صبا نت اصلا صداقت نداره من مشتریش بودم یک زمانی رفتم یک شرکت دیگه یادمه موغع تخلیه یک هفته الاف بودم تا تخلیه شد
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
Printable View
صبا نت اصلا صداقت نداره من مشتریش بودم یک زمانی رفتم یک شرکت دیگه یادمه موغع تخلیه یک هفته الاف بودم تا تخلیه شد
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
سلام دوستان
یه کشفی کردم اونم اینکه هرچند صبانت نگفته در طرح غیرحجمی، شبانه رایگان داره ولی من چک کردم دیدم که از حجم کم نمیشه!!
تو پنل کاربری هم اینو نوشته:
- وضعیت استفاده در ساعات رایگان : در ساعات شبانه
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه اعتماد کرد اصلا ...منطقه با منطقه و شهر با شهر ممکنه فرق کنه ...شما حواست باشه ترافیک داخلی بوده یا ترافیکت خارجی بوده ...من بفکر جمع کردن سرویس هستم ...صبانت معلوم نیست چه مرگشه ...یا واقعا نداره یا میخواد دندون گردی کنه ...الان پانل من سرویس های توربو حذف کردند البته من نمیتونم استفاده کنم ولی کلا فکر کنم کلا رها کردن ...هر کی موند بمونه هر کی هم رفت که رفت ...:n35:نقل قول:
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
بر اساس آخرین تغییرات
(25 آذر، پیشگامان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان صبانتی خواهشا بیکار نباشید زنگ بزنید و تهدید به جمع آوری کنید...
جالبیش اینجاست برای منزل خودم از آسیا تک میگیرم ( شرکت ماقبل آخر ) و منزل پدریم از صبانت... ( با افتخار شرکت قعر جدولی )
با هر دو تماس و تهدید داشتم... آسیاتکی ها به ظاهر قول به آینده دادن... صبا نتی ها ارجاع دادن به یه ورشون... ( به شدت برخورد بدی دارن اپراتورهای صبانت )
تنها مشکل حجم زیاد باقی مونده بوده وگرنه برای جمع آوری یک ثانیه وقتو از دست نمیدادم
دوست من از دست كاربر معمولا هيچ كاري بر نميادنقل قول:
مگر واقعا متحد بشن که نشون داده نمیشن چون اگر اتحادی در کار بود الان اینجا نبودیم
شما که این قدر حساسیت داشتین باید قبل از این وضعیت ، سرویس خودتان رو انتخاب میکردین مخصوصا جشنواره هایی که این آخر کار گذاشته بود
مثلا دوسال ١۶٠ گیگ ١٣٠ تومان
با خرید این بسته تا دو سال دیگه رنگ تماس با اپراتور نفهم رو نمیدیدین
تخلیه کنین کجا برین آسمون همین رنگ یکی کمتر یکی بیشتر
با سپاس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوست عزیز تقریبا یک و سال نیم پیش به اجبار از صبانت برای منزل پدرم سرویس گرفتم( مشکل پورت داشتن اکثر شرکت ها )نقل قول:
همین الانشم سرویس یک سال که تقریبا نیمیش باقی مونده دارن و هی باید حجم بخرن...
اینکه زنگ زده بشه و اعتراض بشه باور بفرمایید تاثیر داره و مجبور به تغییر رفتار میشن...
همین سکوت و منفعل بودن یوزرهای این شرکت باعث شده بدترین پیشنهاد سرویس های جدید رو صبانت داشته باشه و با بی اعتنایی جواب همینی که هست تحویل بدن...
حداقل تغییر رفتار شاتل و پارس آنلاین نشون داد کافیه تعداد معترضین زیاد باشن و احساس خطر کنن...
در هر صورت با اتمام حجم صبانت رو تخلیه خواهیم کرد
این پست تکراری فرستادم لطفا حذف کنیدنقل قول:
حدس من اینه صبانت کاملا در وضعیت نابودی قرار داره ...چون بقیه حتی بدنام ها یک حرکتی زدن ولی صبانت با این سابقه دیگه ظاهرا به هیچ طریقی نمیتونه خودشو جمع کنه ...الان من زنگ زدم با دو تاشون حرفیدم ...فقط سکوت بود و یک نفر گفت فعلا صبر کنید و یکی هک گفتش جمع اوری یعنی دو هفته بدون اینترنت !...متاسفانه یک عده از روی جهالت قبل از تحول جدید سرویس تمدید کردند و هنوز نمیدونن صبا چه اشی پخته ...ما دیگه خیلی سمج هستیم که پای کار موندیم تا حالا !نقل قول:
اگر همه اعتراض کنند قطعا شک نکنید شاید یک کاری انجام بدهند ...اما فکر کنم میکنن مشتریان قدیمی بازم تمدید میکنن و باید بهشون ثابت بشه این تو بمیری از تو بمیری ها نیست ...الان بدترین وضعیت صبا داره متاسفانهنقل قول:
من خودم ناچار بودم چون منطقه جایی بودم که که فقط صبانت قادر بود سرویس بده ...خلاصه با بد و خوبش ساختم ...ولی دیگه جدول جدید رسوایی بزرگی بود ...الان فکر کنم پارس انلاین و فن اوا هم از صبا بهتر عمل کردند دیگه شورشو دراوردن ...به یارو گفتم 75 گیگ کجا 40 گیگ کجا ...نقل قول:
یک واقعیت وجود داره مشتریان صبانت قدیمی هستند و بی حوصله ! اصلا شاتل با همه انتقادها فقط استایل سایت و سیاست های تشویقی و محصولات جدیدش مشخصه که داره به کجا فکر میکنه ...انوقت صبانت فقط شارژ گران قیمت میده بدون قطعی ...چون دیگه یوزری نمونده که سرعت بیاره پایین و بار شبکه بره بالا:n15: ...
الان تلگرام شاتل 150 هزار عضو داره و صبانت 15 هزار تا ...انوقت اخبار مقایسه کنید میفهمید که صبانت کاربراش خیلی حوصله ندارند بررسی کنن چطور ی جیبشون خالی میشه !
در ضمن شارژ اضافه صبانت بین 1 گیگ تا 15 گیگ اصلا تفاوتی در قیمت نداره ...برای 30 گیگ 5 هزار تخفیف میده :n36:
فقط همین یک مورد بین 1 گیگ تا 30 نشون میده صبانت چکاره هست :n41:
پانل و طرحاش چطوره ؟ منظورم اعلام روزانه و کلا امکانات پانل چطوره ...ترافیک خارجیش خوبه یا لنگ میزنه ؟نقل قول:
مرسی
12 مگ از ورزش3 گرفتم 40 مگم از سافت98 کلا 4 مگ حساب کرد!نقل قول:
سیستمشون فعلا قاطیه یادمه زمانی که شبانه به اندازه دوبرابر حجم روزانه میدادن حجم شبانم تموم شد و سرعت دانلود اومد رو 16 کیلوبایت ولی حدود یه هفته باز سیستمشون قاطی کردشبانه(که مثلا تموم شده بود) با سرعت یک و نیم مگ بر ثانیه دانلود کردم!