اره فعلا ایرانسل نگیرید که پولتون رو ریختید بیرون الان زنگ زدم 707 میگم چرا پینگ اینجوریه میگه چون شما میرید تو سایتهای باhttps اینطوریه و این مشکل سراسریه یه لحظه من اینطوری شدم:18::18::18:
Printable View
اره فعلا ایرانسل نگیرید که پولتون رو ریختید بیرون الان زنگ زدم 707 میگم چرا پینگ اینجوریه میگه چون شما میرید تو سایتهای باhttps اینطوریه و این مشکل سراسریه یه لحظه من اینطوری شدم:18::18::18:
آقا سرعت منم کم شده....من تازه برای دوره بعد درخواست 512 کردم....این چه وضعشه؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا
اینجام که همه شاکین
من مبین نت دارم،تو فروم مبینم همه ...
اساتید یکی از دوستانم میخواد وایمکس بگیره،اساتید نظرشون در مورد وایمکس ایرانسل چیه؟
اونایی که قبلا مبین نت و الان ایرانسل دارن چه نظری دارن؟(اگه همچین کسی هس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان تست کردم (256 نامحدود)
فعلا وضع ایرانسل شرم آور شده...نگیرید...نقل قول:
این وضعیت 1 مگ ایرانسل هست
سرور فن آوا
سرور FastSoft شیکاگو
سرعت آپلود از دانلود بیشتره:27::2:
به نظرم ایرانسل در اینترانت پیش قدم شده
وایمکس نگیره بهتره چون سرعتا اومده پایین ناجور و واقعا ارزش این همه هزینه رو نداره من خودم یکی از هوادارا وایمکس ایرانسل بودم و رو پایداری سرعتش قسم میخوردم اما الان واقعا افتضاح شده به نظرم بره از مخابرات یا از شرکت ها ADSL بگیره بهتره چون هزینه کمتری میده و دلش اینقدر نمیسوزه:13:نقل قول:
دوست عزیز منطقه ما مبین نت خوب نیستش و اینکه مبین نت هم تاپیکش میخونم از 1000 نفر 980 نفر شاکین. من از ایرانسل از نظر سرعت مشکلی نداشت مشکلم با حساب کاربریشه. در ضمن شما مطمئنی 1 به 4 هست چون امکا نداره همه اینها دنبال پول در آوردن هستننقل قول:
=============================================
دوستان من الان در ماشین بودم با تبلتم اینترنت 1 ماهه ایرانسل رو شارژ کردم بعد استفاده میکردم سریع سایت ها رو یماره سرعتش واقعا بالاست تازه تو حرکت چون اینا میگن مجوز اینترنت سیار برای رایتل هست ولی ایرانسل اینترنت EDGE اینجوریه اگه 3 جی بده واقعا باید عالی باشه.
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
دوستان یکی به من کمک کنه. الان امروز اومدم دیدم اینترنت وصله حالا نمیدونم شارژ بسته افزایشی تموم بشه اگر پول تو حساب باشه از اون استفاده میکنه یا نه قطع میشه؟؟؟ چون اصلا پیغام اینکه حساب شما تمام شده رو نیاورد. حالا میخوامب دونم قطع بوده وصل شده؟؟ چرا پس پول حساب من 13000 تومان شده؟؟؟؟ باید 20 هزار تومان باشه. چون تا الان بسته افزایشی داشتم. کفری بشم بزنم اینترنتو بترکونما. :41:نقل قول:
سیستم کاربری ایرانسل واقعا افتضاح هست معلوم نیست چه جوری کار میکنن بعد از 1 ماه 39 تومن که از حسابم کم شده بود رو دوباره اضافه کردن معلوم نیست واقعا چه جوری حساب میکنن به نظرم زنگ بزنی بهترین کارهنقل قول:
متاسفانه رایتل 3G نمیده سرعتش 128 کیلوبایت یعنی آخرش 20 کیلوبایت هست اگه 1 به 10 نباشه برای EDGE ایرانسل در بیشتر مواقع 35 کیلوبایت هست و اینم بگم که واقعا قیمت های رایتل اگه دیده باشی فضایی هستن
با سلام :کسی میدونه توی کانفیگ مودم کدوم قسمتش میشه dns هایی رو که از ایرانول میگیره تغییر داد و جدید ست کرد؟چون من نمیخام توی کانکشن ست کنم میخوام تو مودم ست بشه ؟مودم bt130 wifi
الحق كه جديدا خوب بهانهاي پيدا كردن براي اينترنت افتضاحشون. من نميدونم يعني تو همهي ممالك هر كي https استفاده ميكنه به اين خفت ميفته؟!!!نقل قول:
بعضی وقتها آدم یک استدلالاتی از زبان مسئولان میخواند که همزمان به دو چیز شک می کند. یکی اینکه یعنی ما کاربران ایرانی اینترنت واقعاً اینقدر شوت به نظر می رسیم؟ یا اینکه واقعاً این حضرات بسیار سوپر فوق تخصصی فکر می کنند! شاید هم ترکیبی همگون از هر دو!
این ماجرای قطعی پروتوکلهای ایمن اینترنت در روزهای منتهی به ۲۵ بهمن از آن نمونه داستانها است که ترکیبی از همه نوع رفتار در مسئولان دیده شد که هر کدام از آنها در حیطه ای مشغول گول مال کردن کاربران اینترنت بوده اند. با هم برخی از این اضهار نظرها را می خوانیم.
اول از همه که اظهار نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیر را بخوانید تا با اوج تکنیکهای قلاب سنگ کردن و از بیخ عرب شدن آشنا شوید:
مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات:از ایمیل خارجی استفاده نمی کنم. وی در پاسخ به این سوال که آیا این مشکل در استفاده شما برای چک کردن ایمیلتان پیش نیامده است، تاکید کرد:من از ای میلهای خارجی استفاده نمی کنم و مشکلی در استفاده از ای میلهای داخلی خود مشاهده نکرده ام.
خوب این اظهار نظر جالب آن هم برای یک مدیر مسئول شرم آور نیست؟ یعنی شما نمی دانید که چند نفر کاربر داریم؟ چند نفر ایمیل ملی با وصفی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته ام دارند؟ یعنی ۳۰ میلیون کاربر ایرانی که اغلب هریک چند اکانت ایمیل برای کارهای رسمی و غیر رسمی خود دارند اینقدر راحت قابل صرفنظر هستند!
جالبتر از آن این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر کاملاً بی پایه فنی است:
مدیر عامل شاتل با بیان اینکه کاربران در اکثر مواقع برای دور زدن فیلترینگ از شبکههای VPN استفاده میکنند، ادامه داد:این امر باعث کندی دسترسی کاربران به سایتهای اینترنتی میشود.
این هم از آن حرفها است!!! یعنی موضوع اینقدر مبهم است؟ خیلی ساده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده ام که راه ارتباط ایمن بین کاربر و وب سایتها چیست! خوب اگر به نحوی شما جلوی تبادل کلید عمومی را بگیرید دیگر ارتباط ایمنی ایجاد نخواهد شد! و چون همه خدمات ایمیلی مبتنی بر تایید هویت از طریق رمز هستند و این رمز را در محیط ایمن از شما می گیرند دیگر شما دسترسی به ایمیل خواهد نخواهید داشت. این موضوع هیچ ارتباطی با اینکه سایر کاربران در حال استفاده از چه خدماتی هستند ندارد. باور کنید هیچ ارتباطی ندارد! نکته دیگر اینکه بالفرض چنین هم باشد. چرا در یک روزهایی خاص یک مرتبه رفتار کاربران ایرانی عوض می شود؟ آن کسی که از فیلتر رد می شود (کسی هم هست که رد نشود؟!) همیشه این کار را می کند و خواهد کرد.
اما از همه جالبتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالب بود که ضمن اشاره به علت اصلی ماجرا بخشی از این داستان را مربوط به ردگیری تروریستهای دانشمندان هسته ای دانسته است! خوب حالا این وسط یک سری سئوال پیش می آید که اگر بالفرض شما دنبال تروریستهای مذکور بوده اید و میدانید آنها به موساد و سیا و …وصل هستند باز هم دارید در یاهو میل و جی میل به دنبال رد آنها می گردید! یعنی واقعاً آنها اینقدر مبتدی باید باشند؟ آیا اگر شما این خدمات را ببندید و کاربران با روشهایی مانند VPN و Socks از حداقل کنترلی که بر گیتهای اینترنت است رد شوند آن وقت شما بهتر می توانید فضا را اسکن کنید؟!
واقعیت این است که همه میدانند که این نوع محدودیتها توسط چه ارگانی بر اینترنت تحمیل می شود و همه هم ترجیح میدهند سکوت کنند و یا دلایل صد من یک غاز تحویل کاربران دهند.
صرفنظر از اینکه قطع کردن خدمات ایمیلی حرکتی دون شان برای ملت ایران است بدتر از آن توجیهاتی است که انجام می شود. توجیهاتی که پیش فرض آن احمق و ابله بودن مخاطب است. پیش فرضی که مسلماً نمی تواند درست باشد.
الان بعد از این یک هفته فقط می توانم به دوستانی که این تاپیک را می خوانند توصیه کنم فعلا از تهیه وایمکس ایرانسل صرف نظر کنید.
برای این کار شما نیازمند خریدن آی پی استاتیک هستین (Static IP)نقل قول:
و بعد از ست کردن IP
dns دلخواه استفاده کنید.:40:
??????????????????????????????نقل قول:
سلام دوستان من يه سوال داشتم
من ميخوام از دوستم مودم ايرانسلشو بخرم كه تعرفه ش 128 هست ولي چون كمه بهش گفتم 256 كنه بعد به من بفروشه چون اون دانشجو هست و با كارت دانشجويي ميتونه بيشتر از 128 بگيره حالا با اين حساب ايرانسل قبول ميكنه مودم رو به نام بزنه چون من دانشجو نيستم؟؟؟
يه سوال ديگه اينكه تعرفه مودم الان از اين ماهي 50500 ريالي ها هست آيا اين تعرفه قابل تبديل به 256 سه ماهه 3Gb رو داره
كسي خونه نيست جواب مارو بده ؟؟؟
ساعت 22:20 شب هست و وضعیت به ظاهر سبز شد و طبیعی.....:دی
خدارحم کنه به همگی ما
دوست عزیز وقتی تو برنامه صرفا جهت اطلاع میاد اونجوری میگه میخواد بگه رسانه ها آزاد هستن و همه چی رو میگن تابلو اون رسانه پشتش به کی گرمه و اخبار 20:30 ساتنش برای خراب کردن خودشون. میگفت آقا پات رو از رو سیم اینترنت بردار چند روزه ایمیل ها خرابه و قطع هستش بعد همه احضار بی اطلاعی میکنن. خوب کسی اومد جواب بده؟؟؟ الان هر کشوری دیگه ای بود این اتفاق میافتاد رسانه ها آبروریزی میکردن مردم هم دولت و فناوری ارتباطات و مخابرات رو بازخواست میکردن. آقایون وقتی اینترنت بدون فیلتر ماهواری استفاده میکنند براشون مهم نیست اون وزیر ارتباطات و زیرساخت خودشون خونشون بهترین اینترنت رو دار بچه های ناز نازیشون بهترین اینترنت رو استفاده میکنن. در کل تا خودمون رو اصلاح نکنیم همین اوضاع هست.نقل قول:
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
من الان 13000 تومان تو حسابم هست داره کم میشه همینطور. نه مینویسهکه 1 گیگ شارژی که کردم تموم شده نه هیچی خیلی خر تو خره. بازم به شرکت آسیاتک چه سیستم فاکتور قشنگی و ساده و کاملی داشتنقل قول:
الان من بخوام 20 هزار تومان سرویس 512 پایه رو شارژ کنم چیکار باید بکنم؟؟؟ که این پولی که تو حسابم هست استفاده بشه ولی باید بهش اضافه کنم. چون 2روز دیگه تموم میشه. که حداقل پول از سحابم بره اگر شارژ ندارم بگه قطع هستش خیالم راحت بشه و از اینترنت تبلتم استفاده میکنم تا سر ماه بیا.
همچنان پینگ بین 700-900 بعد از دو هفته...هیچ تغییری نکرده...وضعیت افتضاح...
بابا شرکتا تو انتقال اینترنت از طریق کابل(adsl)مشکل دارن/چه برسه بخان از طریق فرکانس بدن/adslخیلی بهتره
بدونه شرح (البته درحالی این تست رو گرفتم که ساکس وی پی ان وصل بود)
نقل قول:خیلی ممنون که جواب دادیننقل قول:
چن وقته اینجوری شده؟
شاید موقتی باشه؟
درمورد ای دی اس الم والا بچه هاشون همینو میگن،خوب که نداریم،میخوام تو بدو بدتر،بدو بازم انتخاب کنم
نقل قول:
دوست عزیز این نوسان سرعت توی همه ISP ها هستش
وایمکس هم من حدود 1 ساله دارم استفاده میکنم توی این 1 سال کلا 5 بار قطعی داشتم اونم نهایتا 3 ساعت بوده
از لحاظ سرعت هم عالیه من همیشه سرعتم روی 130 هستش سرویس 1 مگابایت دارم
توی چند روز اخیر یکم افت سرعت بود که اونم به خاطر این 22 بهمن و اینجور چیزا بود که همه ISP ها سرعتشون کم شده بود
ولی از 2 روز پیش دوباره سرعت ها عالی شده هیج مشکلی هم نداره :46:
حالا باز تصمیم با خودته البته همه این هایی که گفتم به منطقه شما و ساپورت کامل وایمکس هم ربط داره
جنسش خوب نیست بیا خودم جنس جوب بدم بهت.دی:نقل قول:
شما با سرعت 1 مگ وایمکس سرعت دانلودتون رو 130 هست؟!!!!!!!!نقل قول:
من 256 adslدارم سرعت دانلودم رو 195 میره:31:
اخه میدونی چیه دوست من اینترنت همش که دانلود کردن نیست اگه بخوای یه پیج باز کنی پیر میشی با این پینگی که وایمکس داره adsl یه خوبی که داره اینه که زیاد پینگش نوسان نداره اگرم داشته باشه اینطوری نیست که صبح 300 باشه ظهر 800 باشه شب 1000
منم 128 adsl دارم سرعتم به 350 هم میرسه:27:نقل قول:
شدیدا تایید می کنم چون ایرانسل واقعا افت شدیدی داشته در دو ماه اخیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم تست الانم با ساک س پرو. کسی
اگه جنس بهتر داری پخ کن ببینم چی چی داری و چند میدی؟
-------------------
اینم یه تست بدون پرکسی
دوست عزيز هيچ فرقي ندارن ADSL هم به تجهيزات مخابرات و كابل ها و سيم كشي و همه اينها مربوط هستش و خيلي بيشتر دردسر داره. مشكل اينجاست كه دزد زياده و اينكه كساني كه اداره امور رو گرفتن دستشون يه مشت آدم جاهل و نادان و بي سواد هستند. همين. دنياي تكنولوژي روز رو هم بياري ايارن اوضاع همچنان همينطور خواهد بود.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
شما با adsl تنها زمانی میتونید همچین سرعتی داشته باشین که از سرویس با محدودیت حجمی استفاده کنین . و جای ناراحت کننده ی مسئله اینجاست که شما در طول روز این سرعت رو دارین و از حجمتون کم میشه اما تو دانلود رایگان شبانه سرعتتون خیلی پایین تر از ایناست . اما من با سرویس 1 مگ وایمکس شبانه روز با سرعت ثابت 130 دانلود میکنم که روزی 10 گیگ و در ماه 300 گیگ دانلود میتونم داشته باشم . اگر شما بخواین این مقدار دانلود داشته باشیین هزینه شما خیلی خیلی بالاتر از من خواهد شد . شما با این سرعت فقط میتونین وبگردی کنین نه بیشتر :27:
نقل قول:رفقا چه شرکتی؟نقل قول:
شبونه ام همین سرعتو دارین؟
لحضه ای میپره رو اون سرعت یا نه واقعا سرعت تقریبا ثابته؟
من 128 اسیاتک دارمنقل قول:
شبانه سرعت 90 هست
ثابت که نیست متغییره...
آره والله به خیال خودشون 128 یا 256 adsl دارند و با سرعت چندین برابر دانلود می کنند ولی زهی خیال باطل که از حجمشون کم می شه . !!!!!
دوستان يكي نيست جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟
الان من بخوام 20 هزار تومان سرویس 512 پایه رو شارژ کنم چیکار باید بکنم؟؟؟ که این پولی که تو حسابم هست استفاده بشه ولی باید بهش اضافه کنم 20 هزار تومان خود به خود شده 13 هزار تومان. الان بايد 7 هزار تومان بريزم به حساب بعد خودش كم ميكنه؟؟
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
همون همه اينا بر ميگرده به ناداني مردم. طرف فكر ميكنه عاشق چشم و ابروشن كه 128 گرفته سرعتش روي 190 يا 400 هستش نميدونه تمام اكانت هاي حجمي روي 2 مگابيت تعيين شده كه شما حال كني مرتب شارژ استفاده كني و شارژ بخري. آخه سرعت 2مگابيت با سرعت 128 براي وب گردي چه فرقي ميكنه جز براي دانلود پس طرف جو گير ميشه دانلود ميكنه ترافيكش رو تموم ميكنه ترافيك اضافه. انگار ما از پشت كوه اوميدم نميدونيم چيه. من 10 تا شركت adsl استفاده كردم تو اين 16 سال تا الان وايمكس استفاده ميكنم. وايمكس هم از رده خارج شده تو همه جاي دنيا از شبكه هاي 3G استفاده ميكنن و الانم 4G. چون هزينه هاشم كمتر هست.نقل قول:
حالا برين حال كنين كه سرعتتون بالاست :31:
سرعت شبانه بند ه هم از 150 پایین تر نمیاد!!!!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
سرویس نامحدود سه ماه دارم و از طریق Ecare تعرفه رو عوض کردم و آخرش یک کد بهم داد.
بعد از اون نه sms نه ایمیلی برام نیومده که بدونم تایید شده یا نه.
من هم مبلغی که برای تعرفه جدید هست رو پرداخت کردم و به حسابم منظور شده ولی تو هیچ جایی از حسابم حرفی درباره تعرفه نزده
میترسم تایید نشده باشه و دوباره همون تعرفه قبلی برام ثبت بشه
چه جوری باید بفهمم تعرفه جدیدم اعمال میشه؟
پینگ امروز ساعت 2:30 بعد از ظهر به 4.2.2.3 1200 میلی ثانیه است...هر روز داره بدتر میشه ملت فعلا وایمکس ایرانسل نخرید.از ما گفتن بود.
ما که شبا به صورت رایگان با سرعت بالا دانلود میکنیم حجممونم کم نمیشه/آخه زور داره سرویس 1 مگ سرعت دانلودش 130 باشه:31:
شما بفرمایین از کدوم شهر و ISP سرویس میگیرین تا تحقیق کنیم ببینیم این حرفتون تا چه حد به واقعیت نزدیکه :5:نقل قول:
حتما لینک سرویستون رو هم قرار بدین