یعنی تا اخر سرعت میخواد همینجوری بمونه؟؟
دلم برای قبلنا تنگ شده:n02:.
Printable View
یعنی تا اخر سرعت میخواد همینجوری بمونه؟؟
دلم برای قبلنا تنگ شده:n02:.
آی گفتی
شبانه 400 دانلود میکردیم
الانم نسبت به مخابراتای دیگه استان ها خوبه
این اسپید تست که اصلا ربطی به اون چیزی که در واقعیته نداره در مورد من حداقل !!
الانم که سایتش اصلا برام لود نمیشه کامل که بتونم تست بگیرم وسطش متوقف میشه !
سرعتم شب و روز شده افتضاح هی یه مدت تحمل کردم دیدم نه فایده نداره اینا از رو برو نیستن ! 512 نامحدود سرعتی که بالای 250 بوده الان شده زیر 20 !!!! دستمونم به هیچ جا بند نیست زنگ بزنیم الکی میگن مشکل از سیم کشیه لابد !!
شما راهی به ذهنتون میرسه ؟ الان من زنگ بزنم اینا درستش میکنن ؟
الان یکی به من بگه چرا سرعت دانلود من از سایتای داخلی به مراتب بدتره و مثلا پرشین گیگ سرعتم میشه 3 ، 4 ؟؟!! :n28:
به کی زنگ بزنم چی بگم که حالی شون شه :n28::n28::n28:
برای منم speedtest باز نمیشه.
فکر کنم این مشکل برای همه ی مخابراتی ها باشه.
اصلا نمیدونم دارن چیکار میکنن.
امروز صبح نمیدونم چی شد که سایت speedtest باز شد ولی الان نه.
پرشین گیگ سرورش تو شیکاگو هستش نه ایران.نقل قول:
این لینک سرورش تو ایرانه. تست کن.
2 تا تیره بینشون رو بردار.کد:http://dl3.so-ft9-8.ir/game/Dead.Space.3.part1.rar
نقل قول:
سرعتم 350 شده با این لینک :n02:
اما چه فایده وقتی 99% فایلایی که ما واسه دانلود میذاریم از سرورای خارجیه !
یک مگابایت محدود یک ساله
سرعت تک لینک 60 چند لینک همزمان نهایتا120:n08::n17:
درود، دوستان سرویس های حجمی مخابرات آیا دانلود شبانش رایگان هست؟ یعنی از شارژ کم نمیکنه؟
این حرفت درسته ولی باید بسوزیم و بسازیم.نقل قول:
الان برای اینترنت ملی همه سایت های ایرانی دارن سروراشونو به داخل ایران انتقال میدن.یعنی مجبورن انتقال بدن.
مثل همین سافت 98و سافت گذر.
فعلا باید خدارو شکر کنیم که اینترنت رو ازمون نگرفتن.
حالا سرعت پایینه رو یه کاریش میکنیم.
نمیدونم اگه طرح اینترنت ملی کامل بشه اینترنت رو ازمون میگیرن یا نه. خدا کنه نگیرن.
تایموت شماهام زیاد شده یه هفته ای میشه پینگ هم رفته بالا... شاتل و اسیاتک و های وب هم همینطور .
سایت خارجی رو بدجوری فیلتر کردن
سرعت هاشونو رو بین میچرخیت منم میخواستم یه فایل 800مگی دانلود کنم نتونستم رفتم مستقیمش کردم الان داره 150 میگیره:n02:
مازندرانو اسیاتک گرفته با مخابرات شریکه بهترین سرویسه استانه....:n12:
سرعت من بهتر شده واس شما چه خبر ..؟
الان سه لينك (خارجي ) بالاي 200 شده ...خدا بده بركت ..ما راضييم :n02:
نه سرعت از لینک های خارجی در مجموع 4 لینک 100 هست :n03:
من لنک رو مستقیمش کردم رو 150 تا80نوسان داره
داخلی مثل سافت98 رو 300 به بالا هم میره
محتوای مخفی: 23
نقل قول:اینو بدونید که هیچوقت اینترنت از اینترانت جدانمیشه یعنی محالهشاید خیلی از شماها اینترانت رو تجربه نکرده باشید
بنده تو ادارمون اینترانت دارم و با هاش آشنا هستم
از لحاض سرعت دسترسی و امنیت عالیه اما چون محدود به سرور های داخلی هست خیلی از مطالب رو از دست میدید
مثلا سرور دانلود سایت سافت 98 داخلی هست اما آدرس اصلیش آلمانه یعتی نمیتونی صفحه اصلی سایت رو توی اینتانت ببینی اما میتونی ازش دانلود کنی
و این قضیه برای پی سی دانلود برعکسه
در کل اینترانت به تنهایی اصلا خوب نیست
در ضمن این هم سرعت از سایت اسپید تست که بعد از چند روز تلاش تونستم بازش کنم
128 نامحدود مخابرات از بابل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست امروز من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود خیلی اومده پایین.
پینگ هم خیلی بالاست:n02:.
171 mb?نقل قول:
جريان چيه؟ :n01:
فکر کنم مخابرات داره به کاربراش حال میده:n02:.نقل قول:
داداش به شوخی این تست رو گذاشتم.
تست ISP من نیست.
مال کشور خارجیه.
این سرعت تو ایران اروزست.
یعنی شما پارسال 18 مگ پهنای باند داشتی؟:n04::n04:نقل قول:
سلام ....... من میخوام مخابرات بگیرم اما یه نفر بدجور ته دلمو خالی کرد ........... گفت که مخابرات بدرد نمیخوره و از این حرفا...... مخابرات قعطی زیاد داره ؟..... سرعت نوسان داره ؟....... سرعت دانلود توی شب چقدره ( رایگان شبانه)؟ ..... یکی بهم درست جواب بده
چه سرویسی داری؟
خوبه دیگه من که الان 2 ماهه نمیتونم سایتشو باز کنم:n02:
من 512 شاتل دارم .............. میخوام مخابرات بگیرم ..... مخابرات خوبه ؟
مال من باز میشه ولی نمیتون تست بگیرم.نقل قول:
چرا اینجوریه اخه؟؟
دیگه همه چیه مخابرات داره خراب میشه.
روز به روز داره افت میکنه.
مخابرات اگه افت هم بکنه بازم بهتر از شرکت های دیگه هست
الان دارن پهنای باند داخلی رو اضافه میکنن شاید به خاطر همین اینطوری شده
با 128 مخابرات میتونی این سرعت رو بگیری نامحدودنقل قول:
دوستان میهن دانلود سرورهاش داخله ایرانه راحت می تونین ازش دانلود کنین
میهن دانلود - پی سی دانلود - سافت گذر - دانلودها
فکر کنم دیگه وقت جداسازی باشه
راسخون و سافت 98 هم فکر کنم باشن
دوستان، در حال حاضر فقط مخابرات اينترنت داخلي و خارجي راه انداخته يا شركتهاي ديگه هم همينطورين؟
برای همه تو پنل قسمت نام سرویس نوشته: یکپارچه کشوری.
حالا اگه نوشته باشه سرویس ویژه چه معنی میده؟؟؟
فقط مخابرات این کار و کرده،سرعت شرکتها داخلی با خارجی کاملا" برابر هستش.نقل قول:
چرا مخابرات اینترنت حجمی نمیدهد؟
مدتی از ابلاغ مصوبه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات درباره ارائه اینترنت حجمی میگذرد اما همچنان کاربران مخابرات در دریافت این سرویس ناموفقند.به گزارش (ایسنا)، مدیرعامل شرکت مخابرات حدود دو ماه پیش از ارائه اینترنت حجمی در مخابرات خبر داده و اظهار کرده بود: از این پس براساس مصوبهای که سازمان تنظیم مقررات ارتباطات ابلاغ کرده برای سرعتهای مختلف براساس حجم آنها قیمتهای مختلفی اعمال خواهد شد.مظفر پوررنجبر با بیان اینکه در حال حاضر تمام تعرفهها برای اجرا به استانهای مختلف فرستاده شده، درباره زمان اجرایی شدن این طرح گفته بود: این طرح در حال اجراست و باعث میشود هزینهها به مراتب کمتر از گذشته شود چراکه در شیوه جدید کارکرد و حجمی که افراد مورد استفاده قرار میدهند محاسبه خواهد شد و مشتری مجبور نخواهد بود مبلغ خاصی را به طور ثابت پرداخت کند و حتی مدتی از اینترنت هم استفاده نکند.
مدیرعامل مخابرات ایران ادامه داد: با استفاده از این شیوه کاربران حتی می توانند در صورتی که برای مدتی از اینترنت استفاده نکردهاند هزینه پرداخت نکرده و تنها تعرفههای اندک آبونمان را بپردازند.اما با وجود این اظهارات مدیر عامل شرکت مخابرات کاربرانی که اینترنت خود را از این شرکت میگیرند همچنان در دریافت اینترنت حجمی با مشکل مواجهند و امکانی برای دریافت اینترنت به این شیوه ندارند.معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتوگویی با ایسنا در پاسخ به این که آیا سازمان تنظیم مقررات بر این موضوع نظارت ندارد گفت: این اقدام مخابرات به نوعی تخلف محسوب میشود اما با توجه به این که سیستمهای این شرکت برای ارائه اینترنت حجمی در برخی استانها آماده نشده، قرار بر آن است که تا آماده شدن مقدمات این موضوع، مخابرات اینترنت را با حجم دانلود نامحدود در اختیار کاربران خود بگذارد.حسن رضوانی همچنین عنوان کرد: در واقع این شرکت برای ارائه اینترنت حجمی مدتی زمان خواسته است و قرار بر این است که پس از به پایان رسیدن این دوره اینترنت خود را به صورت حجمی در اختیار کاربران بگذارد.
آره داداشنقل قول:
پارسال اواخر آذر مخابرات محدودیت پهنای باند رو برداشته بود:n02:
مثلا بنده از تبیان و یا سایت های داخلی با سرعت 2.2 مگا بایت در ثانیه دانلود داشتم و از سرور های خارجی مثل Mul.ir یا آپلودباز ، با سرعت 1.5 مگا بایت در ثانیه دانلود میکردم :n09:
دوستان قدیمی هم تائید میکنن
راسخون کلا سرورش داخلیهنقل قول:
اما سافت 98 فقط لینک های دانلودش داخلیه و صفحه اصلی سایت فعلا سرورش تو آلمانه:n09: