خیر .نقل قول:
مگه این که با دوست و آشنا ...
Printable View
خیر .نقل قول:
مگه این که با دوست و آشنا ...
دوستان کسی اکانت اپلودباز داره؟
سرعت شبانش چطوره؟
چه سایت های فیلماشونو توی اپلودباز اپ میکنن؟
ممنون
سوال دوم:اشتباهه.تقریبا در اکثر طرحهای مبین نت،سرعت اسمی بسته میشه.نه کمتر و نه بیشتر(فقط نا محدودهای 24 ساعته ممکنه کمتر بسته بشوند و مرحوم طرح نوروزی هم بالاتر بسته میشد)نقل قول:
اما در طرحهای عادی همون سرعت اسمی بسته میشه:512 کیلوبیت 64 کیلوبایت دانلود،1 مگا بیت 128 کیلوبایت دانلود
مهمترین مسئله ترافیک منطقه هست.
نقل قول:درسته، اضافه شد :)نقل قول:
sent from samsung Glxy GS2 using tapatalk 4 beta
دوستان من از طرح 6 ماهم 25 روز مونده حالا موندم تو ماه رمضون دوباره بخرم بخاطره 5 گیگ اضافه یا صبر کنم بلکه طرح جدیدی داد مثلا برای عید فطری چیزی . نظر شما چیه ؟
یه سوال دیگه الان دو مگ رو چه جوری میبندن؟ قبلا دو مگ داشتم سرعت دانلودم حدود 250 بود الان چه جوریاست؟؟؟
این 6 ماه که 512 گرفتم و واقعا ضرر کردم ( چون هم سرعتش رو از قبل پایین تر بستن هم چند روز بعدش طرح نوروزی اومد:n30:!!) قبلا دانلود رو 95k بود الان 60 بالاتر نمیره به هیچ وجه!! شبا هم اصلا کلا بیخیال!!!!
من بودم ریسک نمیکردم و همین 5 گیگو میچسبیدم .
دقیقا همینطوره .مثلا من تاحالا 79 رو نتونستم بگیرم.شما خوش شانسی که میگیری.پس همیشه دنبال37 ام که اونم دیشب سرعتش نصف بود ولی الان درسته .نقل قول:
سرعتش خوبه ولی نه عالی .بالاخره سرورهاش خارج هستند. من که راضیمنقل قول:
بیشتر رضایت هم برای اینه که تقریبا اکثر سایت های دانلود اونجا اپلود می کنند. تقریبا هر فیلیمی که بیاد با یه سرچ تو اپلودباز راحت میشه 7-8 لینک ازش پیدا کرد که رو سرورهای مختلف اپلودباز هست میشه با یکم حوصله بهترینش رو انتخاب کرد
بنظرم دیشب کلا دانلود خوب نبود. اتفاقا 79 رو هم گرفتم خیلی بدتر از مبین نت بود. با همون 5 مبین نت ادامه دادم.نقل قول:
40 روز گذاشته هنوز تعمیرات دکلا تموم نشده
منطقه ما که سیگنال نداره
اهــــــــــــــــــــواز
مطمئنی مودمت درسته؟ :n02:نقل قول: