نمی دونم چرا نمی تونم به 3G وصل بشم . تو جستجو میاره اما رجیستر نمیشه ، میزنه seclected network unavailable !
TapaTALK
Printable View
نمی دونم چرا نمی تونم به 3G وصل بشم . تو جستجو میاره اما رجیستر نمیشه ، میزنه seclected network unavailable !
TapaTALK
مثه اینکه 3G قطع شده تو شهرمون ، از کجا میتونم پیگیری کنم ؟ 9990 یا جای دیگه ؟نقل قول:
TapaTALK
9990 تماس بگیر. ولی حتما موقتیه وصل میشهنقل قول:
امروز برا یکی از شماره هام که همیشه 4G بود و بدون بسته هم میتونستم از 4G استفاده کنم وسط های شب یه پیامک اومد که یک سیم کارت به این شماره و با کد ملی شما ثبت شده است در صورت مغایرت به نمایندگی همراه اول مراجعه کنید . و از اون لحظه به بعد الفاتحه و رفت رو شبکه 3G و الان بدون بسته دیگه نمیره رو 4G . میدونستم این خطم یه مشکلی داشت چون موقع ترابرد هم وقتی اقدام کردم عدم تطابق شماره ملی با شماره تلفن رو میداد و اخرش هم ترابرد نتونستم بکنم حتی سامانه استعلام تعداد خطوط هم این شماره منو قبول نمیکرد . الان هم تست کردم دیگه اخطار عدم تطابق کد ملی رو نمیده و میشه ترابرد کرد .
سر قطع شدن 3جی زنگ زدم 9990 پرونده تشکیل دادن،گفتن نتیجه چند روز دیگه پیامک میشه !
واقعا پیگیری میکنن ؟ یا همش الکیه ،
TapaTALK
برای این که 4.5 جی فعال بشه باید باند 3 1800 و باند 7 2600 هر دو پوشش داشته باشن بعد گوشی بتونه CA انجام بده الان 99% نقاط فقط با باند 3 1800 اون هم با پهنای باند 5 مگاهرتز پوشش داده شده است که حداکثر سرعتش 1 مگابایت میشه و تو نقاط شهری شلوغ سرعت خیلی افت پیدا میکنه نسل 4 همراه اول واسه اینه که پیش ایرانسل کم نیاره من خودم 10 ساله مشترک دایمی همراه اول هستم همیشه 2 سال نسبت به ایرانسل تاخیر داره
شما توی سایت 195 هم یک شکایت ثبت کن اونجا 100 درصد پیگیری میشه و سریع تر به نتیجه میرسینقل قول:
نقل قول:
عزیز امروز 15 هست
فکر کنم این تستها رو قبلا هم دقیقا گذاشته بودید
واقعا" از کار وزارت ارتباطات نمیشه سر درآورد. به همراه اول که اولین و بزرگترین اپراتور هست با تاخیر زیاد مجوز باند 3 اونم فقط با پهنای باند کم 5 مگاهرتز داده بعد به رایتل که سایت های نسل چهارش انگشت شماره و به همونا هم نمیتونه اینترنت با پهنای باند کافی برسونه پهنای باند 15 مگاهرتز اختصاص داده! جالبش اینه که مدیرعامل رایتل درخواست پهنای باند بیشتر هم از وزیر ارتباطات کرده بود!نقل قول:
قاعدتا" وزارت ارتباطات می بایست به اپراتورها بر مبنای توسعه شبکشون و تعداد سایتهای فعالشون پهنای باند اختصاص می داد. یعنی بیشترین پهنای باند رو اول به ایرانسل بعد همراه اول و در آخر به رایتل اختصاص میداد.
در ضمن عجیبه که وزارت ارتباطات با تبلیغات غیر واقعی همراه اول در خصوص اولین ارائه دهنده نسل 4.5 برخورد نمیکنه!
همراه اول هم 15 مگا هرتز داره منتها روی 2600 . اساسا فرکانس مصوب نسل 4 برای اف دی دی توی تنظیم مقررات همون 2600 هستنقل قول:
اما همراه چون زیادی خسیسه نمی خواد تجهیزات زیاد بخره می خواد با چند تا دکل اعلان رسمی کنه. آهای هوی من 4 جی دارمها.. جایی نری ها
من خودم یک و نیم سال پیش با فرکانس 2600 همراه اول 45 مگ سرعت رو یه جایی تست کردم... اما از اون موقع تا به حال خواب بود ییهو بیدار شد
اگر فرکانس مصوب نسل 4 برای اف دی دی توی تنظیم مقررات 2600 هست پس چرا به رایتل فرکانس 1800 رو داده با 15 مگاهرتز!نقل قول:
در ضمن اگر فرکانس مصوب نسل 4 برای اف دی دی فقط 2600 باشه اونوقت میخواد فرکانس 1800 رو ترشی بندازه!
اتفاقا" همراه اول بعد از گرفتن مجوز فرکانس 1800 خیلی خوب و سریع داره سایتهاشو بروز رسانی میکنه و کل تجهیزات هم خریداری کرده.
دلیل تعلل همراه اول در بروز رسانی سایتهاش این بود که با توجه به پوشش کم فرکانس 2600 اعتقادی به این فرکانس نداشت و وقتی میدید به ایرانسل و رایتل فرکانس 1800 اختصاص داده شده می گفت چرا ما هم این فرکانس رو نداشته باشیم. اینقدر صبر کرد و چونه زد تا بالاخره مجوز فرکانس 1800 رو گرفت و شروع به تجهیز سایتهاش کرد. به احتمال زیاد در آینده پهنای باندش هم مثل ایرانسل که اولش 5 مگاهرتز بود به 10 مگاهرتز افزایش خواهد داد. ولی تو این وسط رایتل معلوم نیست از چه طریقی بیشترین پهنای باندو از اول کار نصیب خودش کرده!
نقل قول:
این مصوبه تنظیم مقررات قبل از راه اندازی 4 جی هست.
حالا چرا خودش به مصوبه خودش عمل نمی کنه . .. خودش باید پاسخ بده .. اصلا کجا رایتل پول مجوز 1800 رو داده من نمی دونم. اینجا فقط 2100 و 2600 رو نوشته
تجربه فعلی نشون میده اگر واقعا همون 2100 و 2600 عمل می شد سرعتها خیلی بهتر بود الان 4 جی همراه مثل تری جیش می مونه
اما ما به خاطر زیاده خواهی بعضی ها قوانین رو هم له می کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا بسته شبانه زدم این پیامو برای اولین بار می ده لطفا راهنمایی کنید:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا بسته شبانه زدم این پیامو برای اولین بار می ده لطفا راهنمایی کنید:n03:
بنده هم امشب فعال کردم، شبکه 3جی دیسکانکت شده معلوم نیست چرا! تا ساعت 12 اینا وصل بود یهو کلا قطع شد تا الانم وصل نشده...نقل قول:
احتمال داره 1-2 ساعت دیگه وصل بشه یا کلا بره واسه فردا...
شبکه 4G هم دیشب کلا قطع بود:n27:
دیشب الکی بسته زدم :n03:
الان وصله
اینم 4G ما فقط سرعتش اول روی 25 مگ هست میاد روی 8 قفل میشه
sent from Huawei mate 8
تری جی همراه اول که قطع بود رفتم سایت 195 شکایت کردم ، الان نه تنها درست نشده بلکه سیگنال 2جی هم پریده [emoji23]
TapaTALK
سلام
اقا من بسته نامحدود یکماهه شبانه همراه اول رو زدم
با مودم وصل میکنم به سیستم دانلود کنم
شبکه رو میزنم رو 4G نت قطع میشه فقط 3G و 2G میشه استفاده کرد چرا؟
سیم کارتم رو عوض کردم الان USIM هستش رو گوشی هم انداختم اصلا انتن 4G نمیاد بالا
این در صورتیه که منطقه ما 4G همراه اول انتن میده یه سیم کارت دیگه دارم که انتن 4G اش میاد ولی رو اون بسته ندارم
میترسم بسته بگیرم اونم انتن 4G اش بپره :n02::n02::n02::n02:
یکنقل قول:
بسته الفا پلاس ماهانه کم حجم بگیر میری رو ۴جی
مثلا یه ۱۰۰ مگ روز ۱۰۰ مگ شب داره اون بگیر
فکر کنم نمیشه با بسته نامحدود رو 4جی رجیستر شد،باید یه بسته آلفا پلاس هم بگیری ! اگه اشتباه نکنم البتهنقل قول:
TapaTALK
نقشه پوشش همراه اول به تاریخ 95/12/25 بروز رسانی شد:
این نقشه فایده ای نداره نه مشخص میشه کجا 4G هست نه 4/5G و نه 3Gنقل قول:
همراه اول باید از ایرانسل یاد بگیره که نقشه 2G و 3G و 4G و 4/5 جدا هست.
همراه اول توی سایتش یه صفحه مخصوص 4.5G گذاشنه . توی این صفحه نوشته :
دروغ که حناق نیست . آدم یاد مدارک دکترای حضرات کشوری میفته .نقل قول:
همراه اول، اولین اپراتور ارائه دهنده نسل چهار و نیم اینترنت همراه کشور، در راستای ارائه بهترین کیفیت اینترنت در شبکه 4.5G، به نوسازی شبکه های خود همگام با به روز ترین تکنولوژی دنیا اقدام کرده است
همین ظهر بدون هرگونه بسته به فورجی وصل بود چندین بار انتن رو پروندم مجدد متصل شدم رفت روی فورجی دوستان میشه بپرسم چرا میگید بدون بسته امکان رجیستر شدن نیست بنده که وصل بودم به فورجی ؟؟؟
sent from lenovo k3 note
تحت پوشش یعنی 3G و اگر روی طرح توسعه کلیک کنی که نقشه پوشش زرد رنگ میشه اون 4G هستنقل قول:
من سرعت دانلود شبانه ام رو 2 مگ بود الان شده 500! برای کس ديگه اي اينطور شده کاری ميشه کرد؟
برای من 700kBبود، الان شده 200kB !!!نقل قول:
.
همراه اول واقعا افتضاحه
TapaTALK
نقل قول:
مثل اینکه همراه اول هم داره یک تکونی به خودش میده چند روزی هست با فورجی سرعت های بالای 20 مگ دیده میشه. ان شاء الله به ایرانسل برسه:n06:
اقا ایمان سرعت من بیشتر از 8 مگ نمیشه مشکل از سیم کارت نیست؟چون کردستان بودم هم همون بود الان هم اومدم تبریز خونه بازهم همون 8 مگ هشت خیلی ممنون از راهمناییتنقل قول:
ضمنا سیم کارتمو تازه یوسیم کردم
8 مگ برای 4g خیلی پایین هست برای 3g همراه اول هم پایین هست البته بعضی مناطق سرعت خوبی نداره ولی چون شما توی 2 شهر امتحان کردی و از 8 بالاتر نرفته یک تماس با 9990 بگیر شاید مشکل حل بشهنقل قول:
تست 4g و 3g البته انتن فول نبود
منم دو تا سیم کارت دارم یکیش روی 8 مگ بیشتر نمیشهنقل قول:
یکیشم تا 35 مگ میره
ظاهرا یه سری از سیم کارت تا مشکل دارن یا همراه اول لیمیت کرده
sent from Huawei mate 8
زده رو دست ایرانسل، شایدم ایرانسل پینگارو برده بالا تا رو TD LTE برننقل قول:
FDD Irancell
TDD Irancell
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
احتمال داره اون بسته هاي هديه محدود باشهنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلامنقل قول:
منم 2 تا سیم دارم جفتش USIM هست ولی یکیش کلا به 4g وصل نمیشه اونیکی اوکی هست
بسته هاشم مشابه هست
جالبیش اینجاست اونی که وصل میشه به 4g دائمیه سر همین آدم جرئت نمیکنه زیاد استفاده کنه
ولی اون اعتباریه که کلا واسه همین کار خریدم فقط به 3g وصل میشه
اتفاقا برعکسهنقل قول:
اونی که بسته هدیه داده سرعت تا 35 مگ دستتون که بسته آلفا پلاس زدم سرعت روی 8 مگ گیر کرده
sent from Huawei mate 8
3g
همین الان - بسته شبانه