سرعت خوبه مشکلی نداره ضحی کیش محدود . فقط پینگ چند روزی هستش قبلا 100 لود الان شده 140 همین رنج ولی بازم خوبه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت خوبه مشکلی نداره ضحی کیش محدود . فقط پینگ چند روزی هستش قبلا 100 لود الان شده 140 همین رنج ولی بازم خوبه .
ما از محابرات جمع کریدم اومدیم اندیشه
ولی متاسفانه پینگش اینم داغونه سرعت که بماند
از دیروز این شکلی شده معلوم نیست دارن چه کار میکنن.نقل قول:
گوگل رو هم طول میکشه باز کنه. گاهی هم باز نمیکنه.. کلا سایت بازکردن مشکل داره......
دوستانی که هنوز ضحی کیش هستن
اوضاع درست نشد ؟؟
من 1 ماه و خرده ای اومدم اندیشه به امید اینکه ضحی کیش درست بشه برگردم ضحی کیش :n02:
اینجا پیج هم باز نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارم ضحی کیش سرعت نداشت و چون کسی دانلود نمیکرد پیج راحت باز میشد
ولی اندیشه با گوگل هم مشکل داره (( از روزی که اومدم )):n02:
پینگ فقط یه خورده بهتر شده میاد درور بر 100 تا 120 تایم اوت به نسبت کمتر شده
سرعت هم که فرق چندانی نکرده بعضی اوقات میشه دیال اپ :دی
صفحه باز کردن هم همین جور یه روز خوب یه روز گوگل هم بزور باز می کنه البته با ساکس خوب وا می کنه فک کنم واسه شیل ترینگ :دی
سلام.
من امروز صبح آنلاین اکانتمو شارژ کردم (اندیشه) ؛ ولی برعکس ماه های قبل اون گزینه فعال کردن سرویس تو بخش امور مشترکین نیومده ! پول هم از حسابم کم شده ! راهی هست بشه این مشکلو برطرف کرد ؟
ممنون.
آقا وضعیت سرویس حجمی محدود تو ضحی کیش چطوریه؟ منم اومدم اندیشه ولی سرعت :| پینگ :(( من *_*
کسی 1 مگ حجمی داره؟ 2 مگ چطور ؟ میشه 2 مگ گرفت؟
خیالت راحت عالیه خیلی از اندیشه سرتر هستش .
حجمی ضحی کیش حرف نداره
هر کسی هم بگه بدرد نمیخوره برای خودش حرف میزنه ......
نقل قول:
1 مگ نامحدود 6 درصد میاد روش میشه 270 تومن :n02: یا حضرت شهره ... من اگر این پول رو اون ور دنیا برم بدم کل سینمای هالیوود رو دانلود میکنم:n02:
دوستان عزیز شما از کدوم آدرس اینترنتتون رو شارژ میکنید ؟
اندیشه سبز خزر رو میگم
256 نامحدود هستم الان