بله دوست عزیز به طور میانگین میشه 17 الی 20 بازی رو روی هارد 120GB دستگاه ریخت.نقل قول:
بله دوست عزیز به طور میانگین میشه 17 الی 20 بازی رو روی هارد 120GB دستگاه ریخت.نقل قول:
مرسی داداش. حل شد :31:نقل قول:
من گیم Mortal Combat vs DC Universe رو دارم، با اینکه DVD نو هست و می تونم وارد بازی بشم ولی موقع نصب پیغام میداد که خش داره و با یه پارچه نرم پاکش کنید. یعنی چی این؟ دی وی دی درایوم مشکل داره یعنی؟ اگه نه راه حل این جور مواقع چیه؟
2. مگه بازی های 360 همه HD DVD نباید باشن؟ (طبق اطلاعات ناقص من از گذشته) پس اینایی که ما میگریم و همه DVD9 هستن قضیشون چیه؟
3. مدل های Slim که پشتشون پورت کینکت داره، یعنی ما ها که الایت و ارکید داریم دیگه نمی تونیم استفاده کنیم؟ فکر می کنین تبدیلش برای 360 های ما هم بیاد؟
ممنون
سلام به همه...
بلاخره ما هم کنسول دار شدیم
سه روز پیش رفتم از آقا میثم یه الیت گرفتم توپ
از وقتی گرفتم تا همین 15 دقیقه پیش داشتم بازی می کردم:27:
خدایی این آقا میثم خیلی مرد دمش گرم:10:
__________________________________________________ ______
فقط یه مشکل خفن دارم...
نمی دونم چطور بگم ولی حالا میگم ببینیم کسی میفهمه یا نه...
بازیه army of two رو گرفتم . یه جا همون اوله بازی گیر میکنه. اول فکر کردم مشکل از بازیه برای همین بردم پیشه یارو که ازش خریدم. جلوی خودم همون جارو بدون هیچ مشکلی با همون دی وی دی خودم رد کرد:18: (اونجا بود که گرخیدم)
دوباره الان تو بازیه Red dead مشکل پیدا کردم که Red eye یا یه همچین چیزی روشن نمیشه...
100% مشکل از دی وی دی ها نیست.
چطوری بگم... مثل یه باگ میمونه که بازیو ( فقط رو کنسوله من) به هم میریزه...
لطفا یکی کمک کنیدزز(:18:)...
ممنون
wave بازی ها معمولا چنده؟
سلام. والا تا حالا با همچین مشکلی پیش نخوردم. ولی همه بازی ها ok هست؟نقل قول:
فقط یه مشکل خفن دارم...
نمی دونم چطور بگم ولی حالا میگم ببینیم کسی میفهمه یا نه...
بازیه army of two رو گرفتم . یه جا همون اوله بازی گیر میکنه. اول فکر کردم مشکل از بازیه برای همین بردم پیشه یارو که ازش خریدم. جلوی خودم همون جارو بدون هیچ مشکلی با همون دی وی دی خودم رد کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اونجا بود که گرخیدم)
دوباره الان تو بازیه Red dead مشکل پیدا کردم که Red eye یا یه همچین چیزی روشن نمیشه...
100% مشکل از دی وی دی ها نیست.
چطوری بگم... مثل یه باگ میمونه که بازیو ( فقط رو کنسوله من) به هم میریزه...
لطفا یکی کمک کنیدزز( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )...
ممنون
و یه چیزی این...روشن نمیشه؟ یعنی کنسول هنگ نمیکنه؟نقل قول:
معلوم نمیکنه بستگی به کسی داره که بازی ها رو رایت میکنه. معمولا 3 4 یا 5 هستنقل قول:
wave بازی ها معمولا چنده؟
نقل قول:
Red eye یه کاری که تو بازی انجام میده (فکر کنم مثلا سریع چند نفرو میکشه) مثال اینو گفتم...
تو مغازه یارو جلوی خودم میزنه و درسته ولی میام خونه نمیشه. یه حالته باگه که رو همه ی بازیام هست:19:
به نظرت به خاطر اینکه non ریخم نیست؟!(مثلا شاید LT کنم درست شه؟)
PLZ HELP :19:
نه اگه LT بود امکان داشت که مشکل پیش بیاد چون LT باگ زیاد داره البته باگش کاری به این چیزا نداره.نقل قول:
Red eye یه کاری که تو بازی انجام میده (فکر کنم مثلا سریع چند نفرو میکشه) مثال اینو گفتم...
تو مغازه یارو جلوی خودم میزنه و درسته ولی میام خونه نمیشه. یه حالته باگه که رو همه ی بازیام هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت به خاطر اینکه non ریخم نیست؟!(مثلا شاید LT کنم درست شه؟)
PLZ HELP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی RED DEAD رو تا اخر رفته کمک کنه در مورد این موضوع Red eye.
زیاد حساس نشین تا نظر دیگر دوستان هم بشنویم:46:
سلام
اقا من اصلا نمیتونم بازی رد دد رو بازی کنم همش هنگ میکنه و سوتی میده بازی وقتی هم میخوام نصب کنم بازی رو ارور میده:41:
وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی...
الان دوباره کنسولو روشن کردم دیدم سیو های Red dead ام اندازه ی 2 روز بازی کردنم اومده عقب:18::18::18:...
جونه خودم یه چیزی شده...
کمک...
این سیو ها که مشلی نیست برید تو منو بازی قسمت Game جدیدترین سیو رو لود کنید.نقل قول:
قابلیت Dead Eye کار نمیکنه کلاً یا کنسول هنگ میکنه ؟