دوست عزيز ،خودمون ميدونيم كه اكو 512 و 128 از لحاظ سرعت با هم فرقي ندارن ،ولي منظور ايشون شبانه اين دو سرويسه!نقل قول:
سوال منو كسي جواب نداد:
براي سرعت بالاتر از 128 ،چي لازمه؟
گواهي اشتغال به تحصيل؟؟
Printable View
دوست عزيز ،خودمون ميدونيم كه اكو 512 و 128 از لحاظ سرعت با هم فرقي ندارن ،ولي منظور ايشون شبانه اين دو سرويسه!نقل قول:
سوال منو كسي جواب نداد:
گواهي اشتغال به تحصيل؟؟
دزدی تو پهنای باند رو کجا باید گزارش کرد ؟
آره ! خودمم !نقل قول:
شما همون RARMAN در کانتر 1.6 نیستی که خیلی هم چیتری یه زمانی بازی میکردی و الان رو نمیدونم.
یادش بخیر چه چیتی میزدی.
به قیافه من میاد چیتر باشم ؟؟ نه جدی :دی ؟؟
چیت کجا بوده بابا ! اسم تو چی بود :دی ؟؟
خطت رو چند بستس که شبی 2 گیگ دانلود داری ! 512 نهایتآ 1.200 میشه دانلود کردنقل قول:
ولی من فکر میکنم به خودت تلقین میکنی
الان من 512 دارم شبا 2 گیگ دانلود دارم. پسر عموی من 128 داره اون هم همین مقدار دانلود میکنه.
کلا به منطقه مخابراتی وابسته هست.
من جواز شرکت بردمنقل قول:
دوست عزيز ،خودمون ميدونيم كه اكو 512 و 128 از لحاظ سرعت با هم فرقي ندارن ،ولي منظور ايشون شبانه اين دو سرويسه!
سوال منو كسي جواب نداد:
گواهي اشتغال به تحصيل؟؟
به گواهی اشتغال فک نکنم بدن !
به نامه از دانشگاه میدن !
نامه از دانشگاه ، چه فرقی با گواهی اشتغال به تحصیل داره؟نقل قول:
امروز زنگ زدم پرسیدم ، فرمودن 3 ماه ، 5 گیگ (ماهی 1.6 گیگ) ، 42 تومن!نقل قول:
ترافیک اضافه 9 تومن!
سرعت هم تا 2 مگ!
شبانه رایگان هم از 1 تا 6!
در نتیجه عطای پارس آنلاین رو به لقایش بخشیدیم!:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دیشب کسی تونست دانلود کنه؟؟
به هیج جا مثل این میمونه که از قاضی به خودش شکایت کنینقل قول:
نامه ای که از دانشگاه میگیرین متنش اینه که شما برای کار های تحقیقاتی و پژوهشی نیاز به اینترنت پر سرعت دارین ،ولی اشتغال به تحصیل فقط میگه که شما دانشجو هستین !نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من طی ۳ ماه اخیر ( از وقتی که سرعت ها رو در روز بالا بردند ) هم اکو ۱۲۸ و هم اکو ۵۱۲ و هم آرت ۱ ( ۱۲۸ ) داشتم . توی شبانه هیچ فرقی ندارند . حتی آرت ۱ داغون تر بود .نقل قول:
رفتم میگم من پول آرت دادم . میگن دادی که دادی . سرویس اختصاصی که نخریدی. بیا پول بده ماه ۵۰ تومان برای ۶۴ بعد اونجا پاسخگوی شما هستیم !
من هم دقیقا منظورم شبانه هست. اگر سرعت شما در 128 بالاست در 512 هم همون سرعت رو خواهید داشت و بالعکس.نقل قول:
دوست عزيز ،خودمون ميدونيم كه اكو 512 و 128 از لحاظ سرعت با هم فرقي ندارن ،ولي منظور ايشون شبانه اين دو سرويسه!
پس خود چیترتی :دینقل قول:
آره ! خودمم !
به قیافه من میاد چیتر باشم ؟؟ نه جدی ؟؟
چیت کجا بوده بابا ! اسم تو چی بود ؟؟
ای نامرد. البته من رو که به یاد نمیاری و اگر اشتباه نکنم بیشتر با بقیه چت میکردی مثل Sijal و چند تا دیگه از این قهار ها :دی. ولی من >> Danger_boy هستم. نمیشناسی.
تنها یک راه حل داره اون هم یک تاپیک بزنیم و کسانی که تهران هستند تو یک هفته 30 تا 40 نفر بشید و مردونه قرار بگذارید برید شرکت وقتی این همه آدم رو با هم ببینند حساب کار دستشون می یاد. حتی شده بچه محلتون هم سرویس نداره ببرید اونحا حالشون رو بگیرید.
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
شما تو یاهو با id سعید خر خا.... نمی یومدید؟نقل قول:
بچه پیروزی نیستید؟