من سرویسم داره تموم میشه ...صبانت دیگه گل کاشته ...من قبلا این جدول چک کردم ...صبانت شارژ توربو گذاشته تا مثلا جبران کمبود حجمشو بکنه اونم با پول اضافه گرفتن ...نقل قول:
Printable View
من سرویسم داره تموم میشه ...صبانت دیگه گل کاشته ...من قبلا این جدول چک کردم ...صبانت شارژ توربو گذاشته تا مثلا جبران کمبود حجمشو بکنه اونم با پول اضافه گرفتن ...نقل قول:
من که جمع آوری کردم رفتم شاتل به نظرم شما هم برو یه جای دیگه صبانت انگار دیگه اصلا براش مهم نیستنقل قول:
با توجه به اینکه وزیر ارتباطات تایید کرد که شرکتها برای رفع نیاز کم مصرفها ظرح های افزایش سرعت هم قرار بدن به نظر میرسه صبا میخواد مثل نیترو های وب رو اعمال کنه.
نیترو که وحشتناک چرت و پرته ولی شاید صبانت که در غافله افزایش ترافیک جا مونده بتونه با توربو طرحی بهتر ارائه بده.
برای سه سرعت پایین هم اینکار رو میخوان انجام بدن... اگه 512 رو تا 4 مگ، و 1 مگ رو تا 8 مگ و 2 مگ رو تا 16 مگ باز بزارن با کمی هزینه اضافی بهتر میشه، یا شایدم هر سه تا رو تا 16 باز بزارن فقط هزینه هاش فرق کنه :n13:
چیزی که برای من عجیبه اینه که نمی تونم دید مدیر صبانت رو درک کنم هر کسی با عقل سالم وضعیت الان رو می دید دیگه حداقل 150 گیگ می گذاشت اینترنت رو اونم وقتی شرکتش آخرین شرکتی بود که تعرفه می داد که کلی کاربرا عصبانی بودن بابتش الان اینستاگرامش رو روز به روز چک کنید ریزش فالور رو می بینید به صورت واضح و با تمام اینا هیچ حرکتی نمی کنه حالا یا خیلی خیالش راحته از این بابت که مشتریاش وفادار هستند یا اینکه صبانت هم می خواد ادغام بشه با جایی و صداش در نیومدهنقل قول:
به یارو زنگ زدم میگه یکم صبر کنید ! اخرشم گفتم تخلیه کنی 2 هفته بدون اینترنت میمونی و ...:n13: این جمله واقعا سنگین بودم ...من اسم شاتل هم اوردم و گفتم چرا ؟ چیزی نمی تونست بگه ...نقل قول:
حس رقابت پذیری در این شرکت مرده این یا به دلیل عدم صلاحیت مدیرعامل و بی سوادیش هست یا این که قانع به همین میزان در امد از یوزرهای کنونی می باشید که من هر دو عامل رو ماثر میدونم واقعا سواد مدیریتی و رقابتی در حد صفر دارن
متاسفانه صبانت از همون اول شرکت خسیس ی بود و هست
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
یه زمانی بود همه شرکتا سرعت اسمی می دادن و صبانت سرعتش رو کامل باز می گذاشت که اون موقع خیلی زیاد باعث جذب مشتریش شد و امتیاز مثبتی براش حساب می شد اون موقع دقیقا نیاز بازار رو شناخته بودن ولی نمی دونم چی شد که یهو از اونجا رسیدن به اینجا
سلام
خروجی های صبانت لطف کنن بگن که کجا رفتن و جایی که رفتن چجوریاس که دیگران هم ارشاد شن باتشکر
سلامنقل قول:
من رفتم شاتل به طور کلی راضی هستم مخصوصا شاتل لند برای دانلود فایل ها خیلی خوبه