سلام.نقل قول:
مودم من مدل اولیه این هستش ساده ساده که بهترینش هست جای کم میگیره و سریع وصل میشه.
به هیچ عنوان قطعی نداشتم تو کل عمرم.
ولی بعضی موقع ها برای آپگرید مخابرات قطع شده.اونم 6-7 ساعت وصل شده.
گارانتی ایزی خوبه.
Printable View
سلام.نقل قول:
مودم من مدل اولیه این هستش ساده ساده که بهترینش هست جای کم میگیره و سریع وصل میشه.
به هیچ عنوان قطعی نداشتم تو کل عمرم.
ولی بعضی موقع ها برای آپگرید مخابرات قطع شده.اونم 6-7 ساعت وصل شده.
گارانتی ایزی خوبه.
اینجا ناراضی از اسیاتک ندارید؟:n01:
من رو که عذاب داده با سرویس دهی اش
دوست عزيز 90 درصد ادمايي ك ي چيزي از كامپيوتر و اينترنت حاليشون ميشه و اسياتك داشتن ناراضي هستند، از جمله خودم كه دادم برا جمع اوري و شما! اون 10 درصد هم شانسشون زده !نقل قول:
آسیا تک فقط سرعت داره برا من همین حجم هی مفت مفت خالی میکنه.نقل قول:
اینجا ناراضی از اسیاتک ندارید؟
من رو که عذاب داده با سرویس دهی اش
دزدی هم میکنن دزدن کلا.
سرعت توی محدود داره .نقل قول:
من که نامحدودم از سرعت ام هم دزدی می کنه!
دقیقا کاربر از پینگ بالای سرویس چشم پوشی می کنه ، از قطعی های مسخره ش می گذره اما از کم فروشی و گرون فروشی اینا چطور بگذرهنقل قول:
بابا اینا دیگه کی هستن یکی دو سال پیش خیلی خوب بود با 45 هزار تومن با 100 کیلو بصورت نامحدود دان میکردیم (یادش بخیر) ولی الان دیگه کلا مزخرف شدن من اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ) دارم سرعت دانلودم 60-70 هستش بعد اینکه از 1.75 گیگ بیشتر دانلود میکنم سرعت دانلودم به20-15 میرسه واقعا این شرکتها هر جوری دلشون میخواد آدمو سرکیسه میکنند 55 هزارتومن پول بیزبونمو ریختم جیب اینا رفت
:n28:
از وقتی اسمه سرویها عوض کردن کلا رید...
آخه این اسمه
اينترنت پرسرعت چلچله کولاک نامحدود تگری :n09:
توف به ذات این آسیاتک نامرد و دزد و کلاه بردار:n04: 128 نامحدود گرفته بودم ماه های قبل سرعت دانلود عذاببببببب 17 کیلوبایت! حالا این ماه 256 نامحدود گرفتم روز اول سرعت دانلود 80 روز دوم 17 :n04: دود از گوشام داره میزنه بیرون:angry: حیف که تو امتحاناتم وگرنه میدونستم چیکارشون کنم:angry: دوستان در مورد اینترنت مخابرات و یا پارس آنلاین راهنماییم کنید:n27: سرویس نامحدود میگیرم انتظار دانلود در حد سوئد رو ندارم ولی یه سرعت معقول و مقبول راضیم میکنه در حد 35 40 کیلوبایت در ثانیه اگر هم بیشتر شد که چه بهتر! لیست قیمت اینترنت مخابرات و ارس آنلاین رو از کجا میتونم ببینم ؟
دوستان من الان سرویس 512 محدود ماهی 10 گیگ دارم که از 1 تا 8 صبح رایگانه سرعت روز بالاس در حد 300 تا 400 و شب حدود 50 تا 60 قیمتش ماهی 35 تومن
الان میخوام سرویس 1 مگ نامحدود برنزی با حداقل تبادل 20 گیگ بگیرم به قیمت 50 تومن
این سرویس 1 مگ نامحدود چجوریه ؟ وقتی 20 گیگ با سرعت بالا دانلود کردم سرعتش میشه 128 کیلوبایت ؟ یا کمتر ؟
نقل قول:
نامحدود 1 مگ بین 80 تا 90 و بعد از مقداری دانلود هم میشه 15 تا 18 شد و عذاب اور من گرفتم پشیمون شدم .
حداقل گیگی سرعتش به 300 میرسه گر چه محدود گیگی از 10 گیگ با استفاده از نرم افزار محاسبه نتیجه کار 6.5 گیگ آپلود و دانلود هست و باقیش رو زیادی محاسبه میکنه و یا به قول دوستان دزدی میکنن.