من سه ماه پیش گرفتم مثل همین الان بودنقل قول:
از اول مهر فکر کنم تغییر کرد
Printable View
من سه ماه پیش گرفتم مثل همین الان بودنقل قول:
از اول مهر فکر کنم تغییر کرد
سلام دوستان...کسی میدونه تخفیف یلدا که تو سایت فروش روی مودم ثابت هست چند درصد یا چند هزار تومن هست؟
بچه من مودم tdl گرفتم میخواستم امروز بسته اولیه سیم tdl ایرانسل بگیرم دیدم بسته اولیه ایرانسل نیست اطلا تا الان بسته نگرفتم از سیم tdl الان باید چیکار کنم
بسته اولیه منطورت همونیه که توی شاپ ایرانسل هست؟نقل قول:
اونوفقط زمانخرید مودم از همونجا میتونی بگیری
بروتو سایت shop.irancell.ir بسته اینترنت ثابت
شماره سیم کارت بزن بسته رو انتخاب کن و ادامه ماجرا
۳۰ یا ۲۰ هزارتومننقل قول:
سلام الان یه چند وقتیه یه چند وقتیه مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم که دیگه وافعا انتن دهی اش اذیت می کنه الان تش 4 مگابیت تو اسپید تست بیش نمی دهد البته اگر بده ایرانسل زنگ می زنم میگه مودم را رسیت کن من نمی دونم این چه داستان مضحکیه که مودم outdoor رو به من میگه ریست کن درست میشه حقیفتا تنظیم ماهواره راحتره نسبت به این
من جای عحیبی هم نیستم همین تهران خراب شده ام منطقه 5
حالا با ریست درست بهتر نمیشه؟ [emoji16]نقل قول:
۴ مگابیت مشکلداره
مشکلانت دهی دارید؟ انتنخوب باشه مشکلی نیست؟
از ۱۹۵ پیگیری کنید
منم منطقه ۵ هستمنقل قول:
بله مشکلاتب وجود داشت که تنها راه ایرانسل، پیشنهاد ریست بود
خدا رو شکر نزدیک دو ماهه جمعش کردم
سلام
نت adsl دارم ولی سرعت دانلود 800 کیلوبایته و قطع و وصلی خیلی زیاده. میگن چون خونه خیلی قدیمیه نویز خط زیاده
تو فکر افتادم td lte ایرانسل بگیرم برای کارای روزمره و بازی. دانلود هامو با همون adsl انجام میدم
بازی خیلی برام مهمه و پینگ کم میخوام. شنیدم که انگار اگه از آسیاتک بگیرم همین ایرانسله ولی نت تایپ 2 میده. درسته؟ چون برای بازی با کنسول خیلی اهمیت داره. بسته های آسیاتک هم همینه؟ اصن به کارم میاد td lte اینترنت؟ اینترنت وایرلس بگیرم بهتر نیست؟ یه گوشی هم دارم که بخوام به عنوان مودم استفاده کنم ازش. تفاوت سرعت و پینگ مودم+td با گوشی+4g چقدره؟
سلامنقل قول:
واسه نویز adsl کیفیت سیم تلفن داخلی مهمه
اگه کنسول دارید یا اسیاتک یا مبین نت گزینه بهتری هست بعنوان اینترنت TD
اینترنت وایرلس بحثش جداست هزینه بیشتری هم میخاد
td واسه استفاده معمولی کار راه بندازه
۴جی پلاس سرعت دانلود خیلی خوبی دارن پینگ مشابه ۴جی معمولی هست
اگه خیلی جابجا نمیشی اینترنت وایرلس گزینه حرفهای تر هست با یک رادیو وایرلس خوب
انتظار سرعت معمولی رو به پایین داشته باش مثل اب باریکه از ای دی
این نظر شخصی منه
سلام دوستان
این 30گیگ 6 ماه اینترنت ثابت
فقط 50هزار از صبح چندبار اس ام اس آمده کجاست میشه گرفت تو لیست بسته ها انتخاب بشه نیست:n13:
بسته ها گرون کردن باید تا چند روز دیگه یکی بگیرم
اولا ADSL دورانش تموم شده و بی نهایت مشکل داره که خودت شاهدینقل قول:
الان تمامی همین شرکتهای فسیل ISP تو ایران به ساز و کار و ارایه نسل جدید یعنی LTE از نوع TD افتادند اکنون سری به هر کدومشون بزنی میبینی که دارند ارایه می کنند یا قصد ارایه دارند.
اما سرعت و کیفیت همه یکسان نیست متاسفانه TD هر شرکت تا خودت در محل مورد نیاز استفاده نکنی قابل تشخیص نیست از این رو اکثریت شرکتها به قول خودشون میان تست و تایید می کنند.
اما ایرانسل اینکار رو نمیکنه شما 2 راه داری:
1 از یکی قرض بکنی و خودت ببینی که بابت مصارف بالا رضایت داری یا نه
2 بخری بعد ببین که رضایت و موندگاریش یا نارضایتی و عودت
اما FDD-LTE قابل تست با همون گوشیت هستش.
بعد چه کنسولی داری؟ ایرانسل 3 Net type گویا هست. ممکنه سبب مشکل بشه.
من با تی دی کلا مخالفم چون قیمت خیلی بالاست و کیفیتش به نسبت قیمت بسیار پایینه .جالبه که همه جا میگن جایگزین adsl ولی ان کجا و این کجا .اگر کسی تونست ماهی 300 گیگ با 50 هزارتومن روی تی دی بگیره اونوقت میشه گفت adsl رو جمع کنیم و به جاش از تی دی استفاده کنیم .نقل قول:
@italodance
خیلی ممنون بابت جواب
فرق td و fdd توی پینگ چقدره؟ ارزش 200 تومن مودم رو داره؟
ps4 دارم. میخوام بدونم اگه آسیاتک مودم هاش نت تایپ 2 میده خیلی کارمو راحت تر میکنه
ممنوننقل قول:
هزینه وایرلس حدودا چقدر میشه؟
4جی پلاس و 4جی منظورتون مقایسه گوشی و مودم ثابت هست؟
حرفتون درسته برای همین گفتم اونو برای دانلود هام نگه میدارمنقل قول:
ولی قطعی زیاد داره خونه ما و همچنین پینگ بالاست. برای این میخوام نت جدید که کنسول رو به اون وصل کنم و هرموقع نت خونه قطع شد، به نت جدید وصل شم
هزینه وایرلس بستگی به فاصله شما از دکل شرکت مورئنظر داره
هزینه تجهیزات از 400 هزار شروع میشه به اضاف هزینه نصب و سیم کشی و پایه و روتر
هزینه تعرفه هم جدا حساب میشه
بنظرم اگر مالک هستید و قصد جابجایی تجهیزات حداقل واسه 3 سال ندارید و مشکل هزینه ندارید منطقی هست
4جی پلاس و 4جی معمولی رو گوشی منظورم هست پینگ تقریبا مشابه هم هست
ولی تی دی پینگ بمراتب بهتر و ثابت تری داره
رفیقنقل قول:
td بدرد پی اس ۴ نمیخوره؛ اعصابتو خورد میکنه
به خیلی ها نمیتونی وصل شی،خیلی از پارتی ها رو نمیتونی جوین شی ( صدا نداری) و....
فرق td و fdd تو پینگ: من چیزی احساس نکردم
خواهش میکنمنقل قول:
ببینید من برای FDD تو منزل کلیه سرورهای خارجی مثلا 4.2.2.4 پینگ 110 معمولا دارم. البته بعضی مواقع بالاتر هم ممکنه بره ولی صادقانه بیشتر همون *110 است. برای TD رو زیاد دقیق نمیدونم چون دیگه کنار گذاشتم و عودت دادم مودمش رو ولی باید همین اعداد ها باشه. این دو درسته از فرکانس متفاوتی استفاده می کنند ولی بایستی کیفیت تقریبا یکسانی داشته باشند چون هر دو LTE هستند. ولی استفاده از FDD به صرفه تر است چون استفاده کنندگانش کمتر هستند البته به نظر شخصی من است در نتیجه کیفیت ترافیکی بهتری را هم پوشش می دهد. برای من صبح تا شب کیفیت خوب است. صبحها که عالی ولی شبها هم خوبه.
متاسفانه PSN یک سری مشکلات به دلیل همین نت تایپ با ایرانسل داره. من خودم Vita دارم و این مشکلات رو زیاد دیدم البته با ست پرو ک سی پر سرعت تا حدودی میشه تو PSN این مشکلات رو دور زد هر چند الان خیلی وقته انلاین نرفتم براش.
ADSL یک تکنولوژی قدیمی و بی کیفیت هست و کلا هر روز داره حضورش را از دست میده. پیشنهاد میکنم FDD با گوشی رو تست کنی بعد شر یا Hotspot روی PS4 کنی بعد تو منوی تست سرعت PSN بری و ببینی که انجا چطوره از لحاظ تست دانلود و اپلود و نت تایپ و وصل به PSN سپس ازش (فروشگاه) دانلود کنی یا انلاین فلان گیم رو بری و خودت همینجا اعلام بکنی.
TD رو اگر کسی از دوست و آشناها داره و بتونه قرض بده تا چک کنی هم امتحان کن.
بایت خودت در محل زندگی خودت تست کنی این که من میگم این خوبه یا بده قطعی نیست. باید ببینی تو محل و منطقه تون چه کیفیتی رو داره.
ولی ADSL کم سرعت و مرده هیچ وقت نیا. این توصیه اکید من هست.
*میتونم تست DNSProxy هم بکنم ببنم چطور میشه. ولی 110 من رضایت دارم و از لحاظ استریم و دانلود خوبه 24 ساعت خوبه.
تست سرعت تی دی ایرانسل- ساعت 03:45- تهران. پیروزی- سیگنال کامل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RSRQ: -5dB
RSRP: -89dBm
SINR: 17dB
سیگنال خوبه اوضاش ولی سرعت نهنقل قول:
فکر کنم بخاطر ساعت هست
زمان های دیگه سرعت همینجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همان موقعیت . ساعت ۲۳:۰۱
لطفا پاک شود
دوستان مودم 2101 plus فقط 10 تا mac filter میشه براش تعریف کرد؟
تقریبا همه مودم ها همینقدره! i60 که ۱۰ تاس حدودانقل قول:
من عادت به مودم های ADSL دارم که معمولا محدودیتشون کمترهنقل قول:
راهی نداره؟ یا آپدیتی؟ که نخوام مودم ADSL رو روتر کنم با TD ؟
سرعت شما خیلی کمه اگه همیشه این باشهنقل قول:
یه پیگیری کن پستیبانی
من تا سرعت ۶۰ مگ همرسیدم
ولی میانگین ۳۰ تا ۴۰ مگابیت سرعتم هست
دوستان شما با اینستاگرام مشکلی ندارین؟:n36:
الان یک هفته ای هست بدون قندشکن کامل عکسا رو باز نمیکنه و حتما باید قندشکن زد تا درست کار کنه!!!!:n34:
سلام دوستان
قطع و وصلی td-lte به چه صورته؟ برای ماینینگ میخوام برام این مورد مهمه (سرعت مهم نیست)
اگه در منظقه ای که میخوام پینگ بگیرم و زیر 100 باشه چقد امکانش هست در طول روز بالای این مقدار بره؟
سیم تلفن نیست و دردسرش زیاده برای همین میخوام ببینم اگه اوکی باشه td-lte بگیرم ، ممنون
همه چیز به بستگی به جایی که میخواین بذارین داره برا من قطعی وصلی نداره اما سرعت و پینگ زیاد پایدار نیست در صورتی ک مثلا برا افراد دیگه در همین تاپیک قطعی و وصلی داشته هر از گاهینقل قول:
- - - Updated - - -
همه چیز به بستگی به جایی که میخواین بذارین داره برا من قطعی وصلی نداره اما سرعت و پینگ زیاد پایدار نیست در صورتی ک مثلا برا افراد دیگه در همین تاپیک قطعی و وصلی داشته هر از گاهینقل قول:
- - - Updated - - -
سلام شما نیاز به لودبالانس رو برای کارتون دراید!نقل قول:
این بکنار
تی دی منطقه به منطقه فرق داره ولی ازونجایی ک حجم مصرفیتون کمه برا اون کار بسته های همراه بهتره
یا ای دی اس ال
اول تست کنید بعد بخرید
برید ی نمایندگی و ی مودم برا تست بخواید ازشون
mine , ip خارجیه؟ شک دارم کلا هیچ وقتی زیر صد باشه...نقل قول:
نقل قول:
منم چند روزه در ساعات شبانه سرعتم نهایتاً به همین 2 مگ میرسه .
ولی در ساعات عادی سرعت تا 40 مگ هم میرسه .
احتمالاً سرعت شبانه رو محدود کرده ایرانسل ؟
ظاهراً یه خورده قیمت بسته های TD-LTE تعدیل شد. الان 30 گیگ روزانه + 30 گیگ شبانه 6 ماهه رو زده 65 تومن. یادمه 85 تومن بود. البته شاید حجم شبانه اش رو کم کرده باشه. قبلاً که شبانه دو برابر حجم روزانه بود.
منم شب ها سرعت مودمکم میشه البته همیشگی نیستنقل قول:
بعضی وقتا ریستارت میکنم بهتر میشه
سلامنقل قول:
ایرانسل قیمت ها را تعدیل نکرده بلکه از حجم شبانه کم و به روزانه اضافه و قیمت ها بالا برده
20 گیگ روزانه + 40 گیگ شبانه قیمتش 40 بود 5 ماه قبل که خودم گرفتم
الان 10 گیگ از شبانه کم و به روزانه اضافه کرده و قیمت را 25 تومن بالا برده
سیاست ایرانسل شده مثل کاری که دو سال قبل مبین نت کرد و فروختیم که از شر قیمتهای نجومیش خلاص بشیم
دقیقا من سیم td خودم رو انداختم یه گوشهنقل قول:
تا قبل این بسته یک ماهه 25 گیگ با 50 گیگ شبانه رو میخریدم 35 تومن
الان 22 گیگ روزانه با 22 گیگ شبانه شده 41500
منم دیگه نخریدم و از مودمش با سیم رایتل استفاده میکنم.
به سیمکارت ایرانسلم پیام اومده به این شرح
بسته 30 گیگابایت 6 ماهه اینترنت ثابت TD-LTE فقط 50000 تومان
خرید از : i3l.ir/TDLTE
لینک میره به قسمت مودم های ایرانسل و خبری از بسته نیست
کسی چیزی میدونه در مورد این پیام ؟
اشتباه می کنید همیشه محاسبات بر حسب اینترنت روزانه ساعت غیر افت مبنا قرار بدید چقدر پول میدی چقدر حجم میگیرینقل قول:
العان رایتل همچین ارزون هم نیست
12+24 میده یک ماهه با مالیات 35 تومن که 2 ماه استفاده کنی میشه 70 تومن
در عوض بسته سه ماهه 40 گیگ +40شبانه ایرانسل میگیری اینم 70 میوفته
ولی درسته حجم شبانه کمتری داره ولی خودتون می دونید کلی راه هست شبا با 2-3هزار تومن کلی حجم دانلود کرد که اصلا احتیاجی به اون حجم اضافه نباشه
قبل این که ایرانسل گرون کنه واقعا مفت داشت بسته میداد العان حسرت میخورم چرا یکساله نخریدم اون موقع
العان سیاست معلوم نیست همین بسته هارو حذف کردن بهتره 6ماهه 9ماهه بسته به مقدار نیاز بخریم تا همین هارو هم گرون نکردن بلند مدت فکر کنید
- - - Updated - - -
اشتباه می کنید همیشه محاسبات بر حسب اینترنت روزانه ساعت غیر افت مبنا قرار بدید چقدر پول میدی چقدر حجم میگیرینقل قول:
العان رایتل همچین ارزون هم نیست
12+24 میده یک ماهه با مالیات 35 تومن که 2 ماه استفاده کنی میشه 70 تومن
در عوض بسته سه ماهه 40 گیگ +40شبانه ایرانسل میگیری اینم 70 میوفته
ولی درسته حجم شبانه کمتری داره ولی خودتون می دونید کلی راه هست شبا با 2-3هزار تومن کلی حجم دانلود کرد که اصلا احتیاجی به اون حجم اضافه نباشه
قبل این که ایرانسل گرون کنه واقعا مفت داشت بسته میداد العان حسرت میخورم چرا یکساله نخریدم اون موقع
العان سیاست معلوم نیست همین بسته هارو حذف کردن بهتره 6ماهه 9ماهه بسته به مقدار نیاز بخریم تا همین هارو هم گرون نکردن بلند مدت فکر کنید
بسته 12+24 رایتل 29 تومنه یک ماهش با مالیات میشه 32 و خورده ای! اون سه ماهه ی ایرانسل هم میشه 72 تومن! از این کم میکنی و به اون اضافه؟:n02:نقل قول:
در ضمن رایتل فعلا دزدی نمیکنه! من 10 روزه با مصرف روتین تلگرام و اینستاگرام و وبگردی بدون دانلود 4 گیگ مصرف داشتم، ولی با همین مصرف ایرانسل ده گیگ ازم کم میکرد! من قویا معتقدم ایرانسل از بسته ها دزدی میکنه! اوایل کمتر بود و الان بیشتر! دیگه حیا ندارن چون کسی جلوشون رو نمیگیره! با خیال راحت میدزدن! من تست کردم که میگم! پس شاید اسمی ایرانسل بهتر باشه ولی واقعی رایتل ارزونتر درمیاد.
من خیلی وقته همه ی اینترنت ها و همه ی اپراتورها رو تست میکنم یا اعداد و ارقام! بهترین از نظر اینترنت رایتله! مبین نت هم خوبه.