اینترنت(10Mbps) شهاب 10 گیگ در ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینترنت(10Mbps) شهاب 10 گیگ در ماه
خب نتایج رو برام تو پ.خ ارایه بده ببینم چکار کردی؟!:n02:نقل قول:
در حد 8مگ هم نیست!!نقل قول:
شبانش چطوره؟
سلام دوستان
لطفآ بنده را راهنمایی کنید.من یک مودم ADSL معمولی دارم که از چند سال پیش که مشتری اسیاتک شدم هنوزم دارمش اما چون می خواهم مودم جدید مجهز به انتن وایرلس بخرم به کمک شما نیاز دارم و چند سوال که ممنون می شوم جواب بدهید:
1.ایا برای خرید مودم جدید باید به شرکت اسیاتک اطلاع رسانی کنم؟
2.ایا مودم خاصی باید بخرم یا می توانم از مدل های موجود در بازار هر مدلی را که می خواهم تهیه کنم؟(مد نظر خودم TP- Link 8961ND ) است نظر شما چیه؟مودم های کدام شرکت را پیشنهاد می کنید و چه مدلی؟
نه دوست عزیز خیالت راحت اطلاع هم ندادی ندادی مخصوصا اسیاتک با اون پشتیبانای بی ادبش زنگ میزنی خودت اسیر میشی! ، هر مودمی که بخری میشه، (مخصوصا که میخوای tp-link بخری!) ، اصن فک کنم هر مودمی که بخری برای هر شرکتی میشه!نقل قول:
فقط تنظیمات vpi و vci تو همین مودمت نیگا کن چون لازمه، البته کاری نداره راحت میشه وارد کرد فقط عددش یادت باشه.
کانفیگ کردن مودم را بلدم و VPI و VCI برای شرکت اسیاتک باید به ترتیب 0 و 35 باشه.درسته؟نقل قول:
اره درسته 0و35 هست برای اسیاتکنقل قول:
بله همینهنقل قول:
8 و 81 ماله چیه؟نقل قول:
اشتباه تایپی بوده این برای یه شرکت دیگه هست.نقل قول:
هر برندی میخواید بخرید فقط توصیه میکنم tp-link نخرید!نقل قول:
مودم خوش قیمت هم خواستید ما درخدمتیم!
4پورت وایرلس با آنتن 5 دسی بل 67 تومن با 42ماه گارانتی سیما سیستم
توی بازار 85 میفروشن اگر سرچ بزنید متوجه میشید.
آسیاتک دزده دزده دزده 26 گیگ حجم داشتم 22 آذر ماه بود گفتم بزارم دانلود بدون هیتلر شکن بودش لینکش و مستقیم 2 گیگ بود دانلودش کردم تموم شد و بعدش رفتیم مسافرت 29 آذر برگشتم و دیدم فقط 2 گیگ حجم برام باقی مونده......
واقعا متاسفم.