128 محدودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
128 محدودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خب روی 128 هم تقریبا یکی هست همیشه اگر سرویس محدود و بصورت مصرف گیگی خریداری بشه... اونها پول گیگ مصرفی رو میخوان و هر چی مصرف گیگ بره بالاتر سود بیشتری میبرن دیگه
فرض کن سرویس 128 که 6 گیگ در ماه هستو گرفتی میشه هر گیگ 3334 تومن دارید هزینه میکنید.
ولی خوب حسنش به اینه شما پول کمتر میدین برای دریافت سرویس اولیه ولی بعد دریافت سرعت خططون روی بالاترین حد ممکن هست به نظر من این خیلی خوبه :n05:نقل قول:
خب شما حساب کن برای 6 گیگ 128 میشه 20 هزار گیگی 3334 تومن که دانلود رایگان هم ندارینقل قول:
حالا 512 ماهانه 10 گیگ داری برای هر گیگ 3500 خرج میکنی اما از ساعت 1 تا 8 صبح هم دانلود رایگان داری حالا کدومش میصرفه !!!!! هر جوری حساب کنی بازم 512 با ماهی 10 گیگ و از ساعت 1 به بعد رایگان بیشتر میصرفه خریدش.
این آسایتک سرویس های نا محدودش کدومش خوبه که قانون های محدود شدن نداشته باشه و سرعت دانلودش خوب باشه؟
فعلا تمام شرکتا محدودیت دانلود برای عرضه دارند اونم به خاطر اینه که یه نفر نیاد با دانلود غیر متعارف شبکه رو در منطقه ای که لبریز از یوزر هست رو فلج بکنه وحق مابقی دوستان ضایع بشه:n06:نقل قول:
دوستان عزیز کسی تا حالا از سرویسای یک ساله مودم رایگان اسیاتک با سرعت 10 مگ و6مگ استفاده کرده من امروز تبلیغاتش رو تو سطح شهر دیدم الان خودم 512 دارم سرعتش خوبه خدارو شکر به نظرتون تعرفمو عوض کنم یدونه از این سرویس 10 مگ جدیدا بگیرم:n11:
ببین من سرعت 10 مگ تست کردم خوبه تا 900 کیلو بایت دانلود میده اما یک قانون کلی سرعت های بالا نیاز به کیفیت خطوط ارتباطی داره اگر خط تلفن شما با کیفیت باشه بگیر اگر نه بیخیال شو کیفیت خط هم از پنل مودم میتونی بببینینقل قول:
دوستان اينترنت پارس آنلاين چطوره كيفيتش ؟ اين شركت آسياتك ديونه كرده منو ديگه در روز ١٠٠ بار قطع و وصل ميشه من خط رو چند بار چك كردم ولي داغونم كرده .
پارس آنلاين به نظرتون چطوره . من الان سرويس ٢ مگ محدود ١ تا ٨ رايگان رو از آسياتك دارم.
لامذهبا چرا سرویس نامحدود رو خراب کردن آخه؟
دوستان کسی میدونه که محدودیت سرعت کی برطرف میشه؟