اگر سرویس شما زیز چهار مگ باشه ترافیکت در صورتی که 72 ساعت قبل از پایان سرویس تمدید کنی به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه شما را غلط راهنمائی کردند حسنی که های وب داره انتقال ترافیک هست که هیچ شرکتی در تهران ندارهنقل قول:
Printable View
اگر سرویس شما زیز چهار مگ باشه ترافیکت در صورتی که 72 ساعت قبل از پایان سرویس تمدید کنی به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه شما را غلط راهنمائی کردند حسنی که های وب داره انتقال ترافیک هست که هیچ شرکتی در تهران ندارهنقل قول:
چرا باید تغیر بده؟قیمت های های وب رقابتی هست و کف قیمت در بازاره شما قیمت هشت مگ شاتل را با های وب مقایسه کن حتی هشت مگ آسیاتک نیازی به کاهش نیست البته حجم اضافه کاهش یافته است.نقل قول:
سرعت دانلود ها وب قاتی داره یعنی ثابت نیست انگار هی با پمپ سرعت پمپاژ میکنند دوباه یهو میاد پایین
تو IDM مثلا دانلود روی 100 کیلوبایت هست یهو ناگهانی میره روی 1 مگ 4 ثانیه میمونه بعد میاد پایین و دوباره اینجور میشه:n13:
کی گفته کف قیمت هست ؟ تمام سروی سهای اینترنتی دارن سقف قیمت رو اعلام میکنند اینو خود مقررات رادیویی اعلام کرد من خودم باهاشون صحبت کردم طرف حساب کرد گفت اصل سرویس 1 مگ 3 ماه 18 گیگ میشه 32000 تومان که اینا 73000 تومان دارن میدن که روی 41000 تومان پول مردم دارن مانور قیمت میدن تا مشتری بگیرن یعنی تا 41000 دولت دستشون رو باز گذاشته اینو خود مقررات رادیویی حساب کرد و گفت حالا شما میگی کف قیمت ؟ زنگ بزن بپرس تا خودت متوجه بشی اینا چه جانورانی هستند .نقل قول:
در ضمن حجم اضافی درد کسی نمیخوره شما میری 1 گیگ بگیری 3600 تومان ؟ اینا همش کشکه من بمیرم 3600 به 1 گیگ نمیدم پول مفت ندارم به مفت خورها بدم پس ببین کجای کار مشکل داره و تحقیق کن بعد بگو کفه یا سقفه اگر من از مقررات رادیویی امار نمیگرفتم عمرا این چیز رو میگفتم هر کس به شما گفته کفش هست بگو بیاد ثابت کنه
دوستان من پشتیبانی یا خود های وب نیستم !!!
این فقط یه راه بود که بتونم ببینیم های وب چجطوره و ایا ازش اینترنت پرسرعت بگیرم یا نه !!!!!!!!!!!!!
دوستان تا اونجا که من فهمیدم های وب خیلی خوبه
من قبلا شاتل و اسیاتک داشتم ولی های وب از اونها بهترهنقل قول:
بله بردی به سایت سر بزنیدنقل قول:
چرا انقدر صفحات زیاد شده ؟؟///نقل قول:
مدیران لطفا صفحات نا مهم رو حذف کنند
سلامنقل قول:
دوست عزیز این تاپیک ، تاپیک سرویس های های وب است . یعنی محلی برای بحث و بررسی سرویس های این شرکت . کاربران میتوانند در مورد خوب یا بد بودن این سرویس دهنده یا مشکلات و حل آنها و موارد دیگر بحث و بررسی انجام دهند.
+
تمام مسائل در این تاپیک و به طور کلی ، انجمن های اینترنت و شبکه مهم هستند به غیر از مسائل خلاف قوانین.
بهتر از قبل از فعالیت با قوانین این بخش آشنا بشید:
این سرویس 8 مگ دینامیته . این تازه خوبه شب نصف اینم بزور میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
آره به نظر منم از شاتل و اسیاتک ممکنه بهتر باشه ولی همین که قیمت ها رو این شاتل و اسیاتک و پارس انلاین در سرویس ها هم تغییر داد خیلی فرق داشت من خودم چندین از دوستانم اومده بود اینجا حالا برای کیفیت بهتر و هزینه کمتر دوباره رفتند و منم همین تصمیم رو دارم و ممکنه به اونجا کوچ کنیم در ضمن اینجا هزینه نگهداری خط رو داریم جدا میدیم و هزینه بیشتر از پورت هست مالیات دولت هست و ... ولی اونا فقط دارند مالیات رو میگیرند و بقیه روی سرویسشون هست .
در ضمن من خودم پیگیری برای قیمت اصلی از سازمان رادیویی کردم گفت اقا سرویس 3 ماه 18 گیگ میشه 32000 تومان کف قیمت ولی میتونند تا 72000 تومان مانور قیمت بدن تا مشتری جمع کنند حالا شما جای ما خداوکیلی درسته با 43000 پول مردم مانور برای مشتری بدن ؟ جون اون مادرت درسته ؟ تو این وضعیت خیلی بد کشور و هزینه های سنگین درسته این قیمت زور رو از مردم بگیرن ؟ ما که با بدبختی فقط برای لزومات درسی اینترنت رو این روزها داریم میگیریم و هر 1000 تومان خیلی از مشکلات رو شاید برای ما کم کنه حالا 43000 اضافه بدیم ؟ اصل قیمت طرف حساب کرد گفت با سدوش برای شرکت میشه 32000 خداوکیلی این اختلاف درسته ؟ ما تمام قیمت ها رو چ کردیم اگر شرکتی داره سقف قیمت رو حساب میکنه شما میتونید مثلا همین 32000 تومان رو که کف هست 50000 تومان بگیرید و ولی به 73000 تومان نرسونید این بهتر نیست ؟ مشتری راضی تر نیست ؟ مشترک بیشتر جمع نمیشه ؟ شرکت های دیگر ببینند شما دارید اینجوری مشتری میگیرید اونا هم میارن پایین تر ولی الان همه رفتن روی سقف قیمت خدا به حالمون رحم کنه . انشالله روزی برسه همین مدیران عامل شرکت ها به گدایی بیفتند ببینند مردم چی میکشند و اون موقع میفهمند ما چی میگیم .
دوستان کسی میدونه سرویس 256 محدود رو چند مگ بسته میشه ؟
و شبا حداکثر چقدر میشه دانلود رایگان داشت ؟
ممنون میشم جواب بدبن:n16:
جون به جونت بکنند به های وب وابسته هستینقل قول:
چون تمام صحفه های اعتراض کاربران های وب می باشد:n10:
های وب توی انجمن خودش از بحث که کاربران اعتراض کردن که مجبور شد انجمنو بست:n08:
سلامنقل قول:
دوست عزیز روی 6 مگ بسته میشه و سرعت دانلود 250 دارید شبانه هم همینور هست و شبی 2 گیگ میتونی دانلود کنید
سلامنقل قول:
آره به خدا
من خودم تمام مطالب بالا نوشتم با مدرک گفتم خداوکیلی اینو خود سازمان تنظیم مقررات رادیویی گفت و طرف حساب کرد و گفت منم گفتم این همه با پول مردم برای گرفتن مشتری مانور میدن ؟ اونم فقط برای یک کاربر گفت قانونی هست که گذاشتن و شرکت ها میتونند کف یا سقف رو بگیرند که الحمدالله تو ایران کسی به کف قانع نمیشه و همیشه سقف رو میگیره .بلانسبت بچه هایی که دارند استفاده میکنند . همینا هم هم سبد کلا و هم یارانه بهشون تعلق میگیره و به فقیرها هیچی نمیرسه
واقعا ؟؟نقل قول:
چون من الان 1 مگ محدود دارم رو 4 مگ بسته شده و شبا هم 2 تا 2.5 گیگ میشه گرفت .
این جوری که شما میگین انگار من دارم پول اضافه میدم :n13:
زنگ بزن پشتیبانی بگو برات روی 8 مگ میبندن من خودم 1 مگ داشتم روی 8 بسته شده بودنقل قول:
بعد از 2 هفته معطلی به خاطر مسول بی لیاقت منطقه مخابراتیم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256k
من 256 دارم... شبی حدود 2 گیگ میگیره... بهترین سرعتش 250.
روی 100 مگ بسته بشه ولی وختی محدودت می کنند چه فایده:n10::n09::n22:نقل قول:
من به عنوان کارشناس فروش شرکت های وب حدمت شما عرض کنم که قیمت سرویس های 8 مگ رقابتی هست کدام شرکت 8 مگ با 16 گیگ ححم را میده 45 تومان؟ اگر سراغ داری معرفی کن اما تعرفه های سرعت های پائین تر گران تر است.از این کف تر پیدا نمی کنی دوست عزیزنقل قول:
وقتی به پشتیبانی زنگ زدم گفت سرویس نانحدود های وب به هیچ عنوان محدود نمیشه
ولی وقتی به واحد فروش پارس انلاین زنگ زدم گفتن که بعد از 20 گیگ سرعت رو کم میکنن
قضیه چیه ؟!
واقعا های وب محدودیت سرعت نداره ؟!
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
دوست عزیز ، نامحدود های وب اسمی هست. شما مثلا 128 بگیرید سرعت دانلودتون میشه 16 کیلوبایت. اگر شب و روز هم دانلود کنید 1 گیگ نمیشه. شرکت لزومی نداره اینو محددو کنه !نقل قول:
هر وقت 8 مگابایت شما از وب سایتی مثل مایکروسافت و یا بهتر سرور شخصی و با استفاده از مرور گر حداقل 500 کیلوبایت دانلود داد بنده حرف امثال شما و شرکت های دیگر رو باور می کنم
آقای کارشناس کیفیت خط به پینگ و تک کانکشن مربوط میشه نه حجم اینترنت که نهایت سقف دانلود رو می شه با برنامه ای مثل idm هم پر کرد
من فقط یه کاربرم ولی حرف شمارو که دیدم گفتم براتون تست بگیرم با همین شرایطی که گفتید ؛ یعنی تک کانکشن از سرور مایکروسافت.نقل قول:
البته پینگ تعریفی نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجبا
های وب بیشتر از حجم مصرفی محاسبه میکنه:n13:
432 مگ دانلود کردم که با آپلود اینا شد 440 مگ .
ولی تو پنل زده 470 مگ:n04:
سلام من میخوام بیام های وب فردا یا پس فردا نت این ispکه الان دارم قطع میشه خواستم بدونم الان پول رو بریزم ونت رو بخرم بعد اون بسته ها خوبه برای اول بخرم یا سرعت 1 مگش مشکلی نیست زودتر پول بریزم اگه هنوز تخلیه نشده خطم ؟:n16:
دقیقا همینطوره. دقت کردین پشتیبانی از روی بیسوادی یا از روی زرنگی میخواد تست بگیرین میگه برید فلان سایت ایرانی با دانلود منیجر ببینید چنده بعدش مثلا 250 میگه خوبه دیگه . ما دنبال سرعت تک کانکشن هستیم که 8 مگابیت بده اونم از سرورهای معتبر خارجی. وقتی نرم افزاری اپدیت می کنیم تک کانکشن مهمه چون با دانلودمنیجر که نمیشه از اول نصب کنیم کلی حجم و بکاپ از بین میره. ما با گوشی یا تبلت کار می کنیم تک کانکشن مهمه. کسانی که اهل بازین تک کانکشن مهمه. نباید بیشتر از ظرفیت و بصورت اشتراکی کاربر گرفت که وقتی اوج مصرف سرویس ها داغون بشن. دنبال کمیت نباید باشن و کیفیت و بالا ببرن مثل بروز کردن تجهیزات و خرید پهنای باند خارجی و..... توی تهران واقعا افتضاح این دوستانی هم که تست خوب قرار میدن برای شهرستان های اکثرا خلوته. تهران با 15 میلیون جمعیت و این پهنای باند کم گنجایش این همه کاربر نداره. های وب هم که کلا داره تبلیغ میزنه رو درو دیوار. پینگ نشانه کیفیت سرویس هست و نداشتن تایم اوت که اینم منهدم میشه تو اوج مصرف معمولا ظهر به بعد.نقل قول:
بله صحت داره من چندین بار امتحان کردم و این و تایید می کنم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ولش بابا زیاد سخت نگیر:n02:نقل قول:
ثبت نام رو انجام بده و پول رو هم بریز. هر وقت خطت از رانژه شرکت قبلی در اومد، زنگ بزن به های وب بگو نامه رانژه رو برات ارسال کنن. معمولا تا ۷۲ ساعت بعد سرویست وصل میشه.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
میشه اولین سرویسم رو 1 مگ بگیرم از قسمت تغییر سرویس؟بعد بیشترین سرعتی که میده یک مگ های وب چنده چون این شرکتی که من دارم تا 150 میده یک مگ.بعد از یک ماه که 1مگ تموم شد میتونم از اون بسته های ویژه خرید کنم؟:n16:
حاجی مشکل همینه دیگه قیمت اصلی همونی بود گفتم ولی اینا همشون سقف رو حساب میکنند کف رو نمی گیرند منم منظورم همونه هیچ جا نمیده و همشون دارند سقف رو میگیرند اگر شما جایی رو سراغ داری به ما بگو ما دنبال قیمت کمتر هستیم شرکت خصوصی ولی همینو میگم که اینا روی 45000 تومان پول مردم مانور برای گرفتن کاربر میکنند و سقف رو میگیرند شما یکبار دیگه اون متن رو بخونی شاید متوجه بشی چی نوشتم و چی گفتم برعکس برداشت کردیدنقل قول:
سلام
آقا خط رو 8 مگ ببندن
تو دانلود شبانه رایگان تاثیر داره؟
الان سرویس یک مگ رو ٦ مگ بستن شبی تقریبا ٢.٥ گیگ دانلود دارم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
خیر دوست عزیز
در دانلود شبانه تاثیری نداره
نقل قول:
دوستان الان سرویس 1 مگ با محدودیت 3 گیگ دارم..ایا امکانش هست تغییر سرویس بدم به 1 مگ با محدودیت 2 گیگ؟البته الان رفتم سایتش فقط سرویس با حجم 8 گیگ میتونم بگیرم ولی من 2 گیگش لازم دارم نمیشه به نظرتون موقع تمدید سرویس سر ماه میتونم این حجم 2 گیگ رو بگیرم؟
ممنونم
آره والا راست میگی:n02:نقل قول:
از سرویس پایین میتونید برید روی بالاتر
ولی برعکس خیر
نقل قول:
تک کانکشن چیه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
وقتی ارتباطی بین سیستم کاربر با سرور برقرار میشه، به تعداد لازم کانکشن ایجاد میشه تا دریافت و ارسال دیتا انجام بشه. حالا بعضی سرورها و نرم افزارها اجازه ایجاد چند کانکشن همزمان رو میدن تا سرعت انتقال دیتا افزایش پیدا کنه. این میشه مولتی کانکشن که نمونه بارزش IDM ـه. ولی اکثر مواقع این تعداد کانکشن فقط یکیه که میشه تک کانکشن. تمام مرورگرها و اکثر نرم افزارها بصورت تک کانکشن ارتباط برقرار میکنن. برای همین تک کانکشن توی باز کردن صفحات یا آپدیت نرم افزار اهمیت داره.نقل قول: