نه عزیز فقط کپی!!!!!!!!نقل قول:
اینم آخرین باره که میگم دیگه مشکلات رو در این تاپیک مطرح نکنید!!!!!!!
Printable View
نه عزیز فقط کپی!!!!!!!!نقل قول:
اینم آخرین باره که میگم دیگه مشکلات رو در این تاپیک مطرح نکنید!!!!!!!
سلام .
الان توی سایتا داشتم میگشتم دیدم یه ساتی پچ 1.0.3.0 بتا رو برای بازی گداشته .
احتمالا فقط فایل LauchGtaIV هستش ! فکر کنم یه نوعی کرک فیکس باشه . شاید مشکل کافی نتم حل شد .پایینش نوشته بود :Done by Rockstar/SecuROM Support
نکته :
برای حل مشکل کافی نت به غیر از این پچ میتونید کرک زیر رو هم دانلود کنید :
مشکل کافی نت رو برای پچ 1.0.2.0 حل میکنه .کد:http://gf.wiretarget.com/gt/rzr-gt42.rar
لینک کرک یا پچ 1.0.3.0 :
ارزش دانلود کردنو داره . 4.3 مگه . با این حساب پس کرک هستش تا پچ .کد:http://gf.wiretarget.com/gt/LaunchGTAIV_v1.0.3.0.rar
جون من بگید این بازی با سی پی یو 2.5 دو هسته ای و گرافیک 8400 512 و رم 2 گیگ با رزولیشن 800*600 رو حالت مدیوم اجرا میشه بدون تیک---خیلی ممنون
درود به همه دوستان.
یه مشکل کوچیک توی یکی از مراحل بازی برام پیش اومده و اونم اینه که وقتی به محل انجام ماموریت میرسم
بازی برای شروع ماموریت وارد Loading میشه و متاسفانه هرچقدر که صبر میکنم Loading تموم نمیشه!!!
اینم Save این مرحله:
کد:http://rapidshare.com/files/210624717/XLive.rar.html
می خواستم ببینم که میشه یکی از دوستان این مرحله رو برام رد کنه و وقتی Checkpoint زد دوباره Save رو برام آپلود کنه؟کد:http://rapidshare.com/files/210624374/Grand_Theft_Auto_IV.rar.html
درضمن مشکل از سیستمم نیست، چون از نظر سخت افزاری عالیه!
پیشاپیش ممنون.
اسم مرحله چیه ؟
---------
بله رو سیستم شما اجرا میشه . ولی گرافیکت یکم ضعیفه
من با رم یک گیگ ocz و سی پی یو 3.06 تک هسته ای و کارت گرافیک 8600 512 مگ دارم بدون تیک روی مدیوم بازی میکنم . با رزولیشن 1024*768
سلام دوستان
يه سوال دارم اگه تكراريه به بزرگي خودتون ببخشيد
ميخواستم بدونم ميشه توي gta 4 خونه خريد اگه ميشه بگيد چطوري
ممنون ميشم جوابمو بدين
نه نمیشه خرید.ولی وقتی جلوتر بری خونه های بیشتری رو خواهی داشت.بعضی رو وقتی میکشی خونشون رو صاحب میشی یا کسانی که براشون کار میکنی بهت خونه میدند.نقل قول:
نقل قول:دوست عزیز اگه Save منو بریزی می بینی که فقط همین یه مرحله روی Map هستش.نقل قول:
اسم مرحله چیه ؟
در ضمن این مرحله جزو ماموریت های Jimmy Pegorino است و نام ماموریت Payback هستش.
دوستان من به یک مشکل بر خوردم !
تو مرحله ی Clean Getaway باید بریم یک ماشین بدزدیم و ببریم کاواش و بعد ببریم به یک گاراژ !!! طبق داستان بعد از دزیدن ماشین طرف به Vlad زنگ می زنه و Vlad میگه باید ماشین رو ببری کاواش ولی مشکل اینجاست که توی سیستم من طرف این کار رو نمی کنه یعنی به Vlad زنگ نمی زنه و برای همین نمیشه این مرحله رو تمام کرد !!! میشه یکی از دوستان این مرحله رو رد کنه و سیو گیمش رو به من بده ؟؟؟
برا منم موقعی که از patch دانلودی جدیدتر استفاده میکردم اینطوری شده بود که دوباره نصب کردم با patch dvd درست شد.نقل قول:
بچهها یه سوال
اگر با بروسی دوست بشیم چه خدماتی بهمون میده؟
و یه درخواست
من برای دلیور کردن ماشینهای(اولین دلیوری) جوکوب مشکل پیدا کردم هرچقدر سریع میرم آخرش هم نمیرسم به موقع
خه تو نقشه محل رو بد زده خیلی. بالای یه پله ولی تونقشه مسیری که نشون میده زیر پل میرسم
بعد تا میخوام برم بالای پل وقت تموم میشه.
اگه سیوم را اپلود کنم کسی برام ردش میکنه؟
بذار یه کاریش میکنیم:46:نقل قول:
ممنون فقط یکی از دلیوریهای جیکوب رد کنید ممنون میشم
کد:http://rapidshare.com/files/210722366/Rockstar_Games.rar
کد:http://rapidshare.com/files/210722589/XLive.rar
مراحل رو خودم رد میکنم مشکلی ندارم فقط و فقط دلیوری جیکوب
ممنون از شما
سلام دوستان.من بالاخره Derrick رو بكشم يا اون يكي رو؟
ببین اگه دریک رو بکشی همه ناراحت میشن . فرانسیسم بهت یه شماره میده تا پلیسا رو فقط در صورت یک ستاره حزف کنه .
که نمی ارزه .
در نتیجه فرانسیسو بکش :d
کشتن فرانسیس چه سودی داره برامون؟(البته من هنوز اونجا نرسیدم)
تو پست قبلی گفتم . نیازی به اسپم نبود
اشتباه پست دادم باید میگفتم سود نگه داشتن دریک چیه؟
اون چه کاری برامون میکنه؟ باز فرانسیس تو از بین بردن پلیسهای یک ستاره یه سودی داره
ولی دریک فوقش از ناراحت شدن چند نفر جلوگیری میکنه (که اونم زیاد مهم نیست چند بار باهاشون میریم بولینگ خوشحال میشن باز:دی)
راسی کسی این پست منو دید؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3607813&postcount=6774
من وقتی داشتم از سیو هام بکاپ می گرفتم فقط پوشه ی rockstar games رو ذخیره کردم و xlive رو کپی نکردم!(یعنی نمی دونستم)
حالا می شه یه کلکی سر هم کرد؟
می بخشی ولی من هر چی می گردم patch dvd رو که گفیتید پیدا نمی کنم . میشه بگید این پچ رو کجا میشه پیدا کرد !!! آیا به اسم دیگه ای تو انجمن گذاشته شده ؟؟؟نقل قول:
دریک هیچی نمیده .
----------
Yes .
You Can Use xlive wrapper
--------
پچ تو هر دی وی دی نیست . خودتون باید دانلود کنید .
خب من هم برای همون گفتم که لینک دانلودش کجاست چون تو سایت کلی پچ هست نمی دونم منظور این دوستمون کدوم پچ هست !!!نقل قول:
آقا من یه سوال دارم : من این بازی رو همه مراحلش رو رفتم دیگه هیچ مرحله ای نیست . کسی هم به موبایلم دیگه زنگ نمیزنه ! باید چکار کنم ؟ یعنی بازی تموم شده یا نه ! فقط یادمه بهم گفتش که بین یه ساعت های خاصی باید برم دیدن یکی . که اون یکی زن هستش ( البته دوست دختر رو نمیگه ) من رفتم توی کافی نت یه ماشین صورتی رو دیدم اون وقت اونو بهم گفت !ولی نمیدونم کجاست چون هیچی جز ساندویچ فروشی و جاهای کردشی چیز دیگه ایتو نقشه نیست ! آخرین مراحل همون مراحله assassing بود که تند و تند میرفتیم اینو اون میکشتیم الان دیگه چیزی نیست !
برو کبوتر ها رو پیدا کن...جزو مراحل فرعیه بازی هست
از little jacob هم میشه ماموریت گرفت
بابا هنوز کلی مونده .
باید بری کافی نت . یه سایت Auto انتخاب کنی .
بعدش روی یه ماشین صورتی کلیک کنی . اون بالا توضیح میده .
GTA IV رو میشه رو XP 64bit اجرا کرد ؟؟؟
برای اجرا چیز خاصی نیاز داره ؟؟؟
تاثیری هم داره ؟؟؟ یعنی ارزش داره ؟؟؟
فکر نکنم روی 32 یا 64 بیت بازی فرقی بکنه
توی قایل readme خو بازی نوشته که قابل اجرا هست یا نه...
کدوم یکیشه 4 save هستش؟نقل قول:
من اجرا کردم...نمی دونم با 32 بیتی فرق می کنه یا نه...چون رو 32 تست نکردمنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:ای بابا قرار شد کسی که اینجا سوال فنی داره جوابشو ندیم مثلا ها!!!!!!!نقل قول:
بابا اگه شما جواب بدین اونم باز هی میگه و طولانی میشه!!!!
نا سلامتی این بازی 2 تا تاپیک داره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بفرمایید
این سیوهام هستش دیگهنقل قول:
اسم فایل معلومه
متوجه منظورت نشدم
اقا ممنون از شما دانلودش کردم فایل رونقل قول:
ایشون فقط یک سوال در مورد سیستم عامل پرسیدنقل قول:
ای بابا قرار شد کسی که اینجا سوال فنی داره جوابشو ندیم مثلا ها!!!!!!!
بابا اگه شما جواب بدین اونم باز هی میگه و طولانی میشه!!!!
نا سلامتی این بازی 2 تا تاپیک داره!!!
فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه
نقل قول:ممنون بهزاد جان، ولی این Save منه یا آقا مهدی؟نقل قول:
چون دیدم ایشون هم دانلود و تشکر کردند، مشکوک شدم!
حق با شماست...من خودم قاط زدم فکر کردم اون تاپیکه...دوستان لطفا اینجا فقط بحث در مورد خود بازی.نقل قول:
:31:مال شماست این:11:نقل قول:
lمنظورم اینه کدوم یکی از save ها مد نظر شماست save آخری یکی از دلیوریهای جکوبو رد کنم حله؟نقل قول:
این فایل اپلودی برا شما نبودش:20:
دوست عزیز ممنون که زحمت کشیدید ولی کار نمی کنه و زمان Load مشکل پیدا میکنه و Error میده!!!؟نقل قول:
میشه بعد از رد کردن مرحله به یکی از Safe House ها بری و روی یکی از 12اسلات Save کنی؟
بازم بابت این زحمات ممنونم.
شما هم اگه میخوایید save خودتون رو بذارید البته اگه میشه یه اشاره کنید دقیقا کدوم ماموریت (چندمی) تو save هاتونهنقل قول:
بعد هم فایل savegame رو بذارید کافیه
شما این فایل CopyXLiveResources.exe که براتون قرار دادمو تو پوشه نصب gta قرار دادید و اجرا کردید؟نقل قول: