2mb حسابگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دانلود شبانه سرعت دانلود چقدره؟نقل قول:
یه تست با سرورهای خارجی و دانلودمنیجر واسه شبانه هم بزارین
نقل قول:
مدیا فایر تا 350 سرعت می ده ولی به طور متوسط حدود 250 هست
اپلود باز تا 400 می ره ولی به طور متوسط 260 هست
برای دانلود شبانه هم امشب امتحان می کنم ببینم تا چند می ده
تا حالا با آنتی ویروس موقع آپدیت با سرعت 90 کیلوبایت بر ثانیه آپدیت نکرده بودم:n02:
این همون مشکل من با حسابگر تو 2 ساعت پایانی شبه و تنها مشکل حسابگر
مشکل همیشگی و هر ساعت مخابرات
من با 1مگ که سرعتم بهتر از مال شماست که.نقل قول:
توی روز متوسط بالای 450سرعت دارم و توی شب حداقل 260 و بیشتر مواقع با دانلود چند فایل همزمان نزدیک 400 به بالا سرعتم هست.
فکر نکنم سرعت 1مگ و 2مگ اصلا تفاوتی داشته باشه فقط 2مگ اون 5گیگ حجم اولیه بصرفه درمیاد در مقابل 1مگ.
سلام به همشهری های گلم.من میخوام یه اینترنت adslبگیرم.قصدم برای انجام بازی های PS3به صورت آنلاین ومرور اینترنت وکمی هم دانلوده.من حداکثر ماهانه 16-17هزار تومن میتونم هزینه کنم.فرقی هم نداره 128باشه یا 256ویا...لطفا کامل راهنماییم کنید وبگید از چه شرکتی بگیرم واسه آنلاین بازی کردن بهتره؟؟؟هزینه ارزون ترین مودم ؟؟؟ممنونم..
128 4 گیگ حسابگر 19 تومن سرویس ویژه هم داره که نمی دونم کیفیتش چطورهنقل قول:
اما این سرویس 128 طلایی 5 گیگ بهترین کیفیت رو داره
دوستان این آی پی استاتیک که سرویس دهنده ها بابت ارایه اش پول میگیرند چه فایده ای داره و چه مزیتی نسبت به آی پی های عادی داره؟
یکی از مزایاش زدن سرور گیمه یا گیم نتنقل قول:
کندی اینترنت مخابرات برطرف شد
مرجع : خبرگزاری ايسنا
سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۳۱
ایتنا - پوررنجبر: در چند هفته گذشته یکی از مسیرهای شرکت روس تلکوم که از سوی شرکت زیرساخت به شرکت مخابرات ظرفیتش فروخته شده بود، قطع شد.
مدیر عامل مخابرات ایران علت اختلالات اخیر اینترنت را قطعی در یکی از مسیرهای شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده و از حل شدن مشکلات اینترنتی خبر داده است.
به گزارش ایتنا از ایسنا مظفر پوررنجبر گفت: شرکت مخابرات ایران برنامههای زیادی در راستای توسعه دارد و توسعه تنها شامل شبکه مخابرات نیست بلکه کارهایی که در حوزه ADSL، سرویسهای خدمات ارزش افزوده و ارائه خدمات از طریق فروشگاههای زنجیرهای و غیره صورت گرفته همه توسعه به حساب میآید.
وی افزود: حدود یک سال و نیم گذشته طرح تجاری شرکت مخابرات ایران داده شد، اما هنوز سرمایهگذاری روی توسعه شبکه در آن مشخص نشده که در صورت نهایی شدن آن زمان و برنامههایی که برای توسعه شبکه مخابرات را داریم، اطلاعرسانی خواهیم کرد.
پوررنجبر در ادامه در خصوص کندی سرعت اینترنت اظهار کرد: متاسفانه در چند هفته گذشته یکی از مسیرهای شرکت روس تلکوم که از سوی شرکت زیرساخت به شرکت مخابرات ظرفیتش فروخته شده بود، قطع شد.
وی گفت: این موضوع باعث شد که سرعت اینترنت در چند شهر کند شود که البته این مشکل در حال حاضر برطرف شده است.
سـلام.
دوسـتان چـرا اوضـاع مخـابرات اینـقدر خـرابه ؟؟! سـرعت دانلـودم کـه تـوی سـاعات عـادی و رایگـان از 30-40 بـالاتر نمـیره!!!.
امـروز صبـح هـم کـه تـا سـاعت 12 نـت قـطع بـود ! ... وضعـیت پیـنگ هـم کـه دیـگه هیـچی نـگم بهـتره! ... .
مـثلا ایـنترنتم رو واسـه Counter و بـازیهای آنـلاین و مـهمتر ازهـمه بـرای دانـلود فایـل تـمدید کـرده بـودم ... امـا ... .
:n29:
+
دوسـتان حـالا 2تا سـوال داشتـم :- حـدودا چـند وقـته مخـابرات بـه ایـن روز افـتاده ؟؟!.
- الان اوضـاع کـدوم سـرویس دهـنده (از نظر پینگ بـرای بازی آنلاین, و سـرعت دانـلود) منـاسبه ؟؟!.
پ.ن: الان پـست بـالا رو دیـدم! ... حـالا اگـه مـشکل بـرطرف نـشده بـود ,میـخواست چطـوری بـاشه: دی؟؟!.
مـوفق باشــید.
سلام.اگه اهل دانلود نیستی از شاتل 128 بگیرنقل قول:
من راجع به بقیه سرویس دهنده ها نمی دونم اما من الان سرویس طلایی محدود حسابگر دارمنقل قول:
خیلی عالیه
من زیاد دانلود نمیکنم ولی این رو هم نمیدونم که هرساعت آنلاین بازی کردن چقدر از حجم رو مصرف میکنه؟؟؟
تقریبا بستگی زیادی به گرافیک بازیت دارهنقل قول:
اما حدودا سند و رسیو تا 80 مگ میرسه یا شاید کمتر
بزودی از این شهره داغون داریم میریم:n16:عجب حالی میده
اگه بازی خفنی مثل battlefield بازی کنی سه سوته حجمت تموم میشه ولی اگه بازی های قدیمی مثل وارکرفت رو بازی کنی هفته ها طول میکشه تا حجم مصرفی ات به یک گیگ برسه.نقل قول:
ببـخشید محـسن جـان, چـندتا سـوال داشتـم ازتـون :نقل قول:
چـه نـوع سـرعت و حـجمی گـرفتی عـزیز ؟؟!.
سـرعت دانلـودت تـوی ساعـات رایگـان و عـادی چنـده ؟؟!.
پینـگت Timed Out نـداره ؟؟!.
:n01:
من الان سرویس طلایی محدود 5 گیگ 128 گرفتم 19 تومننقل قول:
یه سرویس ویژه هم داره 128 6 گیگ که میده 13.5 نمی دونم کیفیت این ویژه چطوره
اما در مورد طلایی
سرعت تک کانکشنش رو تست کردم تا 90 هم میره و ظاهرا روی یک مگ بسته شده و 130 تا میگیره در کل
ساعات رایگان رو متاسفانه چون دیر شروع میشه یعنی ساعت 2 نتونستم کامل تست کنم
اما میگن یک ساعت اول خوب نیست اما بعدش دوباره خوب میشه
تایم اوت نداره و پینگش با 4.2.2.4 160 هستش اکثر اوقات
تنها زمان ایراد دارش ساعت 10 تا 12 شبه که تایم اوت میگیره خط و کیفیت کم میشه اما سرعت دست نمی خوره
توضیحش رو گفتن به علت یه سری تعمیرات هست! زمان درست شدنش رو نمی دونم اما فردا احتمالا دوباره می پرسم
دوستان توی الهیه کدوم شرکت ها نمایندگی دارن؟؟
نقل قول:
مخابرات از روزی که من یادمه کار ما زنگ زدن ب2020 بوده و شنیدن به زودی درست میشه!!! حالا این زود کی میرسه؟ خدا داند!!!!
دوستان وضع نت چطوره الان؟
سرعت من که بد نبوده امروز کلا.افت سرعت نبود ولی پینگ خیلی بالا بود!!!
مخابرات
از یک ساعت پیش دسترسی تمام آیپی های 2.185 به اینترنت خارج از کشور قطع شده و فقط سرورهای داخلی قابل دسترسن. دستور tracert هم بعد از gateway ملی تایم اوت میده.
فقط آیپی های 46 به خارج ازکشور دسترسی دارن.
مخابرات.
Mohsen جان میشه یه پینگ بزاری
از ظهر تا الان نت قطع بود! الان وصل شد
سلام ممنون میشم اگه کمکم کنید من ساله 88 از حسابگر اینترنت داشتم بعدش اومدم مخابرات الان دوباره میخوام بر گردم حسابگر باید چه کار هایی انجام بدم ؟
باید اول تقاضای جمع آوری سرویس مخابرات رو بدی. بعد از چند هفته که جمع آوری شد، بری اون شرکتی که میخوای ازش سرویس بگیری، تقاضا بدی.
الان که پینگ خوبه بدون تایم اوتنقل قول:
میری مخابرات احتمالا دفتر مرکزی که تو صبانته درخواست جمع آوری میدی و میری دفتر حسابگر درخواست وصل میدی به حسابگر میگی امروز درخواست دادی که قطعش کن و یکمی طول میکشهنقل قول:
سه روز طول میکشه تا رانژه برداشته بشه و بعدش حسابگر میفرسته درخواست
کلا یک هفته طول میکشه
پیگیر باش کلا
سلام بر دوستان و همشهری ها
کسی خبر داره این سیستم جدید محاسبه قیمت دیگه چه صیغه ایی؟:n04:
دوستان اعتبار رزرو محدود رو برگشت میزنن؟
تا 7 م اسفند شارژم تموم میشه، اما یه اعتبار رزرو دارم... میخوام جمع آوری کنم...
هزینه ایی کسر میشه؟
پینگ حسابگر الان بالا رفته و حول حوشه 250 س!:n13:
سرعت دانلود از 10 بالاتر نمیره مخابرات ... 1 مگ هستیم مثلا ...
وقتی درست نشده نمیدونم مسئولین محترم مخابرات چرا میان .... خوری میکنن و مصاحبه میذارن که درست شده خسته شدیم دیگه آخه 1 هفته 2 هفتهه
سرعت من که حرف نداره.128محدود مخابرات دارم با70 تقریبا دانلود میکنم:n09:نقل قول:
این شرکت از روزی که بوده همین بوده.... همش دروغ! والا ما به جای مسئولین مخابرات خجالت میکشیم! اونا که همچین کاری بلد نیستن
آرزو شد که یه دوره بدون افت سرعت از اینا ببینیم
فقط خدا کنه تو جمع آوری مثل آدم رفتار کنن و شارژ رو پس بدن
70 که لحظه اییه!!! گرافت رو 62-63 بیشتر نیست!! مشکل اینجاست که یک مگ هم نهایت همون سرعت رو میگیره!نقل قول:
خوب این چه کاریه! یا پارس یا اسیاتک میگیرم، با همون 60 دانلود میکنم و پینگ درست هم میگیرم! درضمن رو 512 لازم نیست 40 تومن بدم! یا رو 256 سی تومن
پس لطفا عکس از IDM و آی پی ت بذار دوست عزیز .. البته آی پی رو به صورت کامل نه .... ببخشید که اینو میگما چون در غیر این صورت من به شخصه باورم نمیشه // چون هم با آی پی 2 امتحان کردم هم 46 ... هردو سرعت داغونه .... مگه اینکه مشکل از مرکز مخابراتی باشهنقل قول:
من فکر میکنم مشکل از مرکز مخابراتیتون باشه چون من از روزی که گرفتم اصلا افت سرعت نداشتم به جز یه 2-3 ساعتی که اونم طبیعیه تو ایراننقل قول:
تابستون هم نامحدود مخابرات داشتم مشکلی زیادی نداشتم فقط قعطی نسبتا اذیت میکرد!!!
راستی من اگه بخوام ماه بعدی 2مگ بگیرم از طریق همون شارژ الکترونیکی میتونم یا...؟کسی امتحان کرده تا حالا؟:n13:
اینم عکس از IDMنقل قول:
ولی آی پی نمیدونم باید از کجا عکس بزارم .!!!!:n13: