فکر کنم داریم یک مقدار با واژه ها بازی می کنیمنقل قول:
اون جمله ایی که گذاشتین مثل 1 آچار فرانسه میمونه؛ یعنی به طور کلی جواب میده ولی جواب دقیق نمیده
اون لینک بر اساس اسمش "basic-guide-to-in-ear-canalphones" وارد ریز جزئیات نمیشه
اون روشی که من عنوان کردم هم یکسری فرضیات اولیه داره(فرضیاتی مثل ثابت موندن امپدانس، ثابت موندن ولتاژ خروجی و ثابت موندن امپدانس خروجی) که چون اون فرضیات توی عمل درست نیستن، همیشه نباید انتظار جواب دقیقاً درست داشت
براساس چیزی که محاسبه کردم، برای یک پلیری که خروجی 29 میلی وات برای هدفون 16 اهمی داره (مثل کوون j3 ) وقتی مقاومت 32 اهمی ( مثلاً ex1000 ) به اون وصل کنی جریان مورد نیاز هدفون 14.5 میلی آمپر هستش همچنین حساسیت ex1000 معادل 115.474 دسیبل بر ولت هستش ( فکر نکنم غلط حساب کرده باشم)
که حالا اگر پلیری مثل j3 توان تأمین 14.5 میلی آمپر رو داشته باشه؛ j3 از پس درایو کردن ex1000 برمیاد (با فرض درست موندن خیلی از فرضیات)
اگر از پس درایو کردنش برنیومد، علتش یا اینه که j3 توان تولید 14.5 میلی آمپر رو نداشته یا اون فرضیات اولیۀ ما (فرضیاتی مثل ثابت موندن امپدانس، ثابت موندن ولتاژ خروجی و ثابت موندن امپدانس خروجی) خیلی با حالت واقعی متفاوت بودن.
یادمه که آقا رضا می گفتن که ex1000 نیاز به آمپ داره؛ قسمت نشد ریز جزئیات رو ازشون جویا بشم
شما جای دیگه ایی هم دیدین که ex1000 برای درایو شدن آمپ لازم داشته باشه؟
همین he6 یا LCD3 , LCD2 امپدانس های در حد 50 یا 60 دارن یا اگر اشتباه نکنم akg k1000 هم همینطوره(الأن که نگاه کردم: امپدانس 120 و حساسیت 74نقل قول:
و یه سوال دیگه اینکه بعضی مواقع میگن امپدانس پایین نشانۀ سخت تر درایو شدنه از لحاظ علمی درست ولی عملا کدوم هدفونها برای مثال اینطوری هستن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
که هایفایمن و آ.ک.گ جزئ سخت درایو شدنی ترین هدفون ها هستند.
spl خیلی مهمه، اگر زیر 100 بود، واقعاً باید در موردش تحقیق کرد و به احتمال خیلی زیاد آمپ می خوادنقل قول:
یا از کجا تشخیص بدیم که این حالت برای کدوم هدفون ممکنه پیش بیاد چون بطور کل برای پلیرهای پرتابلمون دنبال هدفونهایی با امپدانس پایین میگردیم و اکثرا براحتی درایو میشن .
امپدانس بیشتر، باعث خروجی کمتر پلیر میشه (اگر ولتاژ رو ثابت در نظر بگیریم) و چون spl رو بر حسب db/mw معمولاً عنوان می کنن، منطقاً خروجی کمتر پلیر باعث بلندی صدای کمتر میشه؛ پس این فکر به ذهن میرسه که بیایم امپدانس کمتر رو انتخاب کنیم تا توان خروجی پلیر افزایش پیدا کنه و در نهایت بلندی صدای بیشتری دریافت کنیم؛ ولی همونطور که گفته شده، وقتی امپدانس کمتر باشه، هدفون اون توان مورد نیازش رو از بیشتر از طریق جریان طلب میکنه V=IR (جریان چیزیه که اکثر پلیر ها در تولیدش با مشکل روبرو هستن.)
پس در اصل قضیه مثل یک طنابیه که داره از دو طرف کشیده میشه
نه میتونیم بگیم که امپدانس هرچه پایین تر باشه بهتره و نه میتونیم بگیم که امپدانس هرچه بیشتر باشه بهتره
(البته ایکاش آقا رضا بودن که لااقل یک مروری می کردن نوشتۀ من رو، تا نکنه اشتباهی کرده باشم و اون اشتباه رو به شما هم انتقال داده باشم؛ چونکه بنده تحصیلاتی در این زمینه ندارم و چار چوب اصلی محاسباتم رو فقط از 3 تا پست یاد گرفتم؛ که فکر کنم اون 3 تا رو تا حالا بیشتر از 10 بار خوندم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً هم این لینک رو داده بودم.)
شاید انتظار زیادی از پلیر پرتابل داریننقل قول:
پلیر پرتابل باید پرتابل باشه نه های فای
آمپ مخصوص هدفون هم اونقدر نمی ترکونه :46: