اینم حاصل دو هفته نت نیومدنم.
نتیجه میگیرم که چه نت بیام چه نت نیام همین 4800 ترازمه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم حاصل دو هفته نت نیومدنم.
نتیجه میگیرم که چه نت بیام چه نت نیام همین 4800 ترازمه :31:
54 ی که به دست اومده فراوانی دسته ی سومه.
اما سوال اختلاف فراوانی تجمعی دسته سوم و چهارم رو خواسته که می شه فراوانی دسته ی چهارم!
سلام دوستان
اين هم كارنامه ي من:
فقط 28000 نفر اومده بود قلم چی؟! فکر کنم بعدی که با سنجش تو یه روزه 10000 نفر هم نیاد!
تست 206 - شیمی به نظرتون گزینه 3 درست نیست؟آخه این عنصر 31 الکترون داره.خب کجاش واسطه است آیا؟
آفریننقل قول:
خیلی خوب شدی.
فیزیکو شیمی مخصوصا !
کارنامت شبیهه کارنامه دوسته منه که پارسال تو کانون تقلبی کرد!
همه درساش 100% شد جز دیفرانسیل که شد 92
بعد رتبه کشوریش شد 8 : دی
ایشالله تک رقمی میشی :)
واقعا دمت گرم محسن جاننقل قول:
ان شاء الله امسال جزو تک رقمی های قلمچی هستی عزیز :33:
تو هندسه پایه دوپینگی چیزی کردی؟! :دینقل قول:
آهان !!!!!نقل قول:
ایشاالله آزمون 3.7 ، (آخ آخ برام رمقی نمیمونه که ، از اون ور هم علوی امتحان 3.7 رو انداخته ظهر )
------------------------
سوال 206 شیمی عنصر گالیم هست که زیر آلمینیوم هست ، توی گروه 3 اصلی هست. این چرا گفته 3 فرعی؟؟؟؟؟( اصلا عنصر به 4s2 3d10 4p1 ختم میشه، یا راه تستیش هم باز میگه 3 اصلی)
-----------------------
محسن ، روزی چند ساعت میخونی ؟ چجوری میخونی ؟:دی
آقا ببخشید عدد اکسایش کربن تو CH3Cl چنده؟
منفی 2! ولی تو پاسخنامه زده مثبت 4!!!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:میشه گفت بعضی از سوالای آزمون هم درست بود!!نقل قول:
خوب کسی هم منکرش نشد و فکر نکنم دنباله دلیلی واسه درست جواب ندادن ما بقی سوالا باشیمنقل قول:
من گفتم همچین چیزیه؟؟ منظورم این بود که خیلی غلط داشت ؛ در تایید حرف بقیهنقل قول:
سلام دوستان
ممنون از لطفتون ...
باور كنيد تقلب نكردم! بهنام تو كه شاهدي تو حوزه تقلب نبود ! ( ... شوخي ميكنم :20: )
دوپينگ كه چه عرض كنم ولي بي شوخي قدرت ذهن از هر دوپينگي قويتره ... باور كنيد فقط كافيه قبول كنيد كه سوالا حل ميشن.
ساعت مطالعم خيلي بره خودم مشخص نيست. اما معمولا ميخونم ديگه. شايد روزهايي كه خونه ام به 10 ساعت برسه. در مورد چجوريش والا چي بگم، اين اواخر معمولا مرور ميكنم، آزمون هاي گزينه ي 2 رو گير آوردم بعضي موقع ها ميزنم. نصف وقتم رو هم عمومي ميخونم.
ولي باز هم تاكيد كنم، اين ماده ي تاريك كه فاصله ها رو ايجاد مي كنه تفكر ماست.
باریکلا شیمی 90 تو سوم!:10:نقل قول:
خوب شما نمی فرستادین ...نقل قول:
یه بار امسال تو یه امتحانی (دقیق یادم نیست تو مایه های همین کنکور بود) اینو گفتن هیچ کس نفرستاده بعد همگی خندیدن!:2:
البته اون آزمون بزرگا بوده !
اینم مال من. خدارو شکر :31:
راستی محسن جان تراز 8000اوردن چه مزه ای داره؟بگو ما هم حستو درک کنیم:46:
چاكرتم آقا سينا ... 8000 در فراق دوستان لذتي نداره !نقل قول:
... خب آدم خوشحال ميشه، از اول سال به 8000 فكر ميكردم و الان خدا رو شكر به دست اومد.
البته سردردي كه فكر كنم ناشي از امتحان باشه تازه داره خوب ميشه !!!
ببخشید منظور خاصی نداشتم ، به دل نگیرید!نقل قول:
خوب الان من تو دفترم روزی 10 تا 12 ساعت ثبت میکنم ، حتی وقتی آزمون میگیرم توی خونه از خودم خیلی خوب میدم ، ولی تو آزمون های علوی و ... نتیجه ای که باید بدست بیارم رو نمیارمنقل قول:
راستی بچه ها سوال 101 نمیشه گزینه 3؟ (سنجش رو میگم)؟
آقاییی محسن جان . بخدا اینو بدون اغراق و پاچه خواری بگم . خیلی خوشحالم از اینکه تو و بچه های دیگه فروم سخت کوشن . من به شخصه منتظرم که ایشالا جزو تک رقمیهای کنکور 89 عکستو توی تلویزیون و روزنامه ببینم و البته بقیه بچه ها. منم بعد از آزمون سردرد دارم البته دلیلش فکر کنم مال همون 4ساعتیه که مغز بدون استراحت کار میکنه:46:نقل قول:
سردرد بعد از امتحان بخاطر چند دلیله ، یکیش اینه که حجم زیادی سوال رو در مدت زمانی خاصی میزنیم که فشار میاره.نقل قول:
واقعا این سوالای سنجش اضطراب آدمو بیشتر میکنه !
آخه وقتی تو دومین آزمون جامع بارم بندی رو رعایت نمیکنه کی می خواد این کارو کنه !
سوالاشم که یکی در میون غلطن
نمی دونم چرا سوالای غلطو حذف نمیکنه
از طرف دیگه اگه یه درسی رو هم خوب بزنی از بچه های پارسال تا معلمای مدرسه وسایت دریافت میزنه که سطح سوالا در سطح کنکور نبود!!!!!!!!!!!!!!
اینم درصدای من ( معمولا یه 4 -5 درصدی کمتر میشه !)
ادبیات 37
عربی 54
دینی 66
زبان 72
ریاضی 54
فیزیک 76
شیمی 46
البته ذکر یه نکته ضروری به نظر میرسه اونم اینه که صبح یه کم دیر بیدار شدم و گفتم که با آژانس برم متاسفانه به علت پیاده روی خانوادگی که تو شهر برگزار شده بود ! مجبور شدم بخشی از راهو پیاده برم که در نتیجه 10 دقیقه ای دیر کردم واسه همین عمومی ها افتضاح شده :27:
چند نکته :
1- این سوال دو ادبیات رو از کجا در آوردن؟
2- سوال 7 ادبیات گزینه اول بی ربط نیست ؟ به نظر من که اشاره داره به این که قدرت همه چی دست خداست و.... مفهوم رشد و بالندگی توش میبینین ؟
3- سوال 12 گزینه 2 آسون بود ولی گزینه 3 بدجور آدمو به شک مینداخت
4-سوال 15 هم که غلط بو د کلمه " سواد " رو سودا نوشته بودند من نمیدونم که اصالا یه نگا نمیندازن ؟فکر کنم اینا میان دانش آموزا رو فریب بدن خودشون فریب می خورن !!:46:
5-سوال 27 گزینه 3و 4 بدجور نزدیک میزدن
6-سوال 70 گزینه 2 و 4 هردو درستند .
7- سوال 85 گزینه 4 جواب درسته ( به نقل از سایت دریافت ) منم همین گزینه رو زدم ولی به جای اینکه اینو درست بگیرن یا حداقل حذفش کنن نمی دونم چیکار می کنن که درصدمون پایین تر میاد
شیمیش رو به نشانه اعتراض چیزی نمیگم !!
ولی دلم خیلی میسوزه که فیزیک اگه یه ذره دقت میکردم یه درصد خوبی میتونستم به دست بیارم کلا زنده باد فیزیک !!:46:
منتظر نظراتون هستم راستی نمیشه یه جوری به این سنجش اعتراض کرد ! که کیفیت سوالشونو خوب کنن یا حداقل پاسخ نامه درستی بدن دست مردم تو ادبیات خیلی سوالا ننوشته از کدوم صفحست زبان رو که باید تا آخر سوال رو بخونی تازه آخرش نوشته گزینه فلان . ریاضی و فیزیک که انگار داره بدیهیات رو می نویسه اصلا یه توضیح نمیده ضمننا ریاضی هم که اصلا گزینه رو نمینویسه !! شیمی که هیچی !!!
به کی میخوای اعتراض کنی؟
تعاونیه دیگه...
یارو میاد سوال طرح میکنه قند و شکرشو میگیره میره...
نمیان سوالو ویرایش کنن که...
همه که کاظم نمیشن.
اگه منظورت تاريخ وصافه،توي اعلام دومهنقل قول:
سلام
امروز تو سنجش اینا رو زدم:
ادبیات:40
عربی:45
معارف:56
زبان:73
ریاضی:54
فیزیک:45
شیمی:45
لطفا منو از نظر خودتون محروم نکنین..........خیلی دوست دارم نظرتونو بدونم
یه چیزیم بگم یه کم بخندیم:
امروز رفته بودم نمایشگاه کتاب تو غرفه رمزینه غرفه داره(مشخصه که زن بود) ببهش گفتم کتایب جمع بندی چی دارین؟ گفت :اوووووووو حالا کو تا جمع بندی شما ها باید جمع بندی رو از 2 هفته قبل کنکور شروع کنین.
:27::27::27:
امروز بعد از آزمون سنجش اعصابم به کلی خرد شد خلاصه برای سرگرم شدن و روحیه و ... رفتم نمایشگاه در کل به تهرانیا پیشنهاد میکنم حتما برن چون آدم دلش باز میشه:31:
-راستی دوستان اگه میخوان کتاب بگیرن(سومی ها یا کنکوریها برای جمع بندی!) حتما از نمایشگاه بگیر که تخفیفش خیلی خوبه
- کتاب آرایه های ادبی رمزینه هم چاپ نشده بود و وعده 20 روز دیگرو دادن:13:
- جلد دوم زبان فارسی دریافت چاپ شده که قیمتش 6000 تومان با تخفیف میشه 5000 تومن با 201 صفحه! کتاب آزمون سراسری خارج از کشور 88 با پاسخ تشریحی هم رایگان میدن با 69 صفحه! تو این کتاب دکتر هامون سبطی روش یادگیری تاریخ ادبیات میگه که با نقل قول مستقیم و کسب اجازه از دکتر سبطی:31: کامل واسه دوستان اسکن میکنم و رو سایت قرار میدم:31:
ویرایش: این مطلبی که پایین قرار دادم 3 صفحه اول کتاب آزمون سراسری 88 نشر دریافت که تو غرفه دریافت رایگان به بچه هایی که کتاب دریافت میگرن میدن فقط تو 3 صفحه اول در مورد تاریخ ادبیات یه چیزایی گفته (که 3 صفحه رو پایین میبینید!) بعد هم سوالات آزمون خارج کشور 1388 با پاسخ تشریحی هست!
روش یادگیری تاریخ ادبیات به نقل از کتاب آزمون سراسری خارج از کشور 1388 نشر دریافت
فقط ببخشید کیفیت تصاویر پایینه:46:
صفحه 1
صفحه 2
صفحه 3
انتشارات دریافت
سلام دوستان
من که تا چند روز پیش هیچی نخونده بودم و چند روزیه 12-13 ساعت می خونم:41: می تونم 8000-9000 سراسری بیارم؟
کدوم قسمتها رو بخونم بهتره؟
شما داری این کتابه رو؟ واسه من که دومم چه مباحثی مشترکه؟ به نظر شما دیفرانسیل 1 و 2 رمزینه رو بخرم؟نقل قول:
عالی بود .... دمت گرمنقل قول:
من تاریخ ادبیات رو هنوز نخوندم و خیلی هم ازش می ترسم این روش به نظر خوب میومد
اینو امتحان میکنیم.:31:
خیلی ممنون از شما:40:
سلام دوستان
این جا کسی المپیادی هست من می خوام سال بعد شرکت کنم. تابستون سومو با کتابای بازرگان می خونم در کنار کتابای بازرگان یه کتاب می خواستم که مختصر و مفید نکات اضافه رو توضیح داده باشه فقطم می خوام مرحله اول المپاد شیمی شرکت کنم لطفا راهنمایی کنین.
دوستان یه سوال فوری:
برای املای کلمات سال دوم ، همون گروه کلمه هایی که تو زبان فارسی هست کفایت میکنه؟
یا کلمات دیگری هم هستند که اون تو نیستند؟
تقریبا هموناست ولی خوندن این لغات از روی کتاب خیلی سخته! اگه امکانش داری کتاب املا و لغت در آزمون سراسری انتشارات دریافت بگیر که کامل واژگان و املاء رو یاد بگیری:46:نقل قول:
دوست عزیز برو سایت دریافت نقد و تحلیل آزمون سنجش دانلود کن فعلا ادبیات و زبان آمادست بقیه ش هم به احتمال زیاد ایمروز آماده میشه مطمئنم جواب همه سوالات ادبیات و زبان تو سایت دریافت میگیری و در ضمن سوالات غلط هم گفتن کدومه:46:نقل قول:
چند نکته :
1- این سوال دو ادبیات رو از کجا در آوردن؟
2- سوال 7 ادبیات گزینه اول بی ربط نیست ؟ به نظر من که اشاره داره به این که قدرت همه چی دست خداست و.... مفهوم رشد و بالندگی توش میبینین ؟
3- سوال 12 گزینه 2 آسون بود ولی گزینه 3 بدجور آدمو به شک مینداخت
4-سوال 15 هم که غلط بو د کلمه " سواد " رو سودا نوشته بودند من نمیدونم که اصالا یه نگا نمیندازن ؟فکر کنم اینا میان دانش آموزا رو فریب بدن خودشون فریب می خورن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-سوال 27 گزینه 3و 4 بدجور نزدیک میزدن
6-سوال 70 گزینه 2 و 4 هردو درستند .
7- سوال 85 گزینه 4 جواب درسته ( به نقل از سایت دریافت ) منم همین گزینه رو زدم ولی به جای اینکه اینو درست بگیرن یا حداقل حذفش کنن نمی دونم چیکار می کنن که درصدمون پایین تر میاد
شیمیش رو به نشانه اعتراض چیزی نمیگم !!
ولی دلم خیلی میسوزه که فیزیک اگه یه ذره دقت میکردم یه درصد خوبی میتونستم به دست بیارم کلا زنده باد فیزیک !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو قسمت نقد آزمونهای آزمایشی اردیبهشت 89
کد:http://www.daryaft-pub.com
نقل قول:
سلام دوست عزيز
از الان المپيادي شدن رو خيلي خيلي بهتون تبريك ميگم. اميدوارم با يه مدال طلاي جهاني اين راه رو تموم كنيد.
من پارسال توي المپياد شيمي شركت كردم و مرحله ي اول قبول شدم. البته من از اول مهر سوم شروع كردم. پيشنهاد من اينه كه كتاب شيمي عمومي چارلز مورتيمر جلد 1 رو بخريد و بخونيد. توي تابستون مي تونيد تمومش كنيد. با اين كتاب به هيچ كتاب آموزش ديگه اي نياز نداريد. مطمئن باشيد بعد از خوندنش معجزه ي نويسنده اش رو مي فهميد.
اگه سوالي داشتيد بازم در خدمتم.
فرق ازمون ها نوبیت صیح وعصر دانشگاه ازاد چیه؟
عصر براي پاره وقت هستنقل قول:
سلام. من یه چیزی کشفیدم. بیشتر سوالای معارف سنجش سوالای سال های قبل کنکورن. من فقط آزمون سنجش جامع دوم و سوالای 5 گروه سال 88 سراسری رو نگاه کردم و اینا رو به دست اوردم:
51سنجش: 51 ریاضی 88
52سنجش: 52زبان 88
53سنجش: 53انسانی88
54سنجش: 54 زبان 88
55سنجش: 55زبان 88
56سنجش: 56تجربی 88
61سنجش: 62ریاضی 88
69سنجش: 69تجربی 88
73سنجش: 72 انسانی88
عجب!!!