دیشب اینترنتم از طرف isp پارس انلاین 5 بار قطع و وصل شده.فایل ها داشتن دانلود میشدن که با این قطع وصل های زیاد و تغییر ای پی دانلود فایل ها نیمه کاره مونده
تا حالا فقط 1 دفعه قطع میشد؟برای بقیه هم همینطور شده؟
Printable View
دیشب اینترنتم از طرف isp پارس انلاین 5 بار قطع و وصل شده.فایل ها داشتن دانلود میشدن که با این قطع وصل های زیاد و تغییر ای پی دانلود فایل ها نیمه کاره مونده
تا حالا فقط 1 دفعه قطع میشد؟برای بقیه هم همینطور شده؟
احتمالا به خاطر کم بودن حجم ترافیک باقیمانده قطع شده.مثلا اگه حجم باقیماندتون 1 گیگ باشه هر بار که یک گیگ رایگان دانلود میکنید قطع میشه.با شارژ مجدد مشکل حل میشه.نقل قول:
سلام دیشب یه مرگیش بوده تمام لینکای منو ارور داده بود
جاتون خالی دیشب به طرز عجیبی 2 گیگ دانلود داشتم بدون هیچ درد و مرضی :|
ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرویس 1mb رو میشه آنلاین تمدید کرد ؟ مدرکی چیزی نمیخواد ؟ یا بهتره برم دفتر؟
تا الان فکر می کردم بدترین ISP دنیا شاتل اما الان فهمیدم پارس انلاین هم مثل شاتل به سلامتی سرعت روز رو هم محدود کردن سرعت دانلود در روز 7kb منطقه 2 مرکز سلمان فارسی
آقای csssaeed اگر با پارس آنلاین همکاری داری سفارش ما رو بکن یه خورده سرعتمونه ببرن بالاتر
راستش منم میخواستم بگم که فکر میکنم شما اصلا پارس آنلاین نداری ولی خوب شد خودت حرفشو پیش کشیدی.نقل قول:
این شماره تلفن و حجم دانلود رایگان دیشب و غیر رایگان امروز منه.کد شهرستان رو با محل سکونتم انطباق بده تا بفهمی راسته یا دروغ.
شما هم اگه مسئول بازاریابی شرکت شاتل نیستی یه عکس از دانلود دیشب و امروزت بذار.
چون میگن آنرا که حساب پاک است از معامله چه باک است من گزارش مالی هم میذارم.بیصبرانه منتظرم شما هم همین کار رو انجام بدی.:10:
من که همیشه ازین شاخه به اون شاخه پریدم هیچی نخواستنقل قول:
شاید سوال مسخر باشه ولی سرعت شبانه هم سریع افزایش پیدا میکنه ؟نقل قول:
دیگه از بس سرعت روی 5kb بوده وسواسی شدم!