هروقت یه شرکت افروزنت وصل بشید اینطوریه معمولا IPش مکان شما رو یا امارت یا بحرین ویا اسلواکی نشون میده. همیشه خدا هم سرعتش افتضاح هست.نقل قول:
ای پی هاش هم 62، 64 و 94 اند
Printable View
هروقت یه شرکت افروزنت وصل بشید اینطوریه معمولا IPش مکان شما رو یا امارت یا بحرین ویا اسلواکی نشون میده. همیشه خدا هم سرعتش افتضاح هست.نقل قول:
ای پی هاش هم 62، 64 و 94 اند
سرعت امروز صبح من با سرویس 512 6 ماهه:n30:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا سوال منم جواب بدیننقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
اصلا ۱ ساله نداره که طرح ۲ مگ !نقل قول:
آخرش ۶ ماهه هست
شما اول ۱ ماهه بگیر اگه خوب جواب داد تو منطقتون بعدش ۶ ماهه بگیر که خدای نکرده از اولش ۶ ماهه نگیری بعد ببینی سرعتت افتضاح هست و باید ۶ ماه تحملش کنی
منظورم اینه که سرعت سرویس ماهانه با طرح ها فرقی نمیکنه؟نقل قول:
والا واسه من که فرقی نمیکردنقل قول:
چه ۱ ماهه چه ۶ ماهه که زدم سرعتش رو ۲۷۰ بود
270ااااااااااااااااد!؟؟ من سال قبل 2مگ داشتم سرعتش زیر 100 بود. به خاطر همین ترکش کردم و رفتم سراغ اپراتورای دیگه.ولی به این نتیجه رسیدم همشون سرو ته یکین. حالا میخوام از چند جا نت بگیرم با هم قاطیشون کنم
عزیز سرعت من تو این منطقه ای که هستم همیشه حداکثر سرعتی هست که مبین برای هر اکانت بستهنقل قول:
مثلا اکانت قبلی ۶ ماهه ۲ مگ که داشتم رو ۴۰۰ بسته شده بود ( از اون ۶ ماهه ۸۰ تومنی ها ) و منم راحت ۴۰۰ دانلود داشتم شبانه روز فرقی نمیکرد ، ولی الان این جدید که تمدید کردم با اینکه قیمتشم بیشتر شد (۱۳۹ تومن) ولی رو ۲۷۰ بسته شده و منم تقریبا شبی ۵ گیگ میگیرم با این ۲۷۰
دقیقا به همین دلیل هست که میگم اول ۱ ماهه بگیر ببین تو منطقه شما چطوریه بعدا ریسک کن ۶ ماهه بگیر !
دیشب بدک نبود برای من. 3 فایل همزمان گزاشتم از سرور خارجی.
وضعیت شب خیلی بد شده برای من.تو 6 ساعت فقط 800 مگ گرفتم سرویس 2 مگ