-
نقل قول:
دوستان من هم هنوز منتظر پاسخ هستم.
به صورت دقیق تر موضوع رو باز میکنم.
HDTV با کیفیت تصویر مناسب تا 2 تومن
کیفیت پخش دو بعدی و سه بعدی خوب تصاویر SD رو هم خوب پخش کنه.
اگه --- داشت چه بهتر زاویه دید خوب و سرعت چینش پیکسل قابل قبول و مصرف برق زیاد نباشه.
بین 42 تا 50 اینچ
بدون ضمانت قراره خریده بشه
ممنون
اگه ظاهر براتون مهم نیست پلاسمای جدید پاناسونیک که 2 هفته هست داره به فروش میرسه مدل ST30 گزینه ی خوبیه. درباره مصرف برقش هم به امضای من مراجعه کن نظرت عوض میشه.
42ST30 حدود 1700 + کارت هدیه 50 تا 500 هزار تومانی
50ST30 حدود 2200 + کارت هدیه 50 تا 500 هزار تومانی
اینو بگم قیمت با گارانتی و بی گارانتی پلاسماهای جدید پاناسونیک تفاوت چندانی نمیکنه (بعضی جاها گرون تر هم میدن تو بانه!!!) کمتر باشه نهایت 100-200 تومن.
-
نقل قول:
سلام دوستان
قصد خرید یک تی وی برای یکی از آشناهمون رو داریم
اطلاعات زیادی در مورد تی وی ها ندارم
بودجه ای که داریم حدود 1.500.000
و می خوایم تی وی حداقل 37 و حداکثر 40 اینچ باشه.
اصلا هم در مورد امکانات و... اطلاعی نداریم
اگر ممکنه یه تی وی با امکانات خوب معرفی کنید.
میخوام حتما کیفیت بسیار بالایی داشته باشه.هم در تصاویر اچ دی هم sd
ضمن اینکه این تی وی هایی که به اینترنت وصل میشه جریانشون چیه؟
با این بودجه میشه 3D برداشت؟(تی وی های 3D رو فقط با عینک میشه دید یا میشه بدون عینک هم از حالت عادیش استفاده کرد؟)
(اگر هم یک لیستی از امکانات کلی تی وی ها موجود هست لطفا اینجا بذارید)
مرسی.
با این قیمت کلا خیلی توقع نبایست داشته باشی که یه چیزی بخری هم امکانات توپ داشته باشه هم دیزاین قشنگ ال ای دیای سری 5 سامسونگ تو این رنج نسبتا خوبن امکانات زیاد دارن دیزاین خوب دارن ولی کیفیت تصویر خیلی عالی ندارن مشکلشون کنتراست و تمایل رنگ مشکی به آبیه که البته زیر نور خیلی زیاد متوجه نمیشید ولی اگه خونه ای که میخواین براش تی وی بخرید خیلی پر نور نباشه یا بعد از ظهر یا شب با تعداد لامپ کم تی وی نگاه میکنن تصویر زیاد جالب نیست و یکمی flat میشه...
اگه بتونی بودجه رو یکمی تقویت کنی میتونی مدلای بهتر بخری.
نقل قول:
دوستان من هم هنوز منتظر پاسخ هستم.
به صورت دقیق تر موضوع رو باز میکنم.
HDTV با کیفیت تصویر مناسب تا 2 تومن
کیفیت پخش دو بعدی و سه بعدی خوب تصاویر SD رو هم خوب پخش کنه.
اگه --- داشت چه بهتر زاویه دید خوب و سرعت چینش پیکسل قابل قبول و مصرف برق زیاد نباشه.
بین 42 تا 50 اینچ
بدون ضمانت قراره خریده بشه
ممنون
نئوپلاسمای 42 اینچ VT30 از پاناسونیک بهترین تی وی دنیا از نظر کیفیت و قیمت و دومین تی وی دنیا تو کیفیت تصویر زاویه دید عالی و رسپانس تایم نانو ثانیه و از قضا نزدیک به بودجه شما بدون شک بهترین انتخاب میتونه باشه.
به اینجا یه نگاهی بنداز:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=521745
-
نقل قول:
یک lcd 32 برای نصب در اتاق انتظار ازمایشگاه میخوام.که باید خرکار و شیک باشه و با روزی 16 ساعت کار مشکلی برایش پیش نیاد .full hd بودن اصلا برام مهم نیست ولی پورت usb و dvbt داشته باشه.لطفا چند مدل معرفی کنید .در ضمن در این سایز ایا 50 یا 100 هرتز بودن اهمیت دارد؟
سوالی خوبی کردی وقتی تی وی کوچیک باشه مشکل وضوح حرکتی کمتر داره واسه همین هرتز یا الگوریتمای دیگه زیاد مهم نیست به نظر من بهترین انتخاب اینه که یه ال سی دی یا ال ای دی بخری که زاویه دید عریض داشته باشه و تصویرش از اینور اونور کمتر افت کنه مدلای ال ای دی و ال سی دی پاناسونیک واسه اینکه پنل ips alpha دارنم بهترین زاویه دیدو بین همه ال ای دیا دارن پنلشون ساخته ژاپنه با دوامم هستن.
-
نقل قول:
با این قیمت کلا خیلی توقع نبایست داشته باشی که یه چیزی بخری هم امکانات توپ داشته باشه هم دیزاین قشنگ ال ای دیای سری 5 سامسونگ تو این رنج نسبتا خوبن امکانات زیاد دارن دیزاین خوب دارن ولی کیفیت تصویر خیلی عالی ندارن مشکلشون کنتراست و تمایل رنگ مشکی به آبیه که البته زیر نور خیلی زیاد متوجه نمیشید ولی اگه خونه ای که میخواین براش تی وی بخرید خیلی پر نور نباشه یا بعد از ظهر یا شب با تعداد لامپ کم تی وی نگاه میکنن تصویر زیاد جالب نیست و یکمی flat میشه...
اگه بتونی بودجه رو یکمی تقویت کنی میتونی مدلای بهتر بخری.
مرسی دوست عزیز
اگر بودجه به دو تومن برسه نظرتون چیه؟
در مورد اینترنت تی وی هم میشه توضیحی بدید؟ و همچنین سوال هایی که در پست قبلی مطرح کردم.
VT30 کمتر از 42 اینچ هم داره؟
+++
بطور خلاصه فرق ال سی دی و ال ای دی و پلاسما و... در چیه؟ کدومشون کیفیت مناسب تری رو ارائه میدن؟
مرسی.
-
نقل قول:
سلام
لطفا یه LCD معرفی کنین که:
40 اینچ باشه
ظاهر خوبی داشته باشه
تا حد امکان ارزون باشه
در Full HD بودنش اصراری نیست (یعنی HD باشه بهتره چون ارزون تره)
برند خاصی مد نظرم نیست
برای یه باشگاه می خوام
کسی از دوستان نظر دیگه ای نداره؟
آخی این 40d585 قیمتش زیاده.
37 هم شد عیبی نداره.
سپاس
-
تراکم پیکسل تلوزیون ها را ازکجا باید فهمید؟توی سایت چندتاشون دیدم همچین چیزی نزدن
بهطور کلی تراکم پیکسل پلاسما بهتره یا led؟
-
نقل قول:
کسی از دوستان نظر دیگه ای نداره؟
آخی این 40d585 قیمتش زیاده.
37 هم شد عیبی نداره.
سپاس
من 37 صنام دارم و از کیفیتش بسیار راضیم . تمام فرمتها رو پخش میکنه و قابلیت ضبط کردن هم داره . قیمتشم حدود 850 تومنه . :27:
البته 42 پارس هم هست که 780 تومنه:18:. ( پنل هر دو LG-PHILIPS هست).
-
سلام.
دوستان میخوام بدونم 46D6920 سامسونگ قابلیت ظبط تصاویری که در حال پخش از تلوزیون هستش رو ،
روی یو اس بی داره ؟
بعدش به نظرتون 46D7770 با توجه به اینکه قیمتش نسبت به 46D6920 حدود 500 تومن بیشتره ارزش خرید داره ؟
46D7770 : وای فای درونی داره - وب بروزر دارد - 200 هرتز - دو بعدی به سه بعدی دارد - تنظیم دقیق نور Micro Dimming دارد
46D6920 : وای فای درونی نداره - وب بروز نداره - 100 هرتز - دو بعدی به سه بعدی ندارد - تنظیم دقیق نور Micro Dimming ندارد
-
سلام
من می خواهم تلویزیون 3D بخرم و نظرم تا حدودی Sony led 3d hx925 در 46 اینچ گرفته
حالا می خواستم نظر شما را از مارک های مختلف و مدل هایشان برایم بگوییند که کدام بهتر و مناشب می باشد
بعضی ها تو همین سایت گفتند panasonic vt30 که پلاسمایت آیا 3d هم هست و چه فرقی بین پلاسما و LED هست؟؟؟؟
لطا راهنماییم کنید که چه مارک و چه مدلی بخرم که فردا پشیمان نشوم
-
با سلام
دوستان من تصمیم گرفتم ال سی دی سونی 46 مدل CX520 بخرم (بدون گارانتی 1150). لطفا راهنمایی کنید موقع خرید چه چیزایی رو تست کنم چون گارانتی نداره و اگه بردم خونه دیگه کار از کار گذشته. در ضمن تو این رنج قیمت انتخاب خوبی داشتم؟ اگه کسی عکسی از تصویر این تلویزیون مربوط به شبکه های داخلی داره لطفا بذاره. ممنون میشم.
-
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
اگر بودجه به دو تومن برسه نظرتون چیه؟
در مورد اینترنت تی وی هم میشه توضیحی بدید؟ و همچنین سوال هایی که در پست قبلی مطرح کردم.
VT30 کمتر از 42 اینچ هم داره؟
+++
بطور خلاصه فرق ال سی دی و ال ای دی و پلاسما و... در چیه؟ کدومشون کیفیت مناسب تری رو ارائه میدن؟
مرسی.
نه کمتر از 42 اینچ نداره تو ایران 42 , 50 , 65 داره.
تی ویایی که الان کیفیت تصویر خوب دارن سه بعدیم به عنوان یه امکان اضافی دارن اونایی که سه بعدی ندارن مدلای ارزون قیمتن نه به خاطر اینکه سه بعدی ندارن کیفیت دو بعدی خوبیم ندارن.
تی وی اینترنتی یعنی تی وی میتونه به اینترنت وصل بشه یا اینکه بروزر داره میشه باهاش وب گردی کرد ولی چیز جالبی نیست اکثرا از سرعت کند و مشکل تو تایپ کردن و اینا شکایت دارن اکثر سایتایی که تی ویا پشتیبانی میکنن توسط مخابرات هیتلر شده ....
فرق ال ای دی و ال سی دیم زیاد گفتن چیه ال سی دی با ال ای دی هیچ فرقی نداره جفتشون ال سی دی هستن السی دی برای اینکه تصویرش دیده بشه باید یه لامپ از پشت بهش نور بتابونه که اسمش بک لایته این بک لایت تو ال ای دی از ال ای دی ساخته شده واسه همین بعضی مارکا که ید طولاییم تو این کلک بازیا دارن بهش میگن ال ای دی تی وی !!! ولی تو کشورای درو پیکر دار که به حقوق مشتری احترام میزان باید بگن ال سی دی با بک لایت ال ای دی....
پلاسما بر عکس ال ای دی یا ال سی دی احتیاج به نور بک لایت نداره چون نور پیکسلاشو خودش تولید میکنه یعنی به تعداد پیکسلاش نوردهی میکنه واسه همین هرجا لازم باشه مشکی نشون بده خیلی راحت اون پیکسلو خاموش میکنه و مشکی نشون میده یعنی دقتش در حد پیکسل هست ولی ال ای دی باید لامپ پشتیو کم کنه که رو کل تصویر اثر داره واسه همین یا نمیتونه مشکی خالص نشون بده یعنی مشکیش خیلی به آبی و خاکستری شبیهه یا اینکه نورو کم میکنه که جزئیات کل تصویر از دست میره یا اینکه تصویر تاریک میشه.
ولی متاسفانه این موردو تو فروشگاه که نور زیاده متوجه نمیشید چون شما به جای رنگ مشکی رنگ آنتی گلیر روی ال سی دی رو میبینید که مشکیه ولی تو خونه که نور کمه نور بک لایت از پشتش میزنه بیرون.
وقتی عمق رنگ مشکی کم باشه کنتراست کم میشه تصویر خیلی خطی و کم عمق و کارتونی به نظر میاد ولی پلاسما اینطوری نیست.
البته بعضی مدلای ال ای دی local dimm دارن که پشت ال سی دی چند ردیف ال ای دی چیدن که وقتی میخواد مشکی نشون بده ال ای دیای همون قسمت فقط خاموش میشه ولی مشکلش اینه که دقت اونا هم در سطح پیکسل نیست و مثلا هر 100 هزار تا پیکسل یه منطقه نوردهی دارن واسه همین هالو افکت ایجاد میکنن یا اینکه وقتی توی یه تصویر جزئیات زیاده یا باید ال ای دیارو خاموش کنن که جزئیات کم میشه یا باید روشن کنن که اونوقت با ال ای دی معمولی فرقی ندارن یعنی مشکی متمایل به آبی میشه.
البته الان ال ای دی لوکال دایم داریم که این مشکلارو نداره اونم شارپ الیت هست که تو ایران نمیاد فقط برای آمریکا ساخته شده.
مشکل بعدی تو ال ای دی و ال سی دی زاویه دید هست همه ال سی دیا زاویه دیدشون محدوده یعنی کنتراستشون بع از 30-40 درجه که از اطراف نگاه کنی کم میشه بعضیاشون تصویرشونم محو میشه این مشکل مربطو به هم ال ای دیا میشه حتی گرونترینشون یعنی اگه تصویر یه ال ای دی خوب باشه فقط واسه زمانیه که روبروش یا یکم اینور اونور وایساده باشه ولی پلاسما اینطوری نیست.
مورد بعدی رسپانس تایمه که تو ال ای دی 2 میلی ثانیه هست حتی بهترینشون که ادعا میکنن 1 میلی ثانیه هست تو حرکات خیلی سریع مخصوصا کل تصویر کم میاره بلوری میشه ولی رسپانس تایم پلاسما نانو ثانیه هست یعنی هیچ مشکلی نداره حتی اگر حرکت خیلی خیلی سریع باشه بازم موشن بلور اضافی رو تصویر نیست.
-
نقل قول:
با سلام
با توجه به اینکه وقت چندانی برای تحقیق ندارم لطفا بنده را راهنمایی کنید
من دنبال یه تلویزیون led با مشخصات زیر هستم لطفا بهترین مدلی که می شناسید معرفی کنید (ترجیحا مدل جدید)
3d نباشه - بین 40 تا 46 اینچ باشه -Full led- Full hd اگه هست -HDMI- نیاز به اینترنت ندارم -حدود 1.5 میتونم هزینه کنم
با تشکر
سامسونگ 40d5550 خوبه و هرکی خریده راضی بوده. شماکه 1500 داری سینماخانگی هم میشه باهاش بخری.
میتونی 46 بدون سینما هم بخری.
-
تلویزیون لمسی ال جی LG Pentouch TV
-
نقل قول:
سلام
من می خواهم تلویزیون 3D بخرم و نظرم تا حدودی Sony led 3d hx925 در 46 اینچ گرفته
حالا می خواستم نظر شما را از مارک های مختلف و مدل هایشان برایم بگوییند که کدام بهتر و مناشب می باشد
بعضی ها تو همین سایت گفتند panasonic vt30 که پلاسمایت آیا 3d هم هست و چه فرقی بین پلاسما و LED هست؟؟؟؟
لطا راهنماییم کنید که چه مارک و چه مدلی بخرم که فردا پشیمان نشوم
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟:41:
-
سلام
دوستان این مدل TV چطوره کیفیتش؟
LG 42" 3D LED TV 42LW4500
ممنون میشم دوستان کاربلد یه توضیح کامل دربارش بدن...
دوستان بین این سه مدل کدوم رو ترجیه میدید؟
7606 Philips
9705 Philips
830 sharp
ممنون میشم در صورت امکان کمی سریع تر جواب بدید موضوع کمی عجله ایی هست.
-
سلام
من میخوام در حد 1300-1400 تلویزیون ال ایدی 42 اینچ الجی بگیرم که پرتهاش کامل باشه پورت لن داشته باشه،اچ دی ام آی و یو اس بی بخوره و انواع فرمتها رو پخش کنه و تیونر دیجیتال داشته باشه و سه بعدی نباشه اگر ممکنه توی این رنج قیمت برام مدل بدید.مرسی
-
نقل قول:
7606 Philips
9705 Philips
830 sharp
از بین این 3 مدل قطعا و بی هیچ شکی Philips 9705 ، تنها ایرادی که یه فیلیپس میشه گرفت گارانتیه اوونه .
-
چرا سونی جشنواره نمیزاره ؟
-
سلام
کسی می تونه کمک کنه؟
سوال در مورد طرح تعویض تلویزیون های قدیمی با پاناسونیک
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6710175#post6710175
-
نقل قول:
7606 Philips
9705 Philips
830 sharp
قطعا 9705 ولی قیمت بالای 3تومان
در درجه بعدی 8605 و 7605 و شارپ le830
البته 3D بودن رو هم در نظر بگیر
-
فليپس كيفيت تصوير چگونه است تله تكست فارسي دارد منو فارسي
-
-
اگه میخواین تی وی بخرین معطل نکنین که دلار شد 1450 تومن جنسای خارجی دارن لحظه ای افزایش قیمت پیدا میکنن...
-
باسلام
دوستان بین سام d5550,d585 و sony cx520,bx420 کدام را توصیه میکنید؟
ریویو از سایت های خارجی هم لینک بدین ممنون میشم:20:
-
راهنمايي براي خريد LED
سلام دوستان عزيز
من قصد خريد تلويزيون LED سامسونگ دارم و بين دو مدل 40D5540 و 37D5550 نميدونم كدوم رو انتخاب كنم؟!!!
تا اونجايي كه اطلاع پيدا كردم مدل اولي قابليت پخش فيلم از روي USB ندارد و كنتراست 1:7000000 و زمان پاسخگويي 5 ميلي ثانيه و يك ورودي HDMI دارد و دومي قابليت پخش فيلم از روي USB را دارد و كنتراست 1:3000000 و زمان پاسخگويي 4 ميلي ثانيه و چهار ورودي HDMI دارد.
ممنون ميشم دوستاني كه اطلاعات بهتر و دقيقتري دارند منو راهنمايي كنند.
-
نقل قول:
باسلام
دوستان بین سام d5550,d585 و sony cx520,bx420 کدام را توصیه میکنید؟
ریویو از سایت های خارجی هم لینک بدین ممنون میشم:20:
از بین اینا که خودم تصویرشونو دیدم:
cx520 رو بیخیال شو چون اصلا بالانس قیمت نداره،نسبت قیمتش کیفیت مطلوبی نداره
بین D585 و D5550 به شخصه فرقی از لحاظ کیفیت تصویر ندیدم،جز مصرف برقشون
درمورد bx420 نمیتونم نظری بدم چون از نزدیک ندیدمش
:11:
-
نقل قول:
اگه میخواین تی وی بخرین معطل نکنین که دلار شد 1450 تومن جنسای خارجی دارن لحظه ای افزایش قیمت پیدا میکنن...
دلار امروز 1530. دیگه کم مونده
-
نقل قول:
دلار امروز 1530. دیگه کم مونده
حالا تازه اول کاره صبر کن ببین چی قراره بشه LOL
-
دوستان یه TV تا 2500-2600 که سایزشم 46 تا 50 باشه چی پیشنهاد میدین؟ 3D هم باشه!
من خودم از اینا خوشم اومد:
samsung 6940
sony NX710
sony NX720
-
سلام در حال حاضر مارک سونی FULL LED داره یا نه؟ من 40 اینچ میخوام.
در غیر این صورت 40 اینچ LCD سونی رو پیشنهاد بدید.ممنونم.
-
نقل قول:
سلام در حال حاضر مارک سونی FULL LED داره یا نه؟ من 40 اینچ میخوام.
در غیر این صورت 40 اینچ LCD سونی رو پیشنهاد بدید.ممنونم.
HX-925 فول LED هست 40 نداره 46 و 55 داره.
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518650&page=11
-
نقل قول:
HX-925 فول LED هست 40 نداره 46 و 55 داره.
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518650&page=11
ممنون ولی قیمتش برام زیاده.من تا سقف 2 میلیون میخوام.اگه مدله LED نیست LCD معرفی کنید.بسیار ممنون.
-
نقل قول:
ممنون ولی قیمتش برام زیاده.من تا سقف 2 میلیون میخوام.اگه مدله LED نیست LCD معرفی کنید.بسیار ممنون.
نئوپلاسمای vt30 پاناسونیک با کیفیت تصویر بالاتر از hx925 سونی قیمت 42 اینچش حدود 2150 در میاد.
-
دوستان یه تلویزیون 3d 40 میخواستم بگیرم
از بین lg و samsung کدوم رو بیشتر توصیه میکنید؟؟؟
led میخوام
هم کفیت سه بعدیش خوب باشه هم تصویر معمولی
هنگ کردم هر کی یه چیز میگه
-
نقل قول:
led میخوام
سلام
1-آقا بهترین کار اینه که خودت بری از نزدیک ببینی منم مثل شما هنگ کردم
2-اگه قیمت برات مهم نیست که اکثرا دارن از vt30 تعریف می کنند 42 اینچ حدود 2.200
-
نقل قول:
اینایی که شما نام بردین میشه یه لینکی چیزی بدهید که من بیشتر رو جزییاتشون تحقیق کنم
فکر می کنم این مدل ها 3d هستند درسته؟ و اندازه صفحه شون چه سایزهایی داره ؟ :11:
st30 و vt30 نئوپلاسما هستن سایزهای:
42 46 50 55 65 دارن ولی تو ایران فقط 42 50 65 دارن:
KING OF HDTV 2011" انتخاب بهترین TV سال 2011
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=521745
vt30 بعد از شارپ الیت که تو ایران وارد نمیشه بهترین اچ دی تی ویه دنیا تو سال 2011
بهترین تی وی های دنیا از نظر کیفیت تصویر به انتخاب cnet:
Sharp Elite PRO-X5FD series
Panasonic TC-PVT30 series
Samsung Plasma TV PND7000/8000 series
Sony XBR-HX929 series
Panasonic TC-PST30 series
کد:
http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/?tag=
بهترینای دنیا به انتخاب hdtvtest.co.uk
Panasonic TX-P50VT30
Samsung Plasma TV PS51D8000
Panasonic GT30
Samsung Plasma TV PS51D6900
Panasonic G30
Samsung Pasma TV D550
کد:
http://www.hdtvtest.co.uk/
-
دوست عزيز ممنونم از راهنماييت ولي مدلي كه شما ميگي پلاسما هستش من ال اي دي ميخوام
من هر دوشون رو ديدم
نهايت ٢ تومن ميخوام هزينه كنم
از يه طرف ميگن 3d اكتيو كيفيتش بهتره و فناوريش جديد تر از يه طرف ميگن پسيو سر گيجه نمياره و عينكاش ارزونترو سبك تره سرت رو هم كج و يا خم كني تغييري ايجاد نميشه
اگر ميخواستم فقط led بگيرم سامسونگ ميگرفتم چون الانم lcd سامسونگ دارم راضيم
اما رو 3d خيلي دو دل شدم
-
نقل قول:
دوست عزيز ممنونم از راهنماييت ولي مدلي كه شما ميگي پلاسما هستش من ال اي دي ميخوام
من هر دوشون رو ديدم
نهايت ٢ تومن ميخوام هزينه كنم
از يه طرف ميگن 3d اكتيو كيفيتش بهتره و فناوريش جديد تر از يه طرف ميگن پسيو سر گيجه نمياره و عينكاش ارزونترو سبك تره سرت رو هم كج و يا خم كني تغييري ايجاد نميشه
اگر ميخواستم فقط led بگيرم سامسونگ ميگرفتم چون الانم lcd سامسونگ دارم راضيم
اما رو 3d خيلي دو دل شدم
سلام دوست عزیز من به شما مدل های فیلیپس و شارپ رو توصیه میکنم
شارپ در ایرا گارنتی مادیران پشتشه و خیالت از خدماتش راحت تره
-
نقل قول:
led میخوام
سلام به تمامی دوستان مشتاق خرید 3D اقا ماهم انشاالله تصمیم به خرید یه vt30 کردیم که گفتم یه تحقیق بزنم بعد خرید
یه حرف کلی البته از نظر تجربه شخصی من 2 هفته پیش درباره 3D تصمیم گرفتم یه حرکت اساسی بزنم تا برای خودم یه چیزایی ثابت بشه برای همین به نمایندگی LG-SAM-SHARP-sony و بالاخره panasonic زدم که 3بعدی همشونو تست کنم و در اخر به این نتیجه رسید
واقعا میگن پادشاه 3بعدی پاناسونیک ایمان آوردم و واقعا ایمان اوردم
خدایی به غیر از پانا هرچی 3 بعدی دیدم نیم بعدی هم نبود یعنی اصلا چیزی از پنل بیرون نمیزد تازه وقتی هم که میامد تا از پنل بزنه بیرون تصویر کشیده و 2 تا میشد انگار عینک نزدی ولی خداییش میگم تا که با پاناسونیک شروع به پخش فیلم کرد اصلا انگار دیگه پنلی وجود نداره که بخواد ازش بیرون بیاد
وبه کسانی که قصد خرید دارن حتما و حتما سفارش میکنم پولتونو برای 3بعدی به غیر از پانا دور نریزید