سرویس من حتی 2 مگ هم نیست. سرویسم 1 مگ نوروزی هستنقل قول:
Printable View
سرویس من حتی 2 مگ هم نیست. سرویسم 1 مگ نوروزی هستنقل قول:
طبق قانون خوده مبین نت هر 24 ساعتی که نت قطع باشد 48 ساعت نامحدود میدن دو برابر حساب میشه:n22:
یعنی ماله من که 40 روزی است سیگنال ندارم 80 روز نامحدود میدن ک بعید میدونم
خوده پشتیبانی هم تائید کرده فقط گفتن باید صبر کنی تا مشکله دکلا کاملا برطرف بشه:n13:
نظر دوستان چیه
اسما باید بالای 5 گیگ بگیره ولی همچی بستگی به دکل منطقه شما دارهنقل قول:
من با نوروزی بعضی شب ها 4 گیگ می گیرم خیلی وقت ها هم مثل دیشب بزور 2 دان میشه
من ماه دیگه طرح نوروزیم شارژش احتمالا تموم میشه ولی اون موقع هنوز 3 ماه جا داره. با این وضع قیمت گیگ اضافه، به نظرتون چه طرحی مقرون به صرفه هست؟
مال من که تموم بشه یا 1 مگابیت 8 گیگ میگیرم یا 1 مگابیت اداری. مگه اینکه خدای نکرده طرح های بهتری بزارن.نقل قول:
با طرح نوروزی بطور متوسط ماهی 6 گیگ وبگردی داشتم. حالا که 128 وایرلس گرفتم (که روی 512 بسته شده) تقریبا با همون وبگردی فقط 3 گیگ ترافیک تو ماه دارم
می خوام ببینم دلیلش چیه؟ مگه حجم صفحاتی که لود میشه ثابت نیست؟ پس چرا اینقدر تفاوت بینشون هست؟ :n13:
سلام. دوستان من بعد از یکسال از ترک مبین نت دوباره برگشتم.میخواستم بپرسم بهترین سرعت رو کدوم سرویسش داره؟ صرف نظر از قیمت و مدت زمان
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
2 مگ محدود و 1 مگ نوروزی که حذف شده ...نقل قول:
کی میگه ۲ مگ محدود حذف شده ؟؟نقل قول:
الان هست که قیمتشم ۱۳۲ تومن + مالیات هست که میشه ۱۳۹ تومن البته ۶ ماهه
من نرم افزار NetWorx رو نصب کردم ولی آمار ارقامش به طور عجیبی در حال افزایش هستش!
به این عکس ها نگاه کید !!!! الان ساعت 10:30 هست و این اطلاعات رو داده و در حال افزایشه !!!
جایی توی تنظیمات اشتباه کردم ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]