پیشگامان شد 3000گیگیابایت !!!!!!!!!!!
Printable View
پیشگامان شد 3000گیگیابایت !!!!!!!!!!!
با خریداری سرویس های جدید، همه فشفشه هاتون سوخت می شهنقل قول:
اوه اوه پیشگامان زده به سیم آخر و 1000 گیگ برای بین الملل گذاشته :n04::
دلیلش مشخصه اونم اینکه هیچ یوزری تو این بازه زمانی این حجم نمیتونه بگیره و مشخصا شرکت سود میکنهنقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
با سرعت 2 مگابایت بر ثانیه میشه اگر مدام سیستم در حال دانلود باشه ماهی 5 ترابایت میشه دانلود کرد یعنی 5 برابر 1000 گیگنقل قول:
هست ینی همچین کسی ؟ یعنی میگی تعداد یوزر هایی ک ماهی ۱ دونه هارد ۱ ترابایتی پر میکنن اونقدر زیاده ک شرکت ضررش بیشتر از سودش بشه؟؟نقل قول:
های وب نمیخواد دستی به تعرفه هاش بکشه؟ :n27:
همه شرکت ها دارن میزنن جلو. این آخریا که یه سری شرکت ها رد دادن دیگه :n31:
من میگیرم :n10: چون سال هاست آرشیو فیلم جمع میکنم و بیشتر از اینم میتونم در ماه دانلود کنم :n10:نقل قول:
من از لحاظ تئوری گفتم نه اینکه همه حتما 5 ترا دانلود می کنننقل قول:
در ضمن وقتی کسی اینترنت نامحدود با سرعت 16 داشته باشه دیگه نیاز نیست چیزی رو روی هاردش ذخیره کنه
طرف یه فیلم سه بعدی فورکی می گیره اون فیلم رو می بینه بعد از روی هارد پاک می کنه
در ثانی همه مصرف نت که رو هارد ذخیره نمیشه
یه مقداریش استریم هست یه مقداری اپدیت گیم مقداری وبگردی و ...
مخصوصا الان که حجم 4k زیاد شده حجم ویدیو ها هم زیاد شده
اگر کسی صبح تا شب تو یوتیوب باشه یا تلویزیون اینرتنتی نگاه کنه می تونه درصد زیادی از این حجم رو مصرف کنه بدون اینکه چیزی رو هاردش ذخیره بشه
کسی ک فیلم ۴کی میگیره تلوزیون یا مانیتور فور کی داره ضمن اینکه گرافیک کامپیوترش میکشه اونقدر فیلم رو اجرا کنهنقل قول:
خلاصه اینکه تعداد این افراد کمه
من دور خودم بگردم نت مصرفی کل ایل و فک و فامیل رو هم بزاریم ۵۰۰ گیگ نمیشه ماهیانه
من با گیم دوتا۲ و رینبو و غیره فیلم و سریالام و همگی رو هم رفته خیلی اغرار کنم ماهی ۵۰ گیگ مصرف دارم ولی سرعت ۱۶ مگ رو نیاز دارم
ینی مشکلی ک تو سرویس های جدید هست کاربران کم مصرف کلا حذف شدن و همه مجبور ب مصرف بالا شدن
من ۱۶ مگ ماهی ۴۰ ۵۰ گیگ بسمه ولی مجبورم پول هزار گیگ رو بدم! متوجه منظورم میشی؟ تو تمام سرویس ها همینه چه ۸ مگ چه ۴ مگ همش حجماش زیاده حجم کم بخام باید سرعت داغون رو تحمل کنم