شاتلند دانلودش واسه شما چجوری کم میشه؟ داخلی یا خارجی الان واسه من خارجی کم میکنه که این یه جور کلاهبرداریه
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
Printable View
شاتلند دانلودش واسه شما چجوری کم میشه؟ داخلی یا خارجی الان واسه من خارجی کم میکنه که این یه جور کلاهبرداریه
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس دو مگ های وب دارم سرعت روی محدوده 1.70 قفل شده...مگه سرعت سرویس های جدید تضمین شده نیست؟ توی اکثر ساعات با اوکلا و سایت های وب تست گرفتم ..داخلی و خارجی سرعت فرقی نداره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان امدم از سروس های جدید خریداری کنم که با پیام زیر روبرو شدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا قسمت دوم،یعنی تمام کدهای فشفشه هایی که دارم و استفاده نکردم غیر فعال میشند؟:n04:
ممنون میشم یک نفر منو اگاه کنه :)
۴ به یک ینی همون یه گیگ دانلود کنی ۴ گیگ کم میشه دیگه؟ ینی درواقع از ۸۰ گیگ بین الملل تقسیم ب ۴ باید بکنم تا استفادم مشخص شه؟ یعنی ۲۰ گیگ؟؟نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
نه ، سرویس 4 مگ کلا 80 گیگ خارجی داره - اون 4 گیگ که دوستمون گفت کم میشه از حجم اصلی یعنی 320 هستنقل قول:
خب پس درمورد سرعت هم همون سرعتی که میخری رو میدن دیگه اصلا نباید امیدی به سرعت بیشتر داشت درسته ؟ تو تمام شرکت ها همینطوره دیگه پس زیاد فرقی تو سرعت 4 مگ های وب با 4 مگ پارس انلاین نیستنقل قول:
بله الان دیگه همه شرکت ها همون سرعت اسمی رو میدن - پارس انلاین هم همینطورنقل قول:
پس لپ مطلب اینکه اگر میخوایم بین ای اس پی ها انتخاب کنیم اونی رو انتخاب کنیم ک حجم بین الملل بیشتری میده بهمون سرعتاشونم ک ثابته و یه جورهنقل قول:
اگرچه ک فراموش نکنیم یکی از دوستان ۸ مگ مخابرات گرفته غیرحجمی میگه قانونا نهایتا باید ۱ مگ سرعت دانلود داشته باشم ولی تا بیشترش ثابت همش دارم دانلود میکنم و دست ب سرعتم نزدن
حالا بازم نمیدونم
شاتل هم تغییر داد و برای بین الملل 350 گیگ حجم میده:
مصوبه است دیگه همه شرکت ها تو همین مایه ها میدن کم و بیش حالا ۱۰گیگ کمتر یا بیشتر به نظرم الان به هیچوجه رقابتی نیست اوضاع چون سرعتا ک ثابت شده همه یکیه شرکتانقل قول:
قیمتا هم ک همه یکیه
حجم ها با تفاوت خیلی کم
فقط پارس انلاین ایده ای ک زده شبانه هم میده البته شبانه حجمی
شبکیه هم تو اصفهان شبانه میده تا ۲۰ هزار گیگابایت این ۲ شرکت این خلاقیت رو داشتن