سلام کجای اصفهان این قیمت را داده من 480 دارم تو خاقانینقل قول:
Printable View
سلام کجای اصفهان این قیمت را داده من 480 دارم تو خاقانینقل قول:
بعد از گذشت 2 روز کاغذ تست m7 به نظرم خیلی خوشبو تر از قبل شده
دقیقا همینطور هست که میگیدنقل قول:
متاسفانه عطر های خیلی زیادی هستند که بعد از مدتی رایحه شون خیلی بهتر میشه ولی مردم در موردشون زود قضاوت میکنند
مثل همین ام 7 - اوپیوم -یاتاقان - آرامیس و ...
سلام به روی ماه همتون
یه کمک میخواستم:
واسه فصل گرما میخواستم بهم یه ادکلن خنک و خوشبو و جذاب(از اوناش) بهم معرفی کنید که قیمتش زیر 85 باشه.ممنون میشم قیمت ها رو هم بدین
نظرتون رو هم راجب ارمانی امپریو رو هم میخوام بدونم
ممنونم از همگی شما دوستان
Silver Shdow Private by Davidoffنقل قول:
Hugo XY for Men
aramis life
قیمت ها زیر 85 اما دقیق نمیدونم آرمانی امپریو سفید هم تست کردم خوبه اما قیمتش فکر کنم بیشتر از بودجه شما باشه
مرسی دوست عزیزنقل قول:
اینا رو تست کردی اره؟چطورن از نظر خودت؟حالا زیر 100 تومن باشه.چیز دیگه هست بهتر اینا؟میخوام درست انتخاب کرده باشم :19:
بله همگی تست شدن و سیلور شدو هم داشتم و مجددا قصد خریدشو د ارم با توجه به بودجه شما اینا معرفی شدن مطمئنا از اینها موندگارتر و با کیفیت تر هم هستنقل قول:
همگی زیر 85 هستند اما با توجه به تغییر زیاد قیمت ها ممکنه قیمت های من به روز نباشه! بهتره خودتون تست و قیمت بگیرید
سه مورد دیگه هم به ذهنم رسید :46:
azzaro Chrom اینم خیلی خنکه
zirh ikon الان دارمش تند و خنکه
و blue seduction از آنتونی باندراس اینم خنک و مناسب شما هستش
تو خودت دمت گرمه ولینقل قول:
منم سیلور اسمشو زیاد شنیدم.پس سیلور اومد تو لیست.بولگاری اکوا بهتره یا سیلور؟
به نظر من هیچ وقت نمیشه گفت یه عطر از یه عطر دیگه بهتره باید از نظر کیفیتی و ماندگاری و پخش بو و سلیقه شما بررسی بشهنقل قول:
به نظر من آکوا پخش و ماندگاری بهتری داره اما خیلی همه گیر و معمولی شده و از بودجه شما هم بالاتره
در کل مرسیتمنقل قول:
حالا بنظر خودت کدوم یکی از اینا گیراتر هستن؟واسه نومزد بازی
سیلور شدو رو تست کن در بین جنتلمن ها خیلی پرطرفداره :31: بوی شرقی هم داره مطمئنا نامزدتم خوشش میادنقل قول:
سلام به محبان عطرو ادکلن:31:
من که خودم تو چالش انتخاب ادکلن بودم،حالا میخوام یدونه ام واسه خواهرم(:40:) بگیرم،هفته دیگه تولدشه ولی نمیدونم چی بگیرم:41:
بودجه ام 50 60 تومن دارم:45:
حالا نمیدونم برم از مشابه های عطرای معروف بگیرم مثه ریو یا عطرایی تو همین رنج منتها اصل:23:،بیشتر نظرم رو ادکلنای مشابس،چون اونجور که خانوم آرامیس گفتن(راستو دروغش پای خودش)اکثرآ به نمومنه های اصلی عطرا شبیهن
میخوام یه چیز خوب واسش بگیرم دیگه(میگن جیب خالی،پز عالی ،همینه)
راستی تو رنج سنی 21 اینا باشه
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
اگر بگردی و آمیتیس با قیمت مناسب پیدا کنی عطر بسیار خوب و دخترانه ایی هست و مناسب. چون قیمتش از 65 دیدم تا 100 :18:
میتونی روی گزینه هایی نظیر بیژن استیل - بیژن دی ان ای - رد جینز ورساچه - ویزاری و یا محصولات ایورشه فکر کنی. هیچ کدومشون هم قیمت بالای 60 ندارن و هموشون هم ارزش خرید برای خانوم 21 ساله رو دارند.
از من میشنوی فکر ریو رو از سرت بکن بیرون. یک فاکتور بدی دارند که اونم اینه که همشون به دیلی اینکه نت ثابتی دارند و تغییر رایحه ندارند آدم زود ازشون خسته میشه و بعد از مدتی تو ذوقش میخوره. همچنین مواد تشکیل دهنده شون نا مرغوب هست و همون یک تیزی خاصی تو رایحه شون دارند که آزار دهنده هستند. اینا عطر خالص رو از اروپا خریداری میکنند(درجه پایین) و بهد با آب و الکل خودشون که معلوم نیست چطوره مخلوط میکنن که میشه ریو.
تا حالا ندیدم دختری از اکوا بولگاری بدش بیاد همه خوششون میاد اما خب زیاد شدهنقل قول:
ممنون عزیزنقل قول:
خودمم فک کردم دیدم ریو واسه خواهرم نگیرم بهتره
پیشنهاد شما چیه بین این گزینه ها؟من شناختی ندارم،شما اگه میخواستی بخری کدومو میگرفتی؟حالا یکمم بالاتر بود قیمت مشکلی نداره
جدا از اون پیشنهادتون اصلا صرف نظر از قیمت یه عطر زنونه توپ معرفی میکنید با قیمتش؟
ممنون
سلامنقل قول:
مجتمع پارک
فروشگاه مهتاب
سیلک وی از تد لاپیدوس و آمتیست رو 65 قیمت دارم . آنجل شلر هم دومدل زنونش(که دقیقا یادم نیست اسمشونو) 125 میلشون 65 بود . هالووین بنفش هم میتونی بگیری با اینکه خیلی استفاده میکنن کار خوبیه .نقل قول:
د سه او و استیل از جنیفر لوپز هم کارهای خوبین بین 60 تا 70 قیمت دارن و ماندگاری و پخش خوبیم دارن اولی کمی تلخه و خنک . دومی بوی شیرینی داره و پرفروشترین کار جنیفر لوپز در قسمت عطر و ادکلنه.
آی لاو لاو از موسکینو هم باید حدود 60 -70 باشه چون ست 3 تکه اش رو بازار 95 تومن قیمت دارم.بوی گلی میوه ای داره و خیلی دخترونه.
بیورکا از سیندی سی رو هم تست کن برای هدیه دادن گزینه خوبیه
کارهای جورجیو مونتی / بنتون و پلیس هم به بودجت میخوره. زنونه های امانوئل اونگارو هم اگه گیر بیاری خوبه قیمتش 50 تا 70 تومنه.
نقل قول:
1. من تا به حال از اونجا خرید نکردم ولی آیا فکر میکنید عطر های اونجا از جایی غیر از دوبی وارد میشن؟؟؟؟؟؟
فکر اینکه فروشگاهیی تو ایران که محصولات سفارش اروپا رو وارد کنه از سرتون کنید بیرون. فقط یک سایت بود که محصولاتش سفارش اروپا بود که اونم سربه نیست شد (البته قیمتهاش دو برار هم بیشتر بود)
ولی واقعا کیفیتشون با هم قابل مقایسه هست
من خودم به شخصه لمس کردم.
قبلا هم گفتم که اگر میخوایید از اصل بودن ادکلن خیالتون راحت بشه برید نمنوه تولیدات محدود برندهارو انتخاب کنید
2. متوجه سوالتون نشدم
3. بله هست (چطور فروشگاه به اون بزرگی اسمش رو نشنیده بود؟!!!)
سلام و تشکر از پاسختون
1 - من نمیدونم والا ، این طوری که شنیدم میگن که هایلند عطراش اصله ، حالا اگه عطرای این فروشگاه هم
بخواد از دبی باشه که چه فرقی داره با بقییه ی فروشگاه ها ؟ چون میگن علت گرونی عطراش هم همین هست ( که اصله عطراش مثلا ) .
منظورتون رو متوجه نشدم . میشه یه کم توضیح بدین ؟نقل قول:
قبلا هم گفتم که اگر میخوایید از اصل بودن ادکلن خیالتون راحت بشه برید نمنوه تولیدات محدود برندهارو انتخاب کنید
ممنون
نقل قول:
به نظر من همن آمیتس از لالیک مناسب هست. موندگاری و پخش بوش هم خوبه. بویی میوه ایی (تمشک و توت فرنگی) و کمی خنک و شیرین داره. کلا ادکلن دخترونه ایی هست و مناسب سن پایین.
جدای از قیمت هم به نظرم تو سنین پایین دلیشژ از کارتیر (اگر پرفیومش هم باشه که خوشبو تره) و آنیورساری روبرتو کاوالی خیلی خوب هستند و پخش بوی خوبی هم دارند
اگر هم با ادکلنهای سنگین و مجلسی مشکلی ندارند اوپیوم(تمامی نمونه ها) - شالیمار - هیپنوز لانکوم - سفری - سامسارا و ... عال هستند و کسی جرات نمیکنه در موردشون بد حرف بزنه:laughing:
فرید جان تو اپیوم های مردونه کدومش به نظر شما از همه خوشبو تره. یادمه قدیمedtش رو داشتم بوش خیلی تو صورت بود پرفیومش نرمتره? اینجا بهترین نمونه ای که الان موجوده چیه و اینکه بوی خیلی قدیمی هم نداشته باشه مرسی.
تو ایران من تا به حال سه نمونه بیشتر ندیدم. همون edt و دو نمونه اورینت. همشن هم بوشون خیلی شبیه هست و کمی تفاوت کوچیک.نقل قول:
ولی به نظرم اوینت چینی از بقیه بوی بهتری داره.
پرفیومش رو که تا به حال به دستم نرسیده و همچنان بعد از سالها انتظار چشم به راهش هستم:31:
تو ایران من تا به حال سه نمونه بیشتر ندیدم. همون edt و دو نمونه اورینت. همشن هم بوشون خیلی شبیه هست و کمی تفاوت کوچیک.نقل قول:
ولی به نظرم اوینت چینی از بقیه بوی بهتری داره.
پرفیومش رو که تا به حال به دستم نرسیده و همچنان بعد از سالها انتظار چشم به راهش هستم:31:
بزرگاش مث همون کوچیکای لوله ای هستند؟ منظورم از نظر رایحه هست.نقل قول:
به احتمال زیاد باتوجه به تعریف شما همین آمیتیسو بگیرمنقل قول:
ادکلن جوون پسندی هس دیگه؟کلا از نظر استفاده بین بقیه دخترا تو چه رده ایه؟(یعنی به معنای عامیانه خز شده)
نقل قول:
کاملا جوان پسند و مناسب سنین پایین
ادکلن خیای تکی نیست که بگی هیچ کس نداره ولی خب خز هم نیست
دوست عزیز منم برای خواهرم که تقریبا همسن خواهر شماست و تولدش بود چند روزی به تست و مقایسه مشغول بودم و با توجه به بودجه 50 -60 تومانی نمیشه سراغ خیلی از عطرها رفت کارهای بیژن رو تست کردم مجلسی هست و برای یک خانم جوان مناسب نیست آمیتیس هم خوبه اما از 60 تومان بیشترهنقل قول:
در نهایت به دو کار رسیدم یکی دیزل زیرو پلاس و یه کار از ویکتوریا سیکرت به نام very se*y که کار دوم رو خریداری کردم بسیار خوشبو و تک و مناسب یک خانم جوان و پر انرژی هستش
نقل قول:
مطمئن هستید بیژن استیل و بیژن دی ان ای مجلسی هستند و مناسب خانم جوان نیستند؟؟؟:blink:
بیژن دی ان ای مناسب فصل نیست و خیلی گرم و شیرینهنقل قول:
استایل خیلی قدیمیه و طراحی شیشه و بوی خوبی نداره!
اکسکیوسیت هم که جدیدترین کار بیژنه تست کردم به درد یه خانم جوان نمیخوره
سلام مجدد .
در مورد این ادکلن میشه توضیح بدید ؟
بوش خنک و شیرین هست یا نه ؟
این ادکلن تقلبی داره ؟
قیمتشو یکی داده بهم 72 تومن واسه 200 میل :18: درسته ؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنوع اون قلمی ها بیشتره.اون 100 میل هارو 2 مدل بشتر ندیدم.حالا خیلی جالبه به جز مردونه من ژاک ساف ندیدم.نقل قول:
نقل قول:
بوش عالیه از نظر من و خیلی ها.با بوش حال کردی بگیرش.جنس مخالف هم میپسنده.موندگاری هم خوبه.برای استفاده روزانه.خیلی فرش هست.احساس میکنی داره با چاقو اره ای پرتقال دو نیم میکنی.:31:
نقل قول:
من منظورم این نبود که بوشون گرم هست یا خنک و یا شیرین هست یل تلخ! یا شیشه اش زیباست یا زشت!
ما در مورد جوان پسند بودم مد نظر قرار دادیم.
خوش بو بودن و یا بد بو بودن و همچنین مدرن بودن و یا کلاسیک بودن بحث دیگریست که خود فرد خریدار باید مد نظر قرار دهد. چون از اینجا به بعد کاملا سلیقه ایی هست
در مورد اکسکیوسیت بله مناسب سنین بالا هست
ولی فکر نکنم بیژن دی ان ای فیم اونقدر ها که شما میگید گرم باشه! کدوم نمونه اش رو تست کردید؟ دی ان ای یا دی ان ای فیم؟ دی ان ای گرم و شیرین هست ولی دی ان ای فیم (که رایج تر هست و مد نظر ) من گرم نمیدونمش!
استیل هم بویی مرکباتی و میوه ایی داره که معمولا این گروه بویایی مناسب جوان ها هست و در گروه گل-میوه دسته بندی میشه
فرید جان شما پیشنهاد دادی من منظورم به شما نبود کلا چون بیژن رو تست کرده بودم مناسب خواهرم ندیدم شاید این دوستمون خوشش بیاد اما برای خرید ادکلن باید همه موارد رو در نظر گرفت مخصوصا برای یک خانم جوان ، طراحی شیشه هم خیلی مهمه همچنین مقدار گرمی و خنکی و شیرینی و ترشی و تلخی...:11:نقل قول:
دی ان ای فیم داریم فقط نوع دیگه نداریم یه دی ان ای قدیمی داشتیم که ورژن جدید زدن و یه فیم بهش اضافه کردن
قیمتش همین حدوداست ؟نقل قول:
این سایت کیش پرفیوم معتبره ازش بگیرم ؟ زده 62 تومن واسه 200میل
اگه این سایت معتبر نیست لطفا یک سایت معتبر معرفی کنید . مرسی از لطفتون .
اون سایت کیش پرفیوم دیگه محصولی برای فروشنداره و کارش تامین هست. محصولاتش برای خرید رو میتونید از سایت پایونا تهیه کنید که هم قیمتها افزایش یافته و هم محصولات تغییر کرده.نقل قول:
سعی کن هیچ وقت از سایت عطر نخری.حداقل تو ایران. اعتباری بهش نیست.نقل قول:
سی کی وان هم یه بوی خیلی فرش و مرکباتی داره که کاملا برای استفاده روزانه مناسبه . بعضیا رو هم دیدم که بجای افترشیو هم استفاده میکنن . کلا بوش سرحالت میاره . عطری نیست که از بوش خسته بشی.
با تشکر از شما دوستان عزیز
این سی کی وان مدل تقلبیشم تو بازار هست ؟ از کجا تشخیص بدم اصله یا نه ؟ ممنون .
نه بابا تقلبی سیخی چند بخر با بوش حال کن....اما دووم زیادی نداره ها...نقل قول:
جناب cyber 861نقل قول:
اگه میشه راجع به عطر آواتارت توضیح مفصلی بده تا از خودتم بیشتر درکش کنیم. :11:
نقل قول:
یه ادکلن جنتلمنی .تا حالا ندیدم کسی بدش بیاد.با اینکه گرم هست ولی یه گرمی باحاله.نمیدونم تا حالا دونه های فلفل سیاه رو تو مرغ یا جوجه زیر دندونت له شده یا نه؟یه حس گسی رو میده که در عین حال یکم تند هم
هست.بعد همینو با یاس ترکیبش کن و یه تلخی بهش و بعد یه شیرینی کم هم اضافه کن بده میشه این ادکلن.
موندگاری و پخش بوش بد نیست.ولی بعد 4 ساعت خیلی پخش میاد پایین و خودت هم زیاد نمیفهمی.به نظرم بدرد کسایی میخوره که در عین شیک بودن دوست دارن دلبری هم بکنن.
بعد از سی کی وان ادکلنیه که اصلا اذیت نمیکنه.نه تو گرما و نه سرما.یه حس خوب میده به آدم.
کیفیت مواد بکار رفته توش هم عالیه.چون خودش یکی از طراح های شنل هست احتمالا ادکلن هاشو به کمک اونا میسازه.شایدم از شرکت کوتی کمک بگیره.