شنا با وایرلس وصلی یا با سیم adsl چون من هم مشگل شما را دارمنقل قول:
Printable View
شنا با وایرلس وصلی یا با سیم adsl چون من هم مشگل شما را دارمنقل قول:
داداش همه مشکل هایی که گفتی منم دارم، سرویسم 8 مگه، الان چند روزه سرعتم تقریبا نصف شده، با چیز شکن هم که اصلا به زور میتونم صفحه وبی باز کنم، به نظرت به 195 شکایت کنیم مشکلمون حل میشه؟، چون من دیروز زنگ زدم به پشتیبانی، گفت مشکل از طرف ماست برطرفش میکنیم ولی هیچ کاری نکردن.نقل قول:
منم همین چند لحظه پیش زنگ زدم!اولش یه dns داد گقت اینو بزن ببین مشکلت حل میشه که نشد!بعدشکه حرف می زدیم می گفتن شاید از طرف مرکر مخابراتی باشه که مشکل پهنای باند و... دارند!بعدشم گفتم مشکلم شبا شدید میشه گفت شب هم یه زنگ بزن یه تستی بکنیم و....نقل قول:
خلاصه خودمم نمی دونم چرا ابنطوری شده قشنگ هر ماه پار انلاین یه کرمی می ریزه که ادم نمی دونم مشکل از کجاست من که درخواست جمع اوری رو زدم یا میرم اسیاتک یا های وب ببینم اونا هم مشکل دارند یا مشکل از خوده پارس انلاین هست!
سرویس 3 مگ پارس آنلاین ساعت 2 ظهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه میکنم که بیای شاتل.نقل قول:
منم از شرکت داتک سرویس دارم دقیقاً همین مشکل سرعت خراب اینستاگرم رو دارمنقل قول:
سرعت دانلود درسته ولی تک کانکشن خراب
نمیدونم شایدم مشکل سراسری باشه
تاپیک مبیننت رو هم که میدیدم اونجا هم مشکل تک کانکشن داشتن
نه شاتل هم همین وضع هستنقل قول:
اینا پهنای باند کم دارن.
آره منم دوباره امروز زنگ زدم کمبود پهنای باند رو به منم گفت، واقعا مسخره است.نقل قول:
واسه منهم یه مدته توی مودم میبینم اندازه سرویسی که گرفتم نشون میده ولی عملا سرعت دانلود نصف شده! یعنی قبلا توی مودم هم اعداد نصف میشدند و مجبور بودم قطع و وصل کنم تا اندازه سرویسم نشون بده ولی جدیدا اندازه سرویس نشون میده ولی گویا عملا محدود شده سرعت دانلود! اینجوری دیگه باید به فکر شرکت دیگه ای باشم
چند روزیه سرعت آپلودم به شدت افت کرده و از 768 کیلوبیت اومده رو 180 که به خاطر همین هم با این که سرعت دانلودم خوبه اما عملا هیچکار نمیشه کرد! یوتیوب و تویچ و ... که شدید لگ دارند تو بازی هم پینگ به شدت نوسان پیدا میکنه و تا 400 هم میره حتی
پارس آنلاین قبلا خیلی خوب بود ولی مدتیه که کیفیتش افت کرده شدید
تو این 2 صفحه مشکلات هممون یکیه که انگار مختص یه مرکز مخابراتی نیست و سراسریه!
پشتیبانی هم یا نمی فهمن مشکل چیه یا می دونند مشکل چیه ولی نمی خوان بدن بیرون و میگن همه چی ok هست و ایرادی نداره سرویس!!اگه داره نشون بدید!که اینم نمیشه نشون داد!
خلاصه الا ریسک از پارس انلاین جمع اوری کردن و... چون معلوم نیست بقیه هم این مشکلات داشته باشن که دوستان اشاره کردن بالا که شاتل اینا هم داره...
خلاصه تا می تونید زنگ بزنید و مشکل بگید شاید اینا یه دستی به این نت کشیدن درست کردن و بفهمن که که همه خبر دارن چه کرمی ریختن به نت!!
مشکل شما دوست گرامی حملات DDoS است، و لا غیر این ها را در مملکت ما باهاش برخورد میکنند ولی از روسیه و اسرائیل مرتب از این حملات انجام میشه و به راحتی میتونن یه سرویس دهنده، مثل پارس آنلاین را دچار اختلال کنند...
سرویس دو مگ یه ماهه 40 گیگ رو با قیمت 27 تومن خریدم الان 4 روز مونده و 23 گیگش زیاد کرده مشکل اینجاست که این سرعت پایینه .واقعا قیمت سرویس هایی که سرعتشون خوبه بالاست یعنی اگر کسی بخواد 8 مگابیت با کمترین دیتا بگیره باید حداقل 50 تومن هزینه کنه. سرویسی برای کاربر های کم مصرف که سرعت بالا نیاز دارن هست که مقرون به ضرفه باشه؟ ممنون
هیج سرویسی وجود نداره.مگر اینکه چند ماه بخرید که اونم با کیفیت داغون الان پارس آنلاین هم نمی صرفهنقل قول:
من خودم خیلی گشتم دیدم سرویس 3+12 که شامل 15 ماه میشه(سرعت 4 مگ یا 3 مگ) رو میشه خرید ولی خوب باید 300 یا 400 هزارتومان را پرداخت کنی در یک لحظه ولی برای 15 ماه.
این سرویس های جدیدی که سازمان ارائه داده برای من و شما که ماهی فوقش 20 گیگ مصرف کنیم نمی صرفه،سرعتشون پایینه
اگه منظور شما صرفاً پارس انلاین نیاشه، شرکتهای دیگه برای کابران کم مصرف طرح هایی رو در نظر گرفتند.نقل قول:
بهترینش به نظرم الان طرح سرویس یکساله شاتله که به صورت زیر میشه:
سرویس 16 مگ با ماهانه 4 گیگ +ترافیک نامحدود دانلود داخلی (از جمله دانلود رایگان و نامحدود از شاتلند) با قیمت 6500 تومن (برای مشترکین جدید)
شاتل ترافیک تخفیف دار (30 درصد تخفیف هم میده) و مدیریت این سرویس برای کم مصرف ها به نظر خیلی مناسب میاد.
دوستان کسی جریان این بسته جدید پارس رو میدونه؟بسته انرژی افزایش سرعت،ویژه سرویس های غیر حجمی با سرعت 512 و 1024 کیلوبیت برثانیه
یعنی من با این بسته میتونم سرعتم ارتقا بدم به 8 مگ؟تو توضیحات مختصرش هم اینه اومده:BLS-8Mbps-7D-N01)
ظاهرا 4000 تومان میدی 7 روز سرعت رو روی 8 مگ میبندن
از کجا قابل دسترسه ؟ تو پنل که چیزی نیسنقل قول:
دوستان این پارس انلاین چرا جشنواره یا طرح بصرفه تر حداقل 3ماه نمیزار نمیشه که هرماه 60تومان داد بر1ماه نت طرح های الانشم هیچ تخفیفی نخورده یه 3ماه بخوای 8مگ بگیری در واقع هیچ تخفیفی نخورده مثله این میمونه که داری 3تا 60تومان میدی بریه 3ماه 8مگ:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
احتمالا فقط تو پنل مشترکان 512 و 1 مگ وجود داره چون برای این سرویسهاست.
منم سرویس 2 مگ دارم،به صورت اتفاقی دیدمش.فقط برای 512 و 1 مگی ها قابل خریدن هستندنقل قول:
پی نوشت:با وی--پی--ان برید میتونید ببینید.جدیدا هم سرویس های تخفیف دار گذاشته 3 مگ ولی فقط برای مشترکین جدید قابل رویته(با وی--پی--ان میتونید ببینید)
امشب ساعت 9 سرویس 3 مگ/وضعیت ثبات داره تا ببینیم چی میشه
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=105ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=102ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=105ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=103ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=101ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=100ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=99ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 17, Received = 17, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 99ms, Maximum = 105ms, Average = 101ms
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=73ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=72ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=75ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=74ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=74ms TTL=51
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 16, Received = 16, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 72ms, Maximum = 99ms, Average = 74ms
خط من روی 8 مگ بسته شده 3 مگ بخرم خط روی 3 بسته میشه یا روی همون 8 هست ولی سرعت تا 3مگ ؟
خط روی همون 8 مگ بسته میشه ولی روی 3 مگ محدود میشیدنقل قول:
منم الان 2 مگ دارم ولی خط روی 9 مگ بسته شده(البته به خاطر کیفیت داغون پارس نوسان میکنه و از 9 مگ روی 7 مگ،6 مگ و...میپره)
6500 ؟؟ مگه خیریه س؟؟ لینک میدی داداش؟نقل قول:
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
نقل قول:
این سرویس به صورت یک اشتراک یکساله اینترنت +ADSL2 و یک سیمکارت اختصاصی نسل چهارم شاتل موبایل به مشتریان ارایه میشود و سرویس +ADSL2 آن در هر ماه دارای ۴ گیگابایت آستانه مصرف منصفانه بینالملل و آستانه مصرف منصفانه داخلی نامحدود است.
هزینه استفاده از این سرویس سالانه ۷۸ هزار تومان (ماهانه فقط ۶۵۰۰ تومان) است و مشتریان در صورت تمایل میتوانند با پرداخت ماهانه ۱۰ هزار تومان از بسته ترافیک نامحدود شبانه برخوردار شوند.
دوستان پینگ این شرکت چجوریه ؟ برای بازیه آنلاین ؟ چنده حدودا به اروپا ؟ ثبات داره ؟
خوبه - 80 تا 120نقل قول:
دوستان کسی ترافیک شبانش تموم شده؟
میخوام بدونم اینکه میگن بعد اینکه ترافیک شبانه تموم بشه دوباره شارژ میشه درسته یا فقط تبلیغاتی!!!!!!!!!!!!!!
:n36::n37::n27:
پارس جشنواره داره 8 مگ 6 ماهه 900 گیگ بین الملل فقط 119 کسی گرفته ؟ از کاربرای قدیم هم میتونند بگیرن ؟
نه نمیشهنقل قول:
فقط مشترکین جدید
استفاده رایگان از پیام رسان های داخلی
مشترکین گرامی
شما می توانید از از پیام رسان های داخلی زیر به صورت رایگان استفاده نمایید. بدین معنی که در صورت هر میزان استفاده از این پیام رسان ها، هیچ ترافیکی از بسته های شما کسر نخواهد گردید.
بیسفون پلاس +سروش +آی گپ +لنزور +جیک و پیک +بله +گپ +
سلام دوست عزیز... این جشنواره رو کجا زده ..من مشترک پارس انلاین نیستم و تو سایتشون هم نتونستم پیدا کنم .. ممنوننقل قول:
با پست شما رفتم سایت پارس دیدم جشنواررو و دپرس شدم آخه تا کی اسیر فیبرنوری باشیم :V13:نقل قول:
سلام صفحه اول سایت روی عکس 280 کلیک کنید.نقل قول:
این خیلی خوبه....ای کاش من 3 مگ نمیگرفتم. پشتیبانیشون میگه نمیشه تغییر بدی. فقط برای مشترکین جدید گذاشتند :n37:نقل قول:
من هم سه مگ رو گرفتم ولی هنوز خطم وصل نشده ...زنگ زدم تغیرش بدم به 8 مگ میگه نمیشه ...میگم من که هنوز خطم وصل نشده و حتی هنوز رانژه پارس انلاین هم نشده ... میگه نمیشه دیگه ما فروختیم... مشتری مداریتون تو حلقم :n34:نقل قول:
دوستان ایا میشه طرح جشنواره رو انصراف داد و پول رو پس گرفت( هنوز خطم وصل نشده) ...زنگ زدم نمایندگی میگه پولتون بر نمیگرده ...آیا همچین قانونی هست و اینکه میتونم در 195 شکایت کنم ازشون؟
تا زمانی که سرویستون وصل نشده اگه انصراف بدید شرکت باید مبلغ رو عودت بده. از 195 پیگیری کنید.نقل قول:
ولی حواستون باشه اگه بخواید اینو لغو کنید باید هزینه جمع اوری رو بدید. بعد از اون هم تا یک مدت از جشنواره ها نمیتونید دوباره استفاده کنید (1 یا دوماه باید بینش فاصله بیفته)
ببخشید این عکس رو از کدوم صفحه پارس اسکرین شات گرفتید؟نقل قول:
ممنون میشم اگر لینکش رو لطف کنید