سلام . من رو سمند زیر طاقچه فابریکش یه جفت Kenwood KFC-HQ718 معمولی پشت آبی اصل دارم + یه آمپ Kenwood KAC-M526 + هدد یونیت Pioneer 6750BT .
قبلاً بدون آمپ فقط یه جفت Pioneer 6975s معمولی داشتم ... تفکیک صداش خوب نبود ، توییترهاش ضعیف بود و صداش زیادی بم بود ولی BASS خیلی نرم و دلنشینی داشت ... در کل پرتاب صدا و ویبرش خیلی خیلی خیلی از این Kenwood KFC-HQ718 بهتر بود.
این Kenwood KFC-HQ718 تفکیک صدا و توییترهای محشری داره ولی متاسفانه اصلا BASS نرم و ویبره حتی در حد باند های معمولی 100 تومانی بازار هم نداره ! خلاصه خیلی رو مخه ! بیسش خیلی خشکه و وقتی رو هد یونیت فرکانس 80Hz و 100Hz رو افزایش میدم رو ولوم های بالا صدا دیستورت میشه !! من با انواع تنظیمات مختلف و فرکانس های هد یونیت آشنایی کامل دارم ولی هر کاری کردم اون بیس نرمی که دلم می خواد نتونستم ازش بگیرم.
من به شخصه یه بیس نرم و با ویبره می خوام ... البته مد نظر داشته باشید که به هیچ وجه دوست ندارم صدا از ماشین بیرون بره .... به شدت تفکیک و کیفیت مد نظرم هست نه صدای بلند .
نظرتون چیه ؟ این Kenwood KFC-HQ718 ها رو فقط 10 روزه خریدم .... هنوز 5 ماه از 6 ماه گارانتیش مونده ... ردش کنم بره ؟ چند می خرن ؟ کسی اینجا خریداره ؟
به جاش چی بگیرم ؟
یا کلا پیشنهادتون اینه که ساب و یه آمپ جدا واسه جبران BASS و ویبره بگیرم ؟
پیشاپیش واسه کمکی که می کنید ممنون. :n16: