شورای عالی پزشکی در تهران فقط روزای 3 ششنبه برگزار میشه .
با این وصف هر کی با هر دردی ممکنه باشه .
2 تا سوال دارم
شورای عالی پزشکی چند عضو داره ؟؟
اینها متخصصن یا فقط قانون رو میدونن چون نمیشه همه تخصصها رو داشته باشن که
Printable View
شورای عالی پزشکی در تهران فقط روزای 3 ششنبه برگزار میشه .
با این وصف هر کی با هر دردی ممکنه باشه .
2 تا سوال دارم
شورای عالی پزشکی چند عضو داره ؟؟
اینها متخصصن یا فقط قانون رو میدونن چون نمیشه همه تخصصها رو داشته باشن که
سلام خدمت اساتید
من 20 سالمه و پدرم 57 سالشونه و ترشح زیاد پرولاکتین دارن{ غده ای در سر} و به پزشک مراجعه کرده و با دارو تا میزانی کنترل شد ایا من میتوانم معافیت بگیرم برا نگهداری ؟
وقتی وسط ترم فارغ التحصیل میشی تاریخ فراغت از تحصیل را برای آخر ترم میزنن.تا وقتی اون تاریخ نشده نمیشه دفترچه را ارسال کرد؟
سلام
من اخر دی فارغ التحصیل می شوم
من اگه بهمن ارسال کمک می تونم اسفند برم حوصله تو خونه نشستن ندارم
نقل قول:
منم مثل شما اول بهمن قراره دفترچه بفرستم، همینجا پرسیدم چند نفر از دوستان گفتن که احتمال زیاد همون اسفند اعزام میشم.
بنظر من شما بهترین کار رو می کنید که بلافاصله میرید خدمت :10:
من مرداد فارغ التحصیل شدم تا الان خودمم نمی دونم چیکار کردم تو این مدت که نرفتم خدمت، همه ش اینور اونور ول چرخیدم
از طرفی کلی وقت از دست دادم، الان خیلی پشیمونم که چرا آبان نرفتم خدمت :41: الان 3 ماه خدمت بودم
بنظر من هرکسی هر وقت درسش تموم شد فورا باید بره خدمت (البته اگه قصد خدمت رفتن داشته باشه!)
اگه خدمت رفتن چیز بدی باشه، بدون علت به تاخیر انداختنش خیلی بدتره، اشتباه بسیار بزرگیه
اگر کسی میدونه لطفا زود جواب بدیدنقل قول:
نقل قول:
نه نمیشه، شما اول باید فارغ التحصیل بشی بعد تسویه کنی بعد از تسویه میتونی دفترچه رو بفرستی
تسویه کردم.اون برگه فارغ التحصیلی را برای ارائه به پلیس +10 هم بهم دادن.ولی تاریخ فارغ التحصیلی راتوش 1ماه دیگه زدن.نقل قول:
نقل قول:
خب دانشگاه بهت حال داده، از یک ماه دیگه اون فرجه 6 ماهه شما شروع میشه یعنی شما عملا 7 ماه فرجه داری واسه اعزام به خدمت. الان هم اقدام کنی مشکلی نداری
ای بابا :41:نقل قول:
پس این همه میگن سپاه خوبه، چرت میگن؟ :18:
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
دوست عزیزم جناب urumchi، چون 10 تا ارسال نداشتم، نتونستم پیغام خصوصی بهتون بدم. پس جواب 3 تا سوالتون رو اینجا میدم:
1- شما واسه گرفتن پذیرش از سپاه بسیج فعال و از این جور چیزا داشتید؟
خیر. من پذیرش نشدم و امریه نگرفتم، فقط آموزشیم رو عوض کردم و افتادم سپاه. بعدش رو خدا بزرگه
2- چند روز مونده به اعزام واسه پذیرش اقدام کردید؟
2 روز مونده به اعزام، یکی از آشناها، نیروم رو عوض کرد
3- احیانا خبر ندارید پذیرشی های اول اسفند کدوم پادگان میفتن؟
خیر
سلام
نه اتفاقاً سپاه بهترین جاست البته بعد از امریه!
2-3 از فامیل ها و دوستام تو سپاه سربازی می کنن! هر روز تو شهر ول می گردند!
تا ساعت 2 سر خدمت اند! اونم چه خدمتی!
من بیچاره توی نیروی انتظامی پدرم دراومد!
یه چیزی بگم نیروی انتظامی همه جا ها مثل همه نه مدرک حالیشونه نه پایه! تا آخرین دقیقه هم ازت پست میکشن! تازه اگه شانس بیاری مرز نیافتی شهید شی!
ارتش هم 3 ماه اول سخته که از آش خوری دربیای! اونجا حداقل احترام مدرک و پایه ات رو داری!
سپاه هم بخور بخوابه!
البته استثنا همه جا هست!
چه جوری میشه رفت سپاه ؟ نریم سپاه پاسگاه منفجر شه هممون شهید شیم :27:
بچه ها حدسم درست بود.
ریختن تو خیابون ها سرباز گیری.
نقل قول:
گفتن تا اخر این ماه قانون های جدید رو اعلام میکنن که یکیش مربوط میشه به مشمولین غایب
یارو سرتنگ کمالی گفته بعد از اجرایی شدن این قانون در پلیس راهها ایست بازرسی ها ایستگاهای قطار ترمینال اتوبوس فرودگاه ها از تمام کسانی که سنوسالشون به مشمول بودن میخوره یا کارت معافیت میخوان یا برگه معافیت تحصیلی یا کارت دانشجویی اگه هیچکدوم اینارو نداشته باشی شوتت میکنن تو بازداشگاه تا تکلیف خدمتت روشن بشود و هیچ شرکتی چه دولتی و چه خصوصی حق جذب و بکارگیریه مشمولین غایب رو ندارن وگرنه دفعه اول 2.5 ملیون و دفعه دوم حدوده 8 ملیون جریمه میشوندزگجخفض و معافیت کفالت مادر در رابطه با طلاق اینطور مقرر شده که پدر و مادر باید 30 ماه قبل از مشمول شدن پسرشون طلاق گرفته باشن وگرنه شامل این معافیت نمیشن
من فردا میرم پلیس + 10 تکلیفم روشن شه فکر کنم غایبی خورده باشم
حالا بریم اونجا خفتمون کنن :31:
ببینم یه سوال لطفا یکی جواب بده اگه بر فرض مثال غایبی خورده باشم تا کی بهم گیر نمیدن ؟ یه قانونی بود میگفت اگه دانشگاه قبول بشید اگرم غیبت خورده باشید میتونید ادامه تحصیل بدید ... اگه به من تا زمان کنکور یعنی تیر ماه سال بعد گیر ندن میتونم ادامه تحصیل بدم و فعلا سربازی نرم
تو هیچ ارگانی به سرباز محل نمیزارن! دیگه احترام جای خود. ما حکم بارکش رو داریم تو نظام همین! - البته با عرض شرمندگی- همینکه گفتم. بسم الله بگید و خدمتو شروع کنید زیاد به فکر ارگانو اینا نباشید که نرید زیر منت! بعد تو یگان بکوبن تو سرت که بله تو به خاطر فلانی اینجایی و اینا.
دوست عزیز هیچ مشمول غایبی حق ادامه تحصیل نداره!نقل قول:
ببینم یه سوال لطفا یکی جواب بده اگه بر فرض مثال غایبی خورده باشم تا کی بهم گیر نمیدن ؟ یه قانونی بود میگفت اگه دانشگاه قبول بشید اگرم غیبت خورده باشید میتونید ادامه تحصیل بدید ... اگه به من تا زمان کنکور یعنی تیر ماه سال بعد گیر ندن میتونم ادامه تحصیل بدم و فعلا سربازی نرم
سلام به تمام دوستان عزیزخوشحالم با این تاپیک آشنا شدم.
یه نکته رو به دوستانی که تازه فارغ التحصیل شدن و دنبال امریه هستن بگم.قبل از هرکاری یه آمار از اداره یا سازمانی که می خوان براش اقدام امریه بکنن بزنند و تاریخ پذیرش امریشون رو بپرسن و بهد با هماهنگی اونها اقدام به ارسال دفترچه بکنن.
تا جایی که من خبر دارم
میراث فرهنگی برای رشته هایی که پذیرش میکنه برج 2 یا 4
اگه راه باز کن خوبی دارید فرمانداری 2و4و6 هر سال متفاوته
ثبت اسناد برج دو و چهار.
خودم شخصا به راهنمایی اشتباه اول دفترچه فرستادم بعد رفتم دنبالش که ...هیییچ 1/12/90 اعزام دارم خدا بخواد و مثل یک مررررررد میرم.....
اینا رو نوشتم که حداقل به درد یکی بخوره و مثل من برنامه هاش بهم نریزه
قربون همتون:11:
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
راستی یه امورات خاصی رو هم باید رد بکنن که حتما از قبل در موردش تحقیق بکنید
من چند جا برای امریه سر زدم، خیلی از سازمانها و ارگانها امریه قبول میکنن،جالب بود برام اکثرا فقط لیسانس میخواستن و کاری هم با معدل و بسیج و ... نداشتن
اما یه چیز بدجور تو ذوقم زد.همه جاهایی که رفتم گفتن اولویت با ممدجویان کمیته امداد و اونهایی هست که به نحوی نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران داشته باشن و متاهل بودن هم شانس قبولی درخواست امریه رو زیاد می کنه.
استانداری، دادگستری، سازمان میراث فرهنگی،آموزش پرورش،جهاد دانشگاهی،جهاد کشاورزی،نهاد کتابخانه های عمومی همه شون دقیقا این حرفا رو بهم زدن
فکر کنم یه بخشنامه یکسان از نظام وظیفه بهشون دادن و ازشون خواستن به همه اینارو بگن
برگرفته شده از دفترچه ی راهنما :نقل قول:
دوست عزیز هیچ مشمول غایبی حق ادامه تحصیل نداره!
در هر صورت فردا میرم دفتر پلیس +10 معلوم میشه ... من اصلا نمیفهمم چه قانونای مسخره ای گذاشتن . که چی مثلا تا 6 ماه فرصت داری دفترچه بفرستی خب شاید یکی ندونه یا یادش بره ... اصلا تکلیف اونی که رفته تو غیبت چیه ... به همه بگن تا دو سال میتونی کنکور بدی دیگه بعدش باید بری سربازی این مسخره بازیا چیهنقل قول:
5 - مشمولان دیپلم و پیش دانشگاهی که در آزمونهای ورودی دانشگاه شرکت و در موعد مقرر به خدمت دوره ضرورت اعزام گردیده اند , در صورت قبولی در هر مرحله ای از خدمت ترخیص خواهند شد .
داستان داشنگاه رفتن بعد از رفتن به خدمت واسه زمانی هست که شما قبل از اینکه اعزام بشی به خدمت کنکور بدی و در حین خدمت جوابش بیاد که قبول شدی. اونقوت از خدمت معاف میشی تا درست تموم بشه.
ولی در حین خدمت نمیتونی واسه کنکور ثبت نام کنی وبری.
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
الان میخوان کاری کنن که طرف اول بره خدمت بعد بره دانشگاه... فکر کنم میخوان اینطروی کنن.
معافیت تحصیلی رو از 24 سال کردن 20 سال.
در حین خدمت هم میشه کنکور داد و موقتا از ادامه ی خدمت مرخصی گرفت. منتها قضیه ی این دوستمون فرق میکنه چرا که اول باید اعزام بشه و بعد در حین خدمت واسه کنکور هم بخونه (که واقعا کار سختیه و مرد میخواد) و روز کنکور مرخصی یه روزه بگیره و کنکور بده و بعدش برگرده پادگانشون و منتظر باشه که اگه قبول شد از اول مهر بهش معافیت تحصیلی بدن. اینجوری که ایشون داره صبر میکنه تا کنکور اصلا نمیتونه تو کنکور شرکت کنه چرا که وضعیت نظام وظیفه اش مشخص نیست و شازمان سنجش حتی اگه ایشون درصدهای بالایی هم تو کنکور بزنه، ایشون رو مجاز به انتخاب رشته نمیکنه.
موفق باشین.
90/10/19
نقل قول:
نه ارتش اينجو ري نيست سرباز قديمي واسه خودش ابهت داره تا جاييكه وقتي يه كادري جديد مياد تو يگان سرباز قديمي اصلا حسابش نميكنه .
يادمه موقع ترخيصم يه ستوان وظيفه جديد تو برگه تسويه حساب يگانيم يه امضا داشت برگه ام رو دادم به يه سرباز جديد گفتم برو جا دكتر بگو اين تصفيه فلانيه امضاش كن . اونم رفته بود دكتره گفته بود چرا خودش نيومده كه شما اومدي واسه امضا . اين سربازه هم ور داشته به دكتره گفته : اخه يقلوي اون اگه خودش بياد اينجا كه برقش خشك ميكنه تو رو .... جديد . يارو هم سريع امضا كرد
به اين ميگن ابهت يه سرباز قديمي تو ارتش
توی ارتش فرقی نداره چه سرباز معمولی باشه چه درجه دار پایه خدمتیت که پایین باشه زیاد تحویلت نمیگیرن . ممکنه هواتو داشته باشن یکم ولی اونقدر نه که اون طرف که یک سال خدمت کرده .
الان مثلا من ساعت فوق فوقش 4 کارم تموم میشه . کسی رو میشناسم که ساعت 5 و 6 کارش تموم میشه بچه تهرانم هست!
اللبته جا با جا فرق داره. ولی داستان اینکه از جدیدا کار میکشن توی همه ارگانی هست. طرف باید یه جورایی توجیه بشه که چیکار داره میکنه..!
نقل قول:
داستان داشنگاه رفتن بعد از رفتن به خدمت واسه زمانی هست که شما قبل از اینکه اعزام بشی به خدمت کنکور بدی و در حین خدمت جوابش بیاد که قبول شدی. اونقوت از خدمت معاف میشی تا درست تموم بشه.
ولی در حین خدمت نمیتونی واسه کنکور ثبت نام کنی وبری.
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
الان میخوان کاری کنن که طرف اول بره خدمت بعد بره دانشگاه... فکر کنم میخوان اینطروی کنن.
معافیت تحصیلی رو از 24 سال کردن 20 سال.
ممنون من فردا میرم ببینم وضعیتم چطوریه امیدوارم تا تیر سال بعد اعزام نشم که بتونم کنکور بدم ...نقل قول:
در حین خدمت هم میشه کنکور داد و موقتا از ادامه ی خدمت مرخصی گرفت. منتها قضیه ی این دوستمون فرق میکنه چرا که اول باید اعزام بشه و بعد در حین خدمت واسه کنکور هم بخونه (که واقعا کار سختیه و مرد میخواد) و روز کنکور مرخصی یه روزه بگیره و کنکور بده و بعدش برگرده پادگانشون و منتظر باشه که اگه قبول شد از اول مهر بهش معافیت تحصیلی بدن. اینجوری که ایشون داره صبر میکنه تا کنکور اصلا نمیتونه تو کنکور شرکت کنه چرا که وضعیت نظام وظیفه اش مشخص نیست و شازمان سنجش حتی اگه ایشون درصدهای بالایی هم تو کنکور بزنه، ایشون رو مجاز به انتخاب رشته نمیکنه.
موفق باشین.
90/10/19
مثلا یکی که ممکنه 6 ماه از معافیت تحصیلیش گذشته باشه چند وقت بعد اعزام میشه ؟ چقدر غیبت میخوره ؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
دوستان به من بگید خدمت بین کسی که لیسانس داره با کسی که دیپلم خیلی فرق میکنه ؟ بعد مرخصی های خدمت چطوریه ؟ چند وقت یه بار مرخصی میدن میتونیم برگردیم خونه ؟ میزارن از پاسگاه بریم بیرون یا مثله زندانی میمونیم ؟ :31:
شاید تصمیم گرفتم برم سربازی خیال خودمو راحت کنم سال بعد اگه بشه 24 ماه دیگه قوره بالاقوز ! زودتر برم شرش کنده شه
توی ارتش که میدونم خیلی فرق داره. توی نیرو انتظامی هم همینطور ولی توی بعضی بخش هاش درجه دارا کارشون بیشتره.
مرخصی هم معمولا هر ماه 2.5 روز هست که هر سه ماه یک بار میتونی بری مرخصی . معمولا طبق حضورت بهت مرخصی میدن مثلا سه ماه حضور داشته باشه تا 15 روز میتونی بری مرخصی.
بسته به یگان و درجه ات هم داره. اگه هر روز بخوای بری خونه و نیمه وقت باشه شاید مرخصی سخت بدن. بسته به فرمانده ات داره.
ولی کسانی که شهرستانی هستن بهتر بهشون مرخصی میدن چون خوب شهر خودشون نیست.
من چون تهران بود بعد از 10 ماه خدمت تو یگانم تازه مرخصی گرفتم. چون خوب هر روز خونه بودم تقریباً
منی که خودم نیروی انتظامی خدمت کردم بهت میگم که هیچ فرقی نداره بلکه حتی خدمت تو نیروی انتظامی برای سربازان درجه دار(لیسانسه) به مراتب سخت تر هستشنقل قول:
نقل قول:
مرسی از پستت
حالا بین اینایی که گفتی کدوماش بهتر و راحت تر از بقیس؟
خبر داری؟
اینا همشون ارتش حساب میشن درسته؟
همه شون که خوبن فقط اولویت بندی دارن بر اساس علاقه و محیط کارینقل قول:
مثلا من خودم اصلا از دادگستری خوشم نمیاد ولی از جهاد دانشگاهی خوشم میاد. بستگی به خود ادم داره
منظورت چیه اینا ارتش حساب میشن؟ امریه که باشی شما میری در اون سازمان مثل کارمند کار میکنی و روی پادگان رو نمی بینی
اما اینکه آموزش چطوریه اطلاعی ندارم. فکر کنم مثل بقیه سربازا 2 ماه آموزش رو در یک پادگان می بینی و برای ادامه خدمت به اون سازمان میری.
تایید میشه تو نیرو انتظامی فقط پایه خدمتی حرف اول و اخر رو میزنه نه درجه و نه مدرکنقل قول:
والا پایه هم هیچ حرفی نمیزنه...تا روز و ثانیه آخر باید حمالی کنی و مثله یه تازه وارد ازت کار میکشننقل قول:
دوره ما یه سرباز روز آخر خدمتش بهش متهم داده بودن که ببره تحویل بده بین راه تصادف میکنه و هردوشون کشته میشن!!!!
یگان ما خیلی فرق میکنه از مویه سر بگیر تا مرخصی و پستنقل قول:
نقل قول:
چه پارامترهایی فرق داره؟
شما اطلاعای از اونا دارید؟
خب برای امریه شدن درخواست بدی و قبول بشه و اینا، بعدش شما اموزشی رو باید تو همون ارگان مربوطه باشی دیگه، مثلا چون دادگستری برای ارتشه، آموزشی هم میوفتید ارتش
می خواستم ببینم همه اینایی که گفتید به ارتش مربوط میشن یا سپاه هم بینشون هست؟
آره تنها مزیتش همون موی سره ولی تو بقیه موارد(پست و کارو....) این لیسانسه ها خیلی مظلوم واقع میشن:دینقل قول:
رفیق من منظورم تفاوت یه پایه بالا با یه تازه وارد بود نه یه لیسانسه با دیپلمهنقل قول:
کلا لیسان با دیپلم تو ناجا به غیر از مویه سر هیچ فرقی ندارن
منم که اول گفتم که پایه هیچ نقشی نداره..... اگه پست قبلیم رو خونده باشی گفتم که طرف یه روز از خدمتش باقی مونده بود بهش متهم میدن ببره تحویل بده...که تصادف میکنن و هردوشون کشته میشن!!!! سرباز بیچاره!:19:نقل قول:
سلام
تو یکی دو روز اینده کسی دفترچه رو بفرسته (ثبت کنه) کی اعزام میشه. (لیسانس)
تو دفترچه های جدید یک قسمت هست تاریخ و ارگان پیشنهادی برای خدمت! بچه هایی که جدیدا پر کردن تاثیر داشت؟ (یا کلا کشک)
سپاه ارتش ناجا وزارت دفاع کدوم بهتره؟ سختی اموزشی مهم نیست فقط گرمایی هستم تنها چیزی که ازیتم میکنه همینه.
من ارشد امتحان میخوام بدم. برای انتخاب رشته که اواخر اردیبهشت هست میشه مرخصی گرفت یا یکی دیگه باید برام انتخاب کنه؟! اگه اسفند اعزام شم که اموزشی تا اون موقع تموم شده فک میکنم بهتر باشه برام...
تا اینجا فهمیدم که میگن نیروی انتظامی خوب نیست! (از لهاظ بیگاری میگم)
ممنون:11:
سلام.نقل قول:
یا اسفند یا اردیبهشت!
بی تاثیره. هر کجا نیاز به نیرو باشه ... میری اون نیرو.
ناجا از همش سخت تره. بقیه زیاد اطلاع دقیقی ندارم.
نه برای امتحان فقط مرخصی میدن تو آموزشی. اگه آموزشیت خورد به اریبهشت حتما بسپور یکی کاراتو بکنه.
بله ناجا سخته یگانش ... متاسفانه خسته کنندس :2:
افراد معمولی مگه ارتش نمیفتن ؟؟؟ این ارتش و سپاه و ناجا چجوریه ؟ یعنی انتخابی یا شانسیه ؟
اگه بخوایم واقع بینانه بگیم همشون یه ... ! از اولین روز خدمت تا آخرین روز الاف هستین و ازتون بیگاری میکشن ، فقط تو ارگان های مختلف شکلش فرق میکنه ! یکی زمین جارو میکنه ، یکی دیگه نامه تایپ میکنه ، یکی دیگه راننده دربست و تمام وقت کادری ها میشه و ... !نقل قول:
افراد معمولی مگه ارتش نمیفتن ؟؟؟ این ارتش و سپاه و ناجا چجوریه ؟ یعنی انتخابی یا شانسیه ؟
اما اگه نخوایم واقع بینانه بگیم و خودمون رو گول بزنیم که خدمت چیزی جز الافی و وقت حروم کردن نیست میشه گفت سپاه قسمت های اداری ش بهتر از بقیه هست ، اگر هم لیسانس به بالا هستین ارتش هم میتونه خوب باشه ، نیرو انتظامی هم که از صحبت های دوستان در پست های قبل میشه فهمید که چه خبره !
سپاه که فقط از بین بسیجی ها و کسانی که پارتی دارن میگیره ، بقیه ارگان ها هم شاید بر اساس الگوی خاصی یا تصادفی انتخاب میکنن
كاملا شانسيه كه كجا بيفتي . والا زماني كه من دفترچه ام و مينوشتم همه گزينه هارو زدم سپاه ولي نميدونم چرا ارتش افتادم . البته ناراضي هم نيستم همون بهتر كه ارتش افتادم اخه اگه بين فك و فاميل ميگفتم سپاه خدمت كردم تا اخر عمر انگشت نما بودم . اونم تو خانداني كه همه ارتشي اندنقل قول:
با تشکر از pami که خیلی خوب توضیح میده و فقط من کشته مرده آواتار انتخاب کردن هاش هستم !
به عنوان کسی که 13 ماه خدمت کرده این رو میگم که خدمت یه چیز زورکی هست. اگر شانس بیاری و معاف بشی که هیچ.اگر باز هم شانس داشته باشی و کسری و جای خوب و... که اون هم هیچ .در غیر اینصورت اگر راه فراری ندارید و خدمت ، آش کشک خالتون شده و بخواهی و نخواهی سر جهازیت هست و باید بکشیش .....، پس سعی کنید تقلا نکنید و شما هم ازش لذت ببرید! چند تا رفیق پیدا کنید و با وقت و بی وقت با شوخی و خنده و بعضی اوقات به قول معروف شوخی خرکی !ساعت های خدمت رو پر کنید و نذارید بهتون سخت بگذره. فقط راهش این هست و گرنه هر لحظه شما رو عذاب میده . چه بخواهی و نخواهی عمرت میگذره و بهت حرف میزنن و ازت کار میکشن. پس فقط سعی کنید یه جوری محیط خدمتی رو برای خودتون خوشایند کنید. نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه.