سلامنقل قول:
دوست عزیز. ابتدا باید گین امپ رو تنظیم کنید.تو اولین لین داخل امضاء م توضیح دادم. این تاپیک رو حتما مطالعه نمائید.
یه عکس مستقیم از کلیدها بگیرید کمی هم جلوتر که بتونم ببینم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز. ابتدا باید گین امپ رو تنظیم کنید.تو اولین لین داخل امضاء م توضیح دادم. این تاپیک رو حتما مطالعه نمائید.
یه عکس مستقیم از کلیدها بگیرید کمی هم جلوتر که بتونم ببینم.
ماشینم 206 هاچبک هست
سلامنقل قول:
تیوتر نگیر دیگه.
بله 947 برای کامپ و ساب سبک مناسبه.
باید گین با ولتاژ پخش یکی باشه.نقل قول:
صدای نویز با گاز دادن کم و زیاد میشه؟
اسپیکر بیضی رو 206 هاچ بک خیلی خوب صدا نمیده.استیج جلو کامپوننت و استیج عقب هم ساب ووفر نصب نمائید.نقل قول:
نه ماشین من پراید نیست سمنده یه باند 1044 پایونیر گرفتم جاشو با باندای فابریک جلو عوض کردم صدا بدتر شد و اصلا جالب در نیومد دوباره به شکل اول برگردوندم و باندای فابریک رو بستم
سلام
حمید جان قضیه نویز افتادن روی باند ها با افزایش دور موتور چیه ؟
یه صدای حالت ز ز ز ز ز ز ز ز ز ز ز ز ز ........
سلامنقل قول:
1044 بستید از فابریک بد تر شد؟!:n04:سمند جزو ماشینهای بد صداست. برای جلو میتونید با کمی تغیرات در محل نصب، کامپوننت 13 نصب کنید.
مخلصم حسین جان.بیشتر به ما سر بزن خوشحال میشیم:n16::n12:نقل قول:
احتمالا همون نویز معروف هست که یا به خاطر رد شدن کابلهای برق و RCA از یکطرف می افته رو سیستم یا به دلیل در آوردن و جا زدن فیشهای کابل RCA از پخش یا آمپلیفایر در حال روشن بودن پخش اتفاق می افته.
اگر نویز با گاز دادن به ماشین افزایش و کاهش می یابد احتمالا یکی از این دو مورد هست. در غیر اینصورت باید با تعمیرکار مشورت بشه.
برای بر طرف کردنه صدا باید چیکار کنیم اگه از این دو مورد باشه که گفتین
کامپ 13 امپ می خواد یا نه و بعد چه تغیراتی برای نصب لازمه
اگر سیمها از یک طرف عبور داده شدن باید سمت عبور کابل RCA رو عوض کنید. مثلا رکاب دیگر.اگر از پخش باشه میشه موقت یه سیم به بدنه و منفی کابل بزنی موقتا نویز از بین میره.اگر بخواهید دائمی درست بشه باید پخش قسمت خروجیpre amp ش تعمیر بشه.نقل قول:
بلهنقل قول:
باید محل نصب اسپیکر رو برش بزنی.
سلام دوستان
من یه پخش 2359 کنوود و آمپ 526 کنوود و باند 718 معمولی بستم روی تیبا
ولی صدا خیلی تیزه و اذیت میکنه
من اصلا دنبال پرتاب صدا نیستم و دوست دارم یه صدای با کیفیت با بیس نرم داشته باشم
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که باندمو با چه باندی عوض کنم
قیمت بین 200 تا 250 باشه البته هرچی کمتر بهتر:n01: