1: انتخاب فوق العاده ای هستنقل قول:
2: ببین بانه داره
3: اگر وارد کنی هیچ تضمینی نیست باید همون جا که میخری تست کنی
Printable View
1: انتخاب فوق العاده ای هستنقل قول:
2: ببین بانه داره
3: اگر وارد کنی هیچ تضمینی نیست باید همون جا که میخری تست کنی
درود دوستان
من یک تی وی st30 m 42 دارم
با توجه به آمار خرابی که دوستان ذکر کردند بدجوری ترسیدم
اگه چند بفروشم خوبه ؟
آقا ما تی وی مون(st30) رو تعمیر کردیم هزینه اش 680 تومن شد
برد sn سوخته بود +دوتا ترانزیستور و یه فیوز
ای بر پدر پاناسونیک لعنت که از اول تعطیلات تا حالا هم حالمون رو گرفت و هم کلی ضرر زد
ای بابا!نقل قول:
یعنی اینقدر اوضاع خرابه!؟ آمار خرابی Vt30 چطوره؟ من vt30 تولید 2012 دارم.
درودنقل قول:
دوست عزیز کارکرد تی وی رو از کجا میشه فهمید ؟ منوی مخفی ؟
ممنون میشم بفرمائید چطوری میشه وارد منوی مخفی شد ؟
از من میشنوی پلاسما رو بیخیال شو و برو w904 sony بگیرنقل قول:
پاناسونیک گل سرسبد تلویزیونهای ال ای دی خود را بنام AX900 که 4K می باشد را پاییز امسال معرفی می کند. قبلا در نمایشگاه CES در لاس وگاس در ماه ژانویه مدل AX800 را معرفی نمود که قرار است تا یکماه آینده و برای جام جهانی برزیل وارد بازار شود. هنوز مشخصات دقیقی از مدل AX900 اعلام نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاناسونیک گل سرسبد تلویزیونهای ال ای دی خود را بنام AX900 که 4K می باشد را پاییز امسال معرفی می کند. قبلا در نمایشگاه CES در لاس وگاس در ماه ژانویه مدل AX800 را معرفی نمود که قرار است تا یکماه آینده و برای جام جهانی برزیل وارد بازار شود. هنوز مشخصات دقیقی از مدل AX900 اعلام نشده است.
عزیز line-up 2014 اعلام شده
ax900 در سایز های 65 و 55 و 85 لانچ خواهد شد سیستم کاهنده نور local dimming بیشترین پوشش رو در این پنل خواهد داشت
از پنل ips استفاده کرده
دارای یک cpu قدرتمند جهت حداکثر کارائی در پلتفرم smart معروف به +life هست.( پردازنده hexa pro)
پشتیبانی از hdmi 2 و displayport 1.2
دارای ریموت لمسی
پشتبانی از استاندارد thx 4k
یک مقایسه ای هم بین ax900 و zt60 صورت گرفته که عملا عمق رنگ سیاه ax900 با zt60 برابری میکرده و از این جهت میشه گفت چندین لول در بحث کنتراست و عمق رنگ سیاه lcd ها رو ارتقاء داده
با اینکه از پنل ips استفاده کرده ولی به دلیل استفاده از local dimming در 128 منطقه در سایز 55 و 65 و 32 منطقه در سایز 85 نور در مناطق سیاه به شدت کاهش پیدا کرده.
در کل با یک شاهکار در مورد طرف هستیم.
32 منطقه در سایز 85 ؟ اشتباه نمی کنی ؟ احتمالا 132 منطقه باید باشه !
در کل با اینکه کارشون تحسین برانگیزه ولی led هست و هزار و یک مشکل از جمله halo و banding . جایگزین حقیقی پلاسما فقط oled می تونه باشه .
32 منطقه در سایز 85 ؟ اشتباه نمی کنی ؟ احتمالا 132 منطقه باید باشه !
در کل با اینکه کارشون تحسین برانگیزه ولی led هست و هزار و یک مشکل از جمله halo و banding . جایگزین حقیقی پلاسما فقط oled می تونه باشه .
نه دادش 32 منطقه هست. احتمال میره سایز 85 به دلیل قیمت تموم شده بالاش ا مناطق تحت پوشش کاهش پیدا کرده).نقل قول:
halo عمومیت نداره بین lcd هر چند اکثر از این مشکل رنج میبرن ولی به هر حال نمونه هایی هم وجود دارن مثل hx929 و f8000 و x900
ولی نشت نور بسیار شایع هست تقریبا 99 دردصد پنل ها رنج میبرن مخصوا ips ها.
اگر از یک پنل va در کنار local dimming استفاده میکرد به نظرم پانا نتیجه بهتری میگرفت ولی احتمالا به دلیل اینکه در سایز های بزرگ زاویه دید یک مشکل هست ips رو ترجیح داده
فرض کن یک شخص در مقابل یک پنل 4k با سایز 65 بشینه طبیعتا از کناره ها زاویه دید خیلی زیاد میشه و افت کنتراست به وجود میاد.
اصلا 32 منطقه واسه 84 اینچ خودت حساب کن ببین میشه تقریبا هر 3 اینچی یه منطقه ! با عقل جور در نمیاد آخه ... local dimm نمی زاشت که سنگین تر بود !
راستی f8000 اصلا edgelit هست و halo واسش مطرح نیست . full array ها همگی halo دارن من خودم 2 تا full led از lg خونه دارم تو شب صحنه های تاریک اقتضاحه اصلا نمیشه نگاش کرد . banding هم تو مسابقه های فوتبال با زمینه ی سبز یا زمینه ی سفید خیلی اذیت می کنه .
کاش یه چی می ساختن کیفیت CRT رو داشت :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سمت چپی های zt60 هست و راست ax900
در ax900 گفته شده color temp بالاتر هست تو تصاویر هم مشخصه اصلا
تو اولین عکس رنگ پوست نارنجی هست در ax900 ( که چندان دور از انتظار نیست)
مگه f7000
edgelit نیست ولی haloing فاحش داره اکثر محصولات 2013 -2014
edgedit هستن شما 5 تا full led ای که اخیرا عرضه شدن نام ببر؟
در f8000 'گفته شده led های کمتری استفاده شده واسه همین halo نداره البته فقط در حد گمانه زنی هست.
در lm 9600 به عنوان یک full led هم local dimming استفاده نشده. همین پنل صفحه یکدست تر و نشت نور کمتری حتی نسبت به la8600 داره
پانا قراره كلا توليد پلاسما رو كنار بذاره يا فقط تحقيق و توسعه تو پلاسما رو تموم ميكنه و ديگه مدل جديد نميده؟
این دو تا چه فرقی میکنهنقل قول:
اخرین پلاسما همین zt60 خواهد بود وقعا هم بی نقص هست
سلام دوستان
حالا که قرار پاناسونیک پلاسما رو کنار بذاره شما هم بیاید این بحث پلاسماها رو کم کنید:20: و یه مقدار هم راجع به LED های جدید پانا صحبت کنید بنظرم در مورد پلاسماها به اندازه کافی دوستان اطلاعات پیدا کردن. البته میدونم اینجا تاپیک پلاسماهاست اما هیچ جایی در مورد سری های LED مثل WT60 , DT60, FT60, ET60, E6 صحبتی نشده. حالا اگر دوستان در مورد این سری ها بخصوص FT60 و ET60 و E6 که تو بازار هم موجوده اطلاعاتی دارند یا همین جا و یا اینکه تو یه تاپیک جدید در موردش صحبت کنند. مثل کیفیتشون، کاراییشون و ارزش خریدشون نسبت به برندهای دیگه مثل w804 سونی و ... . و اینکه این مدلهایی که پسوندها و پیشوندهای مختلفی دارند (TX-L42FT60B یا TX-L42FT60E یا TC-L42FT60B ) در کدام کشورها مونتاژ میشن و قطعات مال کجاست. من شنیدم پسوند E در کشور چک مونتاژ میشه که قطعاتش رو نمیدونم مال کجاست و R احتمالا در ایران مونتاژ میشه و اونم قطعاتش ملوم نیست مال کجاست و در مورد B و M هم هیچ اطلاعاتی ندارم . خلاصه هر چیزی که میدونید مفیده بگید. فکر کنم این سوال خیلی هاست.
با تشکر از همه دوستان
والله دیگه اینکه چطور تولیزیون edgelit میتونه halo داشته باشه فکر کنم تنها از هنر های سامسونگ هست !! :D
سال دیگه امیدی به oled مقرون به صرفه هست به نظرتون ؟
در همه برند ها مشاهده میشه تنها مختص سامسونگ نیست .نقل قول:
قیمت oled ها یک طرف عمر کم ساب پیکسل های ابی که تنها 20 هزار ساعت هست هم طرف دیگه
فعلا 4k ها خیلی زودتر از oled بازار اش رونق خواهد گرفت هم به دلیل عدم مشکلی خاص در طراحی( اگر محتوای 4k رو نادیده بگیریم) و هم تنوع بسیار اش
تقریبا همه برندهای مطرح محصولات 4k دارن بر خلاف oled که تنوع بسیار کم داره و یه چند برند خاص مثل سامسونگ و lg تنها در اش فعالیت دارن
در کل فکر نمیکنم دو یا 3مدل oled بیشتر وجود داشته باشه
oled 4k هم که فعلا برای مصرف کنندگان خرید اش در حد یک رویا هست تا چندین سال اینده.
شما چند سالتونه؟نقل قول:
واقعا شما تو اين دو تا هيچ فرقي نميبيني؟
تو يكي قراره كلا خط توليد پلاسما جمع بشه و پانا ديگه هيچ پنل پلاسمايي توليد نميكنه
ولي تو اون يكي فقط بخش تحقيق و توسعه جمع ميشه و پانا ديگه پنل پلاسماي جديدي توليد نميكنه اما هنوز به توليد پنل هايي كه سالهاي پيش معرفي كرده ادامه ميده
حالا متوجه شدي عزيزم
وضوح تصویر خیلی اهمیتی نداره ! مخصوصا ایمکه محتوا هم نداریم واسه این وضوح !نقل قول:
در همه برند ها مشاهده میشه تنها مختص سامسونگ نیست .
قیمت oled ها یک طرف عمر کم ساب پیکسل های ابی که تنها 20 هزار ساعت هست هم طرف دیگه
فعلا 4k ها خیلی زودتر از oled بازار اش رونق خواهد گرفت هم به دلیل عدم مشکلی خاص در طراحی( اگر محتوای 4k رو نادیده بگیریم) و هم تنوع بسیار اش
تقریبا همه برندهای مطرح محصولات 4k دارن بر خلاف oled که تنوع بسیار کم داره و یه چند برند خاص مثل سامسونگ و lg تنها در اش فعالیت دارن
در کل فکر نمیکنم دو یا 3مدل oled بیشتر وجود داشته باشه
oled 4k هم که فعلا برای مصرف کنندگان خرید اش در حد یک رویا هست تا چندین سال اینده.
چیزی که به چشم انسنان میاد قبل از وضوح ، کنتراست تصویر هست . حالا 8k هم بزنن ! آخرش led هست و مشکلات خودش رو داره !
عمر کم subpixel آبی موضوعی حل شده هست ! الان توی گوشی ها هم دیگه چند وقتیه از آرایش RGB معمولی استفاده میکنن (مدل های oled) ولی تا همین اواخر برای افزایش عمر صفحه نمایش از آرایش Pentile استفاده می شد تا کمبود عمر ساب پیکسل آبی جبران بشه .
در کل یه oled با رزولیشن 1080 حتی به 8k از نوع lcd می ارزه !
نقل قول:
افزایش subpixle در وضوح 4k و در نتیجه افزایش جزییات به شرطی که سورس 4k موجود باشه به راحتی نمیشه از اش گذشت
ولی رزولیشن اصلا قرار نیست صعف کنتراست رو پوشش بده و حتی یک fhd میتونه شارپی به مراتب بیشتر از 4k داشته باشه به عنوان
مثال f8000 حتی از x900 هم شارپ تر هست. ولی به هر حال مشکلات lcd نه با وضوح بالاتر حل میشه و نه local dimming و نه باب هیچ تکنیک دیگه ای.
در oled ها هنوز هم مشکل عمر ساب پیکسل ابی وجود داره به عنوان مثال در سامسونگ ke55s9 از ارایش خاصی برای ساب پیکسل ها استفاده شده
تو این روش پیکسل های بر خلاف چینش رایج به شکل عمودی , در این پنل به شکل افقی چیده شده
و نکته اینجاست ساب پیکسل ها هم اندازه نیستن و ساب پیکسل ابی بزرگتر از مابقی ساب پیکسل هاست که گفته شده هدف این روش افزایش طول عمر ساب پیکسل ابی هست
نتیجه: حتی در RGB OLED هم معضل ساب پیکسل ابی وجود داره)
ولی در lg ea980 چینش متفاوت هست در این پنل با اضافه کردن یک دیود نوری سفید در عمل چهار ساب پیکسل وجود خواهد داشت برای هر پیکسل
یک ساب پیکسل با فیلتر ابی یکی با فیلتر قرمز یکی با فیلتر سبز و یکی هم بدون فیلتر( WRGB)
سلام دوستان
بالاخره موفق شدم تی وی LED پاناسونیک مدل TX-L42FT60E رو تو بازار پیدا کنم کیفیتش فوق العاده و نگفتنی هست. این مدل که با TX شروع میشه قطعاتش و پنلش ژاپنی هست و در کشور چک مونتاژ میشه اما مدل TH یا در ایران یا مالزی و تایلند مونتاژ میشه. من کیفیت تصویر هر دو مدل TX و TH رو کنار هم دیدم و واقعا با هم یه تفاوت فاحش دارن. در مدلی که با TX شروع میشه کیفیت نگفتنیست و هیچ جایی برای ایراد باقی نمیذاره این مدل 1600 هرتز هست و من هیچ لرزش و کشیدگی در تصویر ندیدم وقتی فلش بهش وصل کردم و یه فوتبال رو تو اون دیدم واقعا شگفت زده شدم چون همون فوتبال رو توی مدلهای w804 سونی و خیلی تی وی های دیگه بازار دیده بودم و هیچ کدام به این کیفیت و روانی تصویر نبود. این تی وی خیلی باریک و زیبا هست که باز هم از این نظر بی رقیبه و پشت تلویزیون رو که دیدم خیلی با کیفیت و از جنس فلز بود برعکس تی وی های دیگه که از جنس پلاستیک کهنه هستن، سه پورت HDMI و سه پورت USB داشت که یکی از USBهاش USB3 بود. من تو تعمیر کارهای تی وی چند تایی آشنا دارم و همه میگن اکثر تی وی های بازار رو چین میزنه اما این TX خوشبختانه در چک مونتاژ میشه. خلاصه که از لحاظ کیفیت تصویر فکر نکنم هیچ کدام از تی وی های LED تو این رنج قیمتی و یا حتی تا بالاتر هم قابل رقابت با این مدل باشن. دو فروشگاه که با هم فامیل بودن یکیشون قیمت رو 4700 میگفت و اون یکی اول 4400 گفت بعد از کلی چونه و پیدا کردن یه آشنا تا 4 تومن هم بدون گارانتی راضی شد. ولی قیمت اون TH رو 3400 میگفت که البته نباید اینهمه اختلاف قیمت توی یه مدل باشه ولی چون فقط همون دو تا فروشنده این مدل رو دارن، هر قیمتی که دلشون میخواد میگن حالا دوستان ببینن تو شهر خودشون این مدل رو پیدا میکنن که قیمتش پایین تر باشه . اگه بود یه خبری هم به من بدن.
راستی یه سوال از دوستان
تو مدلهای پاناسونیک (مثلا همین مدل بالا که گفتم) چطور میشه ساعت کارکرد داخلی تلویزیون رو چک کرد. یعنی از کدام قسمت منوی تی وی میشه آوردش
این آرایش pentile هست که الان خیلی رو بورسه واسه oled ها و ظاهرا عمر subpixel آبی تو این آرایش تا حد زیادی بالاتر می ره . ولی بهترین آرایش همون RGB هست که امیدوارم تلویزیون های پانا هم از همین RGB معمولی استفاده کنند ...
نقل قول:
کدوم tv oled از این ارایش استفاده کرده؟
تو این ارایش هم ساب پیکسل ابی بزگتر هست نسبت به بقیه
در کل در تمام ارایش ها تمرکز بر روی ساب ابی هست
بله مشکل روی sub آبی هست .
تلویزیون های oled که شمارشون به تعداد انگشت های دست هم نمی رسه جناب . pentile الان روی تقریبا تمام صفحات oled از 2009 به بعد استفاده شده ( از جمله گوشی های سامسنوگ و نوکیا و سونی)
سلام دوستان
من تلویزیون پاناسونیکTX-L42FT60E رو خریدم و حالا دو تا سوال از دوستان دارم که ممنون میشم راهنمایی کنند یکی اینکه چطور میتونم ساعت کارکرد این تلویزیون رو پیدا کنم یعنی از کدام منو میشه اینکار رو انجام داد و سوال دوم هم اینکه کجا میشه یه کالیبراسیون دقیق از این تی وی پیدا کرد. خیلی گشتم چیز خاصی ندیدم ممنون میشم دوستان کمک کنند.
مدل tv ایت رو پیدا کن و پروفایل کالیبره اش رو بهت میدهنقل قول:
سلام, دیروز از یک فروشگاه پاناسونیک در شیراز قیمت 42TX-FT60 رو پرسیدم گفت ندارم ولی میتونم بیارم. قیمت هم گفت 3900 تا 4
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون از راهنماییتون متاسفانه این مدل رو تو سایت ندیدم. راه دیگه ای نداره؟
راستی یه سوال دیگه من طبق یه روشی که تو یکی از سایت ها پیدا کردم (البته با یکمی تفاوت) وارد منوی مخفی تی وی شدم که چک کنم ساعت کارکردش چقدره چون فروشنده رفت اون رو از جای دیگه آورد و شکم برد که رفته همون TV ای که تو مغازه برادرش روشن بود رو بیاره. حالا خلاصه با این روشی که میگم این منو رو که عکسش رو پایین گذاشتم آوردم. اول ساعت خاموش شدن تی وی رو رو ۱۵ دقیقه گذاشتم بعد ولم صدا رو صفر کردم و بعد همزمان ولم منفی صدا رو رو تی وی و دکمه ok رو روی کنترل زدم و وارد این منو که عکسش رو این پایین گذاشتم شدم حالا اگه میدونید اینا یعنی چی به من بگید.
سلام دوستان
قصد خرید تلویزیون پاناسونیک مدل 55VT60 رو دارم. میخوام بدونم چطور تلویزیونیه و حین خرید به چه چیزایی دقت کنم؟ ضمنا الان قیمتش با و بدون گارانتی چنده؟
ممنونم
بعیده گیرت بیاد . تولیدش متوقف شده
سلام دوست گرامینقل قول:
ببخشید شما از کجا گرفتی و من شیرازم و ایا از کیفیت تی وی راضی هستین و میشه یه توضیح بدین چه قابلیتهایی داره و خودم سونی w804 دارم راضی نیستم و از لحاظ نشت نور و مشکی عمیق و کیفیت تصاویر sd و hd هم نظرتون رو بگید و این تی وی واقعا 1600 هرتزه؟.ممنون
دوست عزیز اگه جایی تو شیراز دیدین داره لطفا ادرس و قیمتش رو بزارید.با تشکرنقل قول:
سلام در مورد کیفیت فعلا با این وضعیت که تنظیماتش درست نیست و خودم هم یکم دست کاریش کردم خوبه ولی بذارید تنظیمات درستش رو انجام بدم (البته با کمک دوستان) اونوقت بهتر میشه راجع به کنتراست و غیره صحبت کرد اما با همین تنظیمات تو فروشگاهی که خریدمش کنار یه تی وی سامسونگ F8880 گذاشته بودنش که وقتی مقایسشون کردم از لحاظ جزئیات تصویر و کیفیت بهتر از سامسونگ بود ولی روشنایی تصویر سامسونگ بیشتر بود. هرتز تصویرشم بله 1600 هست امکانات جانبیش هم خوبه سه پورت hdmi و 2 پورت usb و یک پورت usb3 و یه پورت sd card داره wifi داخلی هم داره که با کلی ور رفتن باهاش بالاخره تونستم تصویر و فیلم رو باهاش ارسال کنم روی تی وی اما یه مشکلی که دارم وقتی از طریق وایرلس میخوام به اینترنت وصل شم تی وی به مودم وصل میشه اما به اینترنت کانکت نمیشه ولی با کابل به اینترنت وصل میشه. در مورد اتصال به اینترنت با وایرلس خطای آی پی میده عکسش رو پایین گذاشتم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.نقل قول:
این عکس بالا اتصال بصورت خودکار بود و همونطور هم که تو عکس پیداست اتصال با تی وی برقراره اما با اینترنت نه. IP ای هم که خودش پیدا کرده و با اون به مودم وصل شده تو عکس زیر مشخصه . بعد اومدم دستی تنظیمش کنم و هرچی IP دادم نشد. Gateway رو هم از تو مودم در آوردم گذاشتم بازم نشد حالا اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.
در مورد تنظیمات تصویر هم دوستان راهنمایی کنند
با تشکر از همه
يك تلويزيون پاناسونيك پلاسما دارم سال گذشته اچ دي ام اي قطع شد بردم نمايندگ گفت بايد بردش عوض بشه كلي هزينه كردم حالا كمتر از يكساله دوباره همنجور شده مدل th42pv8mr راهنمايي كنيد ممنون ميشم
نقل قول:
من پاناسونیک vt50 دارم و گاهی اینطوری میشه . همینجا از دوستان سوال کردم و راهنمایی گرفتم و آی پی ها رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد . ولی با پذشت زمان خود به خود حل شد . البته حالا هم گاهی اینطور میشه ولی از اونجاییکه من با تی وی به اینترنت وصل نمیشم و به نظرم کار بیخودی هست لذا خیلی با قطع شدنهای گاه به گاه اینترنت مشکلی ندارم. چون اصلی ترین استفاده من از وای فای تلویزیون مربوط به دریافت تصاویر و اجرای فیلمها از روی کامپیوتر هست ( تکنولوژی dlna) که اینکار نیاز به وصل بودن اینترنت نداره . پیشنهاد میکنم کمی زمان بدید خودش درست میشه چون به گمانم مشکل از خود مرکز پاناسونیک باشه
نقل قول:
من پاناسونیک vt50 دارم و گاهی اینطوری میشه . همینجا از دوستان سوال کردم و راهنمایی گرفتم و آی پی ها رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد . ولی با پذشت زمان خود به خود حل شد . البته حالا هم گاهی اینطور میشه ولی از اونجاییکه من با تی وی به اینترنت وصل نمیشم و به نظرم کار بیخودی هست لذا خیلی با قطع شدنهای گاه به گاه اینترنت مشکلی ندارم. چون اصلی ترین استفاده من از وای فای تلویزیون مربوط به دریافت تصاویر و اجرای فیلمها از روی کامپیوتر هست ( تکنولوژی dlna) که اینکار نیاز به وصل بودن اینترنت نداره . پیشنهاد میکنم کمی زمان بدید خودش درست میشه چون به گمانم مشکل از خود مرکز پاناسونیک باشه
الآن تا 2400 مدل به درد بخوری از پاناسونیک میشه گرفت؟ از بانه یا نمایندگی فرقی نداره.
سلام دوستان
مشکل وصل شدن تی وی با وایرلس به اینترنت رو حل کردم . فقط یه مشکل دیگه مونده که اون هم تنظیمات درست تصویر هست که متاسفانه سایتی رو پیدا نمیکنم که تنظیمات تصویر رو گفته باشه. لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.