نقل قول:
ممنون الان میرم امتحان میکنم.:20:
کنسول هنگ نمیکنه...فقط میگه برای Red eye باید aim + Rs جهت بالا (یه همچین چیزی) بزنید. هر چی میزنم چیزی نمیشه!!
نقل قول:
ممنون الان میرم امتحان میکنم.:20:
کنسول هنگ نمیکنه...فقط میگه برای Red eye باید aim + Rs جهت بالا (یه همچین چیزی) بزنید. هر چی میزنم چیزی نمیشه!!
تو ايكس باكس قبليم كه فالكون بود منم اين مشكلو داشتم چون ايكس باكس باطري داخلي نداره وقتي برقا ميره يا دستگاهتو از برق ميكشي تاريخ ريست ميشه و بر ميگرده به سال 2005 تاريخو درست كن ان شاالله درست ميشهنقل قول:
ماله من تو بازي gta اين مشكل پيش اومد.البته ممكن هم هست درست نشه و سيو ها رو واسه هميشه از دست بدي (بلايي كه يه بار سره منم اومد و كلا gta بازي كردن رو بيخيال شدم)
سلام. دیسک های دیگه رو امتحان کردید؟نقل قول:
سلام
اقا من اصلا نمیتونم بازی رد دد رو بازی کنم همش هنگ میکنه و سوتی میده بازی وقتی هم میخوام نصب کنم بازی رو ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید قیمت الیت و ارکد رو میخواستم اقا میثم
الیت 299 یورونقل قول:
360 اسلیم 249 یورو
آرکید 149 یورو
واسه dead eye نشونه بگیر با اسلحه (همون aim) بعد هم RS رو فشار بده.
در ضمن dead eye مدتش محدود هست و نمیشه دائیم استفاده کنی
در مورد هنگ کردن هم واسه من هم با LT1.1 پیش میاد دستگاه من هم پرمیوم هست و بازی رو هاردم نصب هست.
واسه save هم بهتره خیلی به auto save بازی اعتماد نکنی. هر ماموریتی رو که میری برو خودت save کن .
راستی از cheat که استفاده نمکنی ؟ چون فعال کردن cheat ها save رو قطع میکنه.
سلام. خدمت شما...نقل قول:
XBOX360 Elite ۳۴۰
XBOX360 arcad ۲۳۵
کنسول من جاسپره و همین مشکل رو داره......نقل قول:
مدل جاسپر ها هم این باطری رو ندارن دیگه.....؟؟؟:13:
بله متاسفانه جاسپر ها هم باطري داخلي ندارن.كنسول فعلي منم جاسپره ولي خوشبختانه تا حالا مشكل از دست دادن سيو ها رو نداشتم.ولي اگه برقا بره تاريخ ريست ميشه.
از چيزي كه ميگم كاملا مطمئن نيستم ولي فكر كنم بيشتر توي بازي هاي شركت rockstar مثل gta و red dead اين مشكل پيش مياد.
آقا اين فقط يه نظر بود ها بهم نخنديد يه وقت.
نقل قول:
از جواب همه ی برادرا ممنونم...
فقط من 13 ساله با pc بازی کردم و این اولین کنسولمه. میدونم سوالم مسخرست ولی این RS کجاس:31:؟؟