نقل قول:
من هرچی نگاه میکنم نمیبینم جایی نوشته باشه که برا مشترکان قدیمی همونه، شما کجا دیدید یا از کجا میدونید؟
Printable View
نقل قول:
من هرچی نگاه میکنم نمیبینم جایی نوشته باشه که برا مشترکان قدیمی همونه، شما کجا دیدید یا از کجا میدونید؟
آقا این الان چی میگه من متوجه نمیشم:n37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته این سوال من نیست...)
واضحه دیگه میگه سرویس شما نامحدود نیست بلکه محدوده و پول حجم باید بدی. اول بیا 1 مگ نامحدود بگیر بعد بگو چرا گرونه.نقل قول:
قرار نیست جایی بنویسه. برای مشترکین قدیمی قیمت های قدیمی باقی میمونه تا زمانیکه سرویسشون رو تغییر ندن هم باقی خواهد موند. نشون به اون نشون که 512 من قیمتش هنوز مال زمان 1 به 10 هست که دو سه تومن ارزونتره.نقل قول:
بله منظورم همین بود فقط سایت هایی که سرورش تو ایرانهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان جریان چیه من از سرور مایکروسافت دو روز نمیتونم دانلود کنم سرعت اولش چند ثانیه خوبه بعد میاد خیلی پایین ... واسه همه اینجوری شده ... ؟؟ حتی با وی پــی ان ... چند روز پیش خوب بود ...
مخابرات کلا نامحدود حذف کرد همانطوری که تو سایت خودش میبینین حداقل ترافیک تبادلی گذاشته یعنی وقتی 1 مگ بگیرین 60 گیگ دانلود کنین بعدش دیگه تضمین نمیکنه همون 1 مگ سرعت داشته باشین و سرعتتون بالا پایین میشه .نقل قول:
مخابرات که خیلی وقته این مشکل داره باید لیچ کنی به سرور داخلی از اونجا دانلود کنی .نقل قول:
نقل قول:
کلا برادران عزیز تو مخابرات هر زمانی یکطور صحبت کردن اول گفتن منصفانه شده و همین صحبت شما که اگه اضافه مصرف کنید باید پول بیشتر بدید،سر وصدای یوزرا در اومد گفتن نه آقا هر چقدر میخواید مصرف کنید تو همین سایت پرسش و پاسخنقل قول:
شون شاید صد بار بیشتر همین جواب رو دادن منتهی گفتن تضمینی تو سرعت نیست(البته اگه قرار به این باشه واقعا
من خودم این ماه و ماه قبل از اون جدول تو سایت هم کمتر مصرف کردم ولی بازم یک سوم شبانه روز سرعتم میشه
کمتر از یک چهارم!!!!) باز الان میان میگن که نامحدود نیست وپول بیشتر باید بدی شما مطمئن باشید که اگه کلا سرویس های قدیم هم حذف کنن و با نرخ جدید سرویس بدن باز اتفاق خاصی نمیفته و کیفیت همینه که الان هست مگه
نصف یوزرا یهو کنسل کنن و خلوت بشه...
خوب برای من یک دفعه اینجوری شد !!نقل قول: