تا حالا چند تا پست زدم هنوز مورد تایید قرار نگرفته مشکل چیه؟
Printable View
تا حالا چند تا پست زدم هنوز مورد تایید قرار نگرفته مشکل چیه؟
مرسی دوست عزیز. من در اصل می خواستم از حداقلش مطمئن شم که این جور که شما می گین 100 حالا یه ذره بالا پائین. :46:نقل قول:
خواهش میکنم.:10:نقل قول:
اگه منطقه مخابراتی خیلی خیلی شلوغ باشه سرعت با یک مگ ممکنه به 85 کیلوبایت برسه اما میتونم بهتون اطمینان بدم دانلود شبانتون از 2.5 گیگابایت کمتر نمیشه.البته از ساعت 12:30 تا 6:59 یعنی با ترفند.
QUOTE=csssaeed;7001723]پارس آنلاین در کنار سرویس محدود سرویسهای نامحدود هم میفروشه.با قیمت و سرعت پایین.یعنی اینطور نیست که شما مجبور به انتخاب طرحهای محدود باشین.طرحهای نامحدود هم داره.فرض کنیم بخواهیم زنگ بزنیم به نظر شما چه اتفاقی میفته؟اول اینکه باید با سرعت دانلود 220 کیلوبایت خداحافظی کنیم (چون طبق قانون کشورمون کاربرای خانگی حق دانلود با سرعت بالاتر از 16 کیلوبایت رو ندارن).و دوم هم اینکه همه ی کاربرای خانگی که از شرکت پارس آنلاین سرویس های 256 و 512 و 1024 رو بدون ارائه مدرک گرفتن به دادگاه احضار میشن.(پارس آنلاین رسما اعلام کرده در این زمینه مسئولیتی نداره و ارائه مدرک استفاده اداری به عهده کاربر هستش).در ضمن قانون محدودیت سرعت 16 کیلوبایت (128 کیلوبیت) برای کاربرای خانگی توسط سازمان تنظیم مقررات به همه شرکتهای خدمات دهنده اینترنت ابلاغ شده حالا بریم بهشون بگیم پارس آنلاین به جای سرعت 16 کیلوبایت به ما سرعت 220 کیلوبایت میده؟که چی بشه؟این اینترنتی هم که الان داریم نابود بشه؟ شما داری از ما میخوای قانونی رو پیگیری کنیم که میخواد سرعت دانلود کاربرای خانگی رو به 16 کیلوبایت کاهش بده.[/QUOTE]
نه بابا دادگاه کجا بود . سرعتمونو 128 می کنن .
انقدر هم زنگ بزنیم زنگ بزنیم نکنین . هر کی به قانون و انضباط عقیده داره تشریف ببره 128 مخابرت نامحدود بگیره.چون طبق قانون سرعت بالای 128 بدون مدرک حرام مطلقه و به نظام ضربه می زنه.
حالا با ذکر یک مثال سخنمو تموم می کنم" یه گدا دم در خونه ما با بلندگو نعره میزد و روضه می خوند. این برادر عقب افتاده من با موبایل زنگ زد 110 که بله من سر درد دارمو اینها . 110 هم گفت الان مامور می فرستیم اقا شب شد یارو بساطشو جم کرد رفت خونشون پلیس نیمود که نیومد.
و
قربون آدم چیز فهم.:10:منم دارم میگم اگه واقعا شرکتها بخوان قانونی عمل کنن سرعت همه ما میشه 16 کیلوبایت.در مورد اون دوستمون نمیدونم اما من 100 سال سیاه حاضر نیستم پای اینترنتی که سرعتش 16 باشه یه ریال هم خرج کنم.به قول آمریکایی ها:
!!!No Way in HELL
این منطقه بیشتر اداریه پس فکر نمی کنم مرکز مخابراتیش شبا اون قدر شلوغ باشه ولی والا بعد از این 6 ماه آخر که شاتل گند زد و منم 90% موقع ها محدود بودم من به همون 85 هم راضیم :31:نقل قول:
راستی راهی هست که من بتونم رانژه الان خطمو زودتر کنسل کنم؟ مثلا مستقیم از خوده مخابرات؟ چون شاتل به من گفت 15 روز طول می کشه در صورتی که پارس گفت 7 روز! (اگه جاش اینجا نیست ببخشید نمی دونستم کجا بپرسم)
رانژه شدن خط یا از رانژه در اومدنش کاریه که تو مخابرات کمتر از 5 دقیقه طول میکشه.اما شرکتی که ازش اینترنت میگیرید باید درخواست رو به مخابرات بفرسته و اونا هم خط رو از رانژه خارج کنن.معمولا نباید بیشتر از یک هفته طول بکشه اما این 15 روزی که گفتن به این خاطره که میخوان یه خورده وقت بگذره تا مثلا شاید یه کاربر که هر روز به اینترنت نیاز داره به خاطر این چند روز دوری از اینترنت از تصمیمش منصرف بشه و تو همون شرکت بمونه.نقل قول:
شما هنوزم از این ترفند استفاده می کنی؟ آخه تو پست اول زده "بخاطر تغییر در سیستم پارس انلاین دیگر قابل اجرا نیست"؟نقل قول:
بله هنوز کار میکنه و چیزی از ترافیک کم نمیکنه. بهتره اینجور بگیم که تو اکثر مناطق کار میکنه و فقط تو بعضی جاها از کار افتاده و جواب نمیده.نقل قول:
کسی میدونه سرعت دانلود و آپلود در برنامه BW METER رو چند باید گذاشت تا در بازی آنلاین زیاد از حجم کم نکنه و به راحتی بشه بازی کرد؟