داداش مودم منم حس میکنم عین مودم تو هستنقل قول:
میشه با عکس قدم به قدم توضیح بدی چی کردی خیلی خیلی ممنون میشم
Printable View
داداش مودم منم حس میکنم عین مودم تو هستنقل قول:
میشه با عکس قدم به قدم توضیح بدی چی کردی خیلی خیلی ممنون میشم
نقل قول:دوستان عزیز مودم بنده 2750u با فریمور 1.16 هست و همونجور هم که توی عکس معلومه ها به هردلیل نامعلومی همچین دستوری رو پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
یدونه 2730 قدیمی داشتم تست کردم فریمور راحت نرم افزار و دستور رو شناسایی کرد
هرچند من مشکل پرش لینک ندارم و فقط میخواستم تست کنم
بیشتر به درد دوستانی میخوره که میخوان لینک رو ثابت کنن که کانکشن قطعی نداشته باشه
موفق باشید
نقل قول:
دوست عزیز شما تلنت رو فعال نکردید راهنمایی دوستمون در پست بالا رو دقت بفرمایید اول باید تلنت رو فعال کنید در ویندوز لینکشم گذاشتن آموزش(آموزش yun.ir/4zg )نقل قول:
من بعد از چند مرحله ب اینجا رسیدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چیپ مودم شما برادکام نیست و ralink هستنقل قول:
نقل قول:
تو همین محیط CMD که باز کردید الان درسته ، حالا دستور wan dmt2 set snrm 2500 2500 رو وارد کنید و Enter رو بزنید ( قبل این کار توی صفحه اصلی مودم قسمت SNR یه عکس بگیرید که تفاوت بعد و قبل رو مشاهده کنید )
بعد این که اون دستور رو زدید میتونید مودم تون رو خاموش و روشن کنید تا ست بشه یا از دستور : wan adsl reset استفاده کنید ..
اگر مراحل رو نتونستی انجام بدی ، ایدی تلگرامی چیزی برام پیام خصوصی کن تا بیام برات درست کنم. .
پس یعنی این حرکت رو مودم من حواب نمیده؟؟؟نقل قول:
داداش چک کن خصوصی رونقل قول:
دوستان جدیدا یه مودم n16 Asus گرفتم ولی با دوتا نویزگیر که دارم کار نمیکنه که بتونم همزمان تلفن رو وصل کنم زمانی که میزنم به نویزگیر چراغ Adsl اصلا چشمک نمیزنه
ولی با مودم دیگه تست کردم نویزگیر و سیم همه اوکی
Asus تنظیمات یا نویزگیر مخصوص داره؟
سلام دوستان، این وضعیت خط من بر محور زمان
همانطور که مشاهده میکنید مقدار SNR از حدود 20، یک دقیقه به 3 کاهش پیدا میکنه و مقدار کاهش هم ثابته یعنی اگه کمتر از 20 باشه میاد زیر 3 و لینک میپره
دورش هم مشخص نیست ممکنه تو 3 ساعت اصلا نباشه یا تو یک ساعت 5 بار اینطوری شه
حدود 2-3 سالی هست این وضع رو دارم، سیم جدید از سر خط کشیدم نشد بی تلفن با تلفن تست کردم درست نشد و شرکت ISP مو عوض کردم فرقی نکرد، 3 تا مودم هم تست کردم خلاصه هر کاری کردم اکی نشد
کسی تجربه ای تو این موضوع داره ؟ و اینکه خط جدید بگیرم ممکنه درست بشه ؟
نقل قول:
مال dslam مرکز مخابراتی هست. دست شما نیست
حذف تکراری
سلام برای کاهش نویز چه مودمی پیشنهاد میکنید و اینکه خیلی داغ نکنه؟
و وضعیت خطم چطوره و تا چند مگ کشش داره و سرعت دانلودم چقدر میشه؟
کد:s10.picofile.com/file/8392780776/Screenshot_2020_03_30_13_26_30_2.png
خطط تا 14 مگ میکشه ولی وضعیت خطط اصلا خوب نیست از سر خط تست بکن اگه بهتر شد سیم بکش تا مودم و بهتره سیم کشی خونرو قطع کنی چون کشش خط رو پایین میاره.نقل قول:
خطط تا 14 مگ میکشه ولی وضعیت خطط اصلا خوب نیست از سر خط تست بکن اگه بهتر شد سیم بکش تا مودم و بهتره سیم کشی خونرو قطع کنی چون کشش خط رو پایین میاره.نقل قول:
دوستان منزل ما 20 واحدی هستد و ومشخص نیست کدوم کابل مربوط به واحد من هست اگه زنگ بزنیم مخابرات این کار بهش مربوط هست که مشخص کنه سیمو ؟
بعد ایا هزینه داره ؟
سلام اگر واحد آپارتمانی هست سیم کشی داخل به اونا مربوط نمیشه و نمیاننقل قول:
ولی میتونی تماس بگیری بزن خرابی تلفن بعد که اومدن بگو که کابلی که میاد برا واحد ما کدوم رشتس از بیرون رنگاش رو شناسایی کن ببین کجا میره دیگه
وقتی بزنی خرابی تلفن میان دم در چک میکنن بعد یا زنگ در میزنن یا زنگ میزنن رو خط میگن مشکل رفع شد دیگه شما سریع برو بهشون توضیح بده
نه حتی درخواست تعویض سیم هم رایگانه
دوستان منم جدیدا خیلی چراغ لینک مدام میپره چیکار کنم؟چجوری تست نویز انجام بدم؟مودمم آلفکس هست
دوستان منم جدیدا خیلی چراغ لینک مدام میپره چیکار کنم؟چجوری تست نویز انجام بدم؟مودمم آلفکس هست
چراغ لینکتون اگه میپره باید سیم تلفنتون رو چک کنید و ببینید قطعی داره یا نه!نقل قول:
شما یه عکس از وضعیت خطتون بگیرید و اینجا بزارید ببینم خطتون چطوره. باید وارد پنل مودمتون بشید و قسمت Statistics مودمتون رو پیدا کنید و عکسش اینجا بزارید. باید این نوشته SNR Margin برای نویز خطتون باشه.
:»
سیم های تلفن مشکلی ندارن گوشی رو وقتی وصل میکنم تلفن دقیق کار میکنه اینم عکسی که میخواستیننقل قول:
downstream سرعت و پهنای باندتون خوبه. خطتون تا 8 مگ جواب میده!نقل قول:
ولی خط شما خیلی نویز داره ! احتمال داره مشکل از سیم تلفنی که به مودم وصل کردین باشه! سیم ها اگر فرسوده بشن خط شما نویز میگیره.
اسپلیتر هم وصل هست ؟ شما سیم تلفنی که به مودمتون وصل هست رو عوض کنید و یه سیم جدید بزارید. ببینید درست میشه یا نه!
+
شما پست اول هم بخونید متوجه میشید هر چی SNR Margin بیشتر باشه خط شما خوبه و نویز کمتر داره! ولی درحال حاضر خط شما به شدت نویز داره! اینایی که گفتم چک کنید.
:»
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
نه اسپلیتر نزدم خط رو مستقیم به مودم وصل کردیم
فردا یه سیم مستقیم از درب خونه به مودم میگم داداشم بکشه
اینجوری خوبه؟
اره یه بار مستقیم از درب خونه با سیم جدید و نو به مودم وصل کنید امتحان کنید ببینید مشکل نویز برطرف میشه یا نه!نقل قول:
چه خوب همچین تاپیکی هست
خط خودمو از درب منزل هم چک کردم بازم وضعیتش تغییری نکرد
این خط حداکثر چه سرعتی ساپورت میکنه؟
یه سوال الان سرعت رو ۱۶ ست بشه snr میاد پایین یا این مقدار ثابته؟
چون قبلا رو ۱۶ ست بود همش قطع و وصل میشد بعدش رو ۸ ست شد درست شد
میشه سرعت رو عددی بجز ۸ و ۱۶ ست کرد؟
مثلا ۱۲ ، اگه میشه به پشتیبانی بگم زو چند ست کنه که هم سرعت بره بالا هم قطع و وصل نداشته باشم
تمظیمات مودم یه قسمت هست که نمیدونم کاربردش چیه
Service category
کدوم گزینه باید انتخاب کنم؟
Ubr without pcr
Ubr witch pcr
Cbr
Nonrealtime vbr
Realtime vbr
خطت تا 21 مگ میکشه ولی تجهیزات پاسخگو نیس (output power پایینه)نقل قول:
فک میکنم اگه رو 10 ببندی مشکلی نداشته باشه. باز با خود پشتیبانش چک کن بگو اگه قطعی داشتم دوباره زنگ میزنم برا تعویض. یه مدت امتحان کن.
خط شما تا 16 مگ ساپورت میکنه. ولی الان سرعتتون روی 8 مگ ست شده. میتونید با پشتیبانی تماس بگیرین و بگین سرعتتون رو تا 16 مگ ببرن بالا.نقل قول:
سرعت اگه رو 16 مگ ست بشه طبیعیه که snr میاد پایین تر و مشکلی نیست! هر چی سرعت بالاتر بره snr میاد پایین.نقل قول:
یه سوال الان سرعت رو ۱۶ ست بشه snr میاد پایین یا این مقدار ثابته؟
چون قبلا رو ۱۶ ست بود همش قطع و وصل میشد بعدش رو ۸ ست شد درست شد
بله میشه ست کرد.نقل قول:
میشه سرعت رو عددی بجز ۸ و ۱۶ ست کرد؟
مثلا ۱۲ ، اگه میشه به پشتیبانی بگم زو چند ست کنه که هم سرعت بره بالا هم قطع و وصل نداشته باشم
موفق باشید:»
سلام، یادش بخیر چند سال پیش چقدر پیگیر مشکلم بود 2016 و قبلش، الان خیلی بهتر شده قطعی ها و معمولا روزهای بارونی کمی اتفاق میفته!
خطم چطوره، داغونه نه؟ (نتم 2 مگ بود الان 4 مگه بخاطر حجمش میگیرم وگرنه شاید 1 مگ اول بگیرم و بعد سرعت رو ببرم بالا و حجم باهاش بیاد بالا به صرفه تر در بیاد)
ممنون دوست عزیزنقل قول:
یعنی به نظر شما ۱۶ با این snr جواب میده؟
اولش رو ۱۶ بود ولی همش قطع و وصل میشد
خط رو ورودی ساختمون هم چک کردم snr دقیقا همین بود
به خرابی تلفن زنگ بزنم مشکل حل میکنن؟
در مورد service category اطلاعی ندارید؟
نظیمات مودم یه قسمت هست که نمیدونم کاربردش چیهService category
کدوم گزینه باید انتخاب کنم؟
Ubr without pcr
Ubr witch pcr
Cbr
Nonrealtime vbr
Realtime vbr
خط شما خیلی نویز داره با این سرعت. بیشتر از 2مگ هم کشش نداره خطتون. یه بار مستقیم از سرخط مودمتون رو وصل کنید ببینید وضعیتتون بهتر میشه یا نه.نقل قول:
یا سیم کشی خونتون چک کنید یکی از علت های نویز میتونه باشه.
به پشتیبانی هم زنگ بزنید ببنید چک کنن خط شما تا چند مگ کشش داره.
وضعیت شما الان خوبه. بله 16 با این SNR طبیعیه. الان برای منم 16 هست و SNR هم همین حدود هست.نقل قول:
service category میخاین چکار کنید ؟ نه اطلاعی ندارم.
دوستان وضعیت خط منو ممنون میشم بفرمایید چطوری هست ؟
فکر کنم سرعت رو ۱۶ ببنده snr میاد پایین و بدتر میشهنقل قول:
Service category قبلا رو ubr witch pcr بود
یجا دیدم باید روی ubr without pcr باشه
هرچقدرم سرچ کردم سایت دیگه پیدا نکردم اصلا ببینم کاربردش چیه و روچه گزینه ای باید باشه
نقل قول:
خط شما نهایت ۶مگ می کشه و الان رو ۴ مگ بسته شده تا خط ثبات بیشتری داشته باشه. در وضعیت فعلی شما همون ۴ مگ بهترین گزینه هست
بیشتر منظورم از نظر کشش خط هست ؟ وحشتانک قطع ووصل میشه خواستم بدونم نویزم چطوری که اینجوری میشه چون خطوطم مستفیمه از خودشنقل قول:
تصویری که شما گذاشتین هم در دانلود و هم در اپلود نویز شما 14 هست که خوبه و نباید قعطی داشته باشین. مگر اینکه نویز لحظه ای رو خط شما باشه مثلا موقع زنگ خوردن تلفن . اگر در طول روز این تصویر نویز شما باشه قاعدتا نباید لینک شما قطع بشه مگر همون چیزی که بصورت لحظه ای روی خط شما نویز ایجاد می کنه . دنبال اون باش امکان داره از پست تلفن یا کافو و .. هم باشه که باید توسط مامور مخابرات چک بشه.نقل قول:
فاکتور های فعلی شما در عکس سبب قعطی و پرش لینک خط شما نیست. ( پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید).
نقل قول:
پهناباند خط شما روی 4 مگ بسته شده دانلود ش و آپلود ش بر روی 512 . ، فاصله منزل تا مرکز مخابراتی هم نسبتا خوبه
فقط اینکه میبینید خط شما تا 6 مگ کشش داره فقط دو حالت ممکن هست یکیش اون شرکت ارایه اینترنت تجهیزات مناسبی در مرکز نداره که میتونید برای تغییر ISP اقدام کنید
یا اینکه از سیم کشی داخلی استفاده میکنید ، مودم رو از سر خط یه تست بگیرید ببینید اوضاع به چه صورته
راستی باید خط تلفن رو بدون نویز گیر به مودم وصل کنیم یا باید نویزگیر بزنیم
در ضمن گوشی تلفن به خط وصل نیست فقط مودم وصله