سلام،
من دوباره شروع كردم از اونجايي كه نخونده بودم خوندم. در مورد سيتر شدن كه گفته بودين و از تازه واردا خواسته بودين سيتر بشن. من خودم امتيازم 2200 تاست و تجربهي زيادي ندارم اما از دوشنبه ميتونم سيتر zed2 بشم اگر مايل هستيد روز دوشنبه. :20:
Printable View
سلام،
من دوباره شروع كردم از اونجايي كه نخونده بودم خوندم. در مورد سيتر شدن كه گفته بودين و از تازه واردا خواسته بودين سيتر بشن. من خودم امتيازم 2200 تاست و تجربهي زيادي ندارم اما از دوشنبه ميتونم سيتر zed2 بشم اگر مايل هستيد روز دوشنبه. :20:
آره هم هاست دارم هم دامیننقل قول:
پس هرجورشده بهش میگم بچه ها دلشون برات تنگ شده و برگرد:21:نقل قول:
نه اونجا هنوز همکار نشده بود ولی داشت تلاش میکرد که مدیر انجمن آی تی بشه (حجت و آی تی :27: )نقل قول:
پس من میرم بهش میگم
ممنونم بهت ميل ميزنم الاننقل قول:
----------------------------------
بابا يكم ما تازه وارد هارو بيشتر تحويل بگيرين !:13:
عزیز میخوای من اکانتم را تو 13 بدم بهت؟نقل قول:
نه محمود جان (اگر اشتباه نگفته باشم ! ) شما لطف داري ...
ديشب يك مشكل اساسي پيش اومده بود كه با چند تا ايميل ديپلاماتيك كلا حل شد !
منم تو 13 زياد جدي نيستم فقط بعضا قضيه رو كم كني ميشه كه خوب كمك خواستم ازتون ;)
اون اكانت ها رو خودتون بچرخونيد خيلي بهتره اينهمه وقت و زحمت كشيدين براش تازه برا ما جوونا الگو هستين :d: جدي ميگما شوخي نيست
دستت درد نكنه
عزیزان ... من به ادمین میل زدم و گفتم که ایرانی ها مشکل دارند و ..... انشالا اگر قبول کنن مشکل خرید پرمیوم ما حل میشه .....
توضیحاتی ازم خواستن که دادم براشون تا ببینیم چی میشه
البته من هم قبلا اين كار رو كردم، ولي تقريبا گفت به من چه!
مصطفي نزديكاي 42 حمله داري؟
یک ایمیل اومده.نقل قول:
هنوز جواب ندادم.
تو هم شرکت میکنی.
میخوان یک بازیکن رو نابود کنن.
باید ببینم وقت دارم برای Coordiant یا نه.
من ایگولد رو پیشنهاد دادم و گفتن توضیح بده که چیه و چطوری هاست و گفتن که میدونن ما ایرانی ها نشکل داریم و خلاصه بد جواب نداد
اگر قبول کنن من خودم برا همتون میتونم ردیف کنم .....
تا ببینیم چی پیش میاد