندس ناظر با لپتاپ حل کند. مشکل فیکس دلیرکت است که یکی از فیدر ها یا شل است یا انتن ماکریو در قسمت راک کامل ست نشده است.نقل قول:
خب اینو خودشون حل میکنن.با مانیتورینگ متوجه میشن یا باید من پیگیری کنم.اینو بگم تازه تری جی شده لنگرود.نقل قول:
Sent from my CHM-U01