منظورت از بدون مشکل چیهنقل قول:
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
به سوالم جواب ندادینا
منظورت از بدون مشکل چیهنقل قول:
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
به سوالم جواب ندادینا
دوست عزیز.یعنی وقتی دستگاه من world cuo 2010 یا red dead که wave 6 بدون مشکل اجرا میکنه یعنی روی دستگاه من LT نصبه؟؟؟؟؟می خوام به لایو وصل شم نمیدونم دستگاهم LT داره یا نه؟؟؟؟؟با این روش یعنی یعنی دستگاه من LT داره و براحتی میتونم به لایو برم....؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خواهشا راهنماییم کنید!!!!
سلام. 360 اسلیم هنوز تو ایران نیومده ؟ خبری دارید ازش ؟؟
بدون مشکل یعنی که بازی رو بیاره بالا و بتونی بازی کنینقل قول:
تا اونجایی که میدونم 1.61 هم واسه فقل های wave مشکلی نداره.نقل قول:
فکر کنم باید درایو رو به کامپیوتر وصل کنی و چکش کنی
سلام
چرا من هر دفعه کنسولمو روشن میکنم باید تاریخشو عوض کنم؟
لازم به ذکره که مشکل برق مرق هم ندارم
البته من تو هفته ممکنه دو روز بازی کنم.دلیلش میتونه اینم باشه؟یعنی تو این یه هفته که دو روز
بازی میکنم بقیه اش کنسول از برق درآورده شده است
کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چی شد؟ کسی نبود؟نقل قول:
آقا میدونم اینجا جاش نیست ولی یه سوالت(:31:) داشتم:
کسی یه بازی رزمی 2 نفره که با هم نجنگن ( مثل Tekken 6 ) بلکه با هم برن جلو و ترجیحا صفحه تلویزون نصف نشه میتونه به من معرفی کنه؟
ممنون میشم
lego harry potterنقل قول:
lego batman
lego indiana jones
lego indiana jons 2
:31:
tmnt
bionic comando 2d
up
.
.
.
.
.
1.نمیدونمنقل قول:
نوشته شده توسط whitewolf [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی داداش. حل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گیم Mortal Combat vs DC Universe رو دارم، با اینکه DVD نو هست و می تونم وارد بازی بشم ولی موقع نصب پیغام میداد که خش داره و با یه پارچه نرم پاکش کنید. یعنی چی این؟ دی وی دی درایوم مشکل داره یعنی؟ اگه نه راه حل این جور مواقع چیه؟
2. مگه بازی های 360 همه HD DVD نباید باشن؟ (طبق اطلاعات ناقص من از گذشته) پس اینایی که ما میگریم و همه DVD9 هستن قضیشون چیه؟
3. مدل های Slim که پشتشون پورت کینکت داره، یعنی ما ها که الایت و ارکید داریم دیگه نمی تونیم استفاده کنیم؟ فکر می کنین تبدیلش برای 360 های ما هم بیاد؟
ممنون
چی شد؟ کسی نبود؟
2.بازی های 360 همه DVD 9 هستن و دیسک های HD DVD توی رقابت با Blue ray شکست خوردن و از گردونه حذف شدن
3.کینت هم واسه اسلیم هست و هم واسه بقیه مدل ها. تبدیلش هم میاد