نامحدود رو کلا میگن سرعتش خیلی پایینه 128 رو همون 12-16 تو روز ش احتمالا کمتره .نقل قول:
Printable View
نامحدود رو کلا میگن سرعتش خیلی پایینه 128 رو همون 12-16 تو روز ش احتمالا کمتره .نقل قول:
من هم از شهدای گمنام سرویس 512 رو دارم به غیر این ماه سرعت دانلود شبانه ام خوب بود ( به غیر از ساعتهای 1 - 3 ساعتهای دیگه سرعت بالای 200 بود) ولی الان شبا فقط قبل ساعت 1 خوبه و بعد ساعت 6.نقل قول:
آیا راهی هستش که بتوان در حین استفاده از سرویس نوع سرویس رو تغییر داد؟ مثلا در حال استفاده از سرویس 256 ک سه ماه هستم که در وسط دوره تصمیم به ارتقای آن به 1 مگ بگیرم. آیا می توان این کار رو کرد؟
خب بعد از این تاریخ قید دانلود رو زدم csssaeed خب پیشنهادتون چیه هنوز 2 ماهه دیگه دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین سوال برام پیش اومدهنقل قول:
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
یا قطع رانژه یا تغییر سرویس به سرعت بالاترنقل قول:
تنها راهش اینکه هر چقدر گیگ از سرویس 256 واست مونده رو تموم کنی بعد اون موقع میتونی سرویستو ارتقا بدینقل قول:
چند شب برای من قطعی زیاد داره مثلا 8 بار توی دانلود شبانه . کلافم کرده قطعیاش خیلی زیاد شده .
برای کسی هم اینجوریه ؟
اگه وضع سرویستون همیشه اینجوریه که چارش قطع رانژه هست.این وضعی که شما عکسشو گذاشتین برای من حتی برای یک شب هم قابل تحمل نیست.نقل قول:
شما شاید از ترافیکتون زیاد باقی نمونده و داره تموم میشهنقل قول:
من اگر اشتراک دو گیگ سه ماهه بخرم آیا معناش اینه که اگر توی ماه اول 6 گیگ مصرف کنم باید مجدد تمدید قرارداد کنم؟ آیا می تونم برای دو ماه باقی مانده توی هر ماه یه گیگ ترافیک بخرم و تمدید مجدد نکنم؟
ضمنا من می خواهم برای استفاده روزه مره از مرکز بعثت بگیرم و ماهی حدود دو سه گیگ مصرف دارم؟ آیا سرعت در این مرکز روزها تا 100 کیلوبایتم می رسه؟ آیا اشتراکی با محدویت سه گیگ هم وجود داره. البته می دونم توی سایت خود پارس آنلاین نیست گفتم اما شاید به هر حال امکانش باشه با تشکر از کمکهای شما