سلام دوست عزیز پیوستنتو به جمع سرعت پارس نمی تونم خوش آمد بگمنقل قول:
چون سرعتا افتضاحه :45:
Printable View
سلام دوست عزیز پیوستنتو به جمع سرعت پارس نمی تونم خوش آمد بگمنقل قول:
چون سرعتا افتضاحه :45:
عجب!!
والا ما قبل از اینکه از پارس سرویس بگیریم همه تبلیغشو می کردن میگفتم خوبه
حالا که ما مشترک پارس شدیم همه تکذیب می کنن
بالاخره ما نفهمیدیم چی کار کنیم:41:
اگه تو کار دانلود هستین پیشنهاد میکنم سرویس یک مگ پارس رو امتحان کنید.حدودا شبی 3 گیگ میشه دانلود رایگان انجام داد.البته دوستانی هستن که با سرویس یک مگ شبی 5 گیگ هم دانلود دارن.
سرویس 128 پارس خیلی به درد دانلود رایگان نمیخوره.
سرویس یک مگ با ترافیک 2 گیگ ماهانه 20 تومن خرجش میشه.حالا باید خودتون ببینید ارزششو داره یا نه.من هر چیزی رو که قدیما از اینترنت میخریدم (فیلم و نرم افزار و بازی و...) الان دانلود میکنم و میتونم بگم هزینه هام بیشتر نشده که هیچ تازه کمتر هم شده.البته تازگی ها به خاطر اینکه 6 ماه متوالی کامپوترم شبها روشن بوده خازنهای مادربوردم باد کرده و به زودی خراب میشه.:19:
سلام
من سرویس 512_2 دارم قبل از اینکه مرکز مخابراتیمون رو افزایش پهنای باند بدند سرعتم به 60KB هم به زور میرسید ولی الان 2 ماهه خدارو شکر بعد افزایش پهنای باند عالی شده!
خودتون قضاوت کنید:46: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا سرعت شبانت روی چنده ؟ منم دوستم 1 مگ گرفته ساعت 1 روی 60 هست . زنگ بزنه میبرن بالاتر ؟نقل قول:
به قبر پدر پارس آنلاین ...صبا نت بگیرید سرعت دانلودش 600 کیلوبایت هست
شبانه هم عااااااااالییییه
مردک برمیگشت میگفت اگر شبانه تا نصف سرعت دانلودتون رو بگیرید مشکلی نیست یعنی 8 کیلوبایت :18:خدااااا به کی بگم
صبا نت = 39000 تومن 3ماهه --ماهی 3 گیگ
سرعت شبانه زیاد خوب نیس.امشب یه تست میگیرم بهت میگم ولی دیشب فقط تونستم یه گیگ دانلود کنم.نقل قول:
واقعاااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!؟؟؟نقل قول:
خوش بحالت برا من که افتضاحه
نه بابا آواز دوقل فقط از دور خوش استنقل قول:
برا من که افتضاحه خدا کنه شما جزو خوش شانسین پارس باشید