من یه تراینر یا چیزی میخوام که تو بی کام لجند قدرت ها رو افزایش بده
چی چی دارین؟
جوابه این جانب رو هم بدید
Printable View
من یه تراینر یا چیزی میخوام که تو بی کام لجند قدرت ها رو افزایش بده
چی چی دارین؟
جوابه این جانب رو هم بدید
هنوز چنین چیزی نیومده ، دوست عزیزنقل قول:
تا هفته پيش 500 صفحه بچه ها اومده بودن پرسيده بودن بازي كي مياد؟
از هفته پيش تا حالا يه 200 صفحه اي بچه ها اومدن گفتن نسخه اصليه؟ توپخونه كي مياره؟ من دانلود كردم و از اين حرفا
از حالا به بعدم اونجوري كه تو اين چند صفحه آخر ديدم اومدن گفتن بازي افتضاحه ! بازي مزخرفه ! بهترين بازي دنياس و از اين حرفا
بابا تو رو خدا الكي تعداد صفحه ها رو زياد نكنيم. اينجوري موقعي كه دنبال يه چيزي مي گرديم پدر صاب بچه در مياد به خدا
آقايوني كه خيلي با بازي حال مي كنن برن حالشو ببرن اونايي هم كه بدشون اومده برن همون 2009 يا فيفا رو بازي كنن.
either the file is damaged or was not correctly installed please uninstall befor installing it again
چیکارش کنم ؟
این میگه file خرابه پاک کنید و از اول نصب کنید که !
نکنه کرک داره ؟ من که ندیدم !:13:
اینو دان کرده ام
PC.Pro.Evolution.Soccer.2010.FullRip-TPTB
بعد دان شد 5.3 گیگ
این که خوندم تقلبی نیستش ...
و یه توضیحی هم اینطوری داده میشه بازش کنید !؟
این روش درست کردن بازی هستش
create a folder that he calls "img", and move all files there less executables (pes2010, reg, regsetup, settings and TPTB) and an existing folder, double click on reg.exe and entered the game, do this and I will go.
بگین باید چیکار کنم ممنون میشم منتظرم:40::40::40::11:
آره خیلی بده که برداشته شده این امکاننقل قول:
img فایل ها رو که بی کم و کاست دانلود کردی به همراه DirectX ؟نقل قول:
خوب می مونه فایل های نصبی که می تونی از اینجا دانلود کنی
بریز یه جا بعد اقدام به نصب بازی کن یکی از این فایل های نصبی خراب دانلود بشه یا دستکاری بشه مشکل پیش میادکد:http://www.2shared.com/file/8606100/eaf7a7b6/pes-2010.html
سلام ... ببخشيد من چند روزه وارد تاپيك نشده بودم ... مي شه بگين بهترين پچي كه تا الان براي درست كردن اسم تيما و نقل و انتقالات و ... اومده كدومه ؟؟
يه ساعته دارم مي گردم ... ممنون ميشم. راستي همشونو با برنام كيت سرور ميشه وارد كرد ديگه ؟
نقل قول:
بهترين پچي كه تا حالا اومده اينه:
ليگ انگليس رو درست ميكنه و بوندس ليگا هم اضافه ميشهکد:http://rapidshare.com/files/297584197/PESEdit.com_2010_Patch_0.4_all-in-one.rar
البته ايران هنوز درست نشده
ممنونم ولي وسط دانلود پيام خطا ميده ... نميدوني مشكل از چيه؟:13:نقل قول:
سلام به همگی اینم به گفتهی یکی از اعضایpes-edit.d3dx9_37.dllدلیل ارور کیت سرور رو پیدا کردممشکل نبودن این بالاییه هستسلام به همه دوستایی که هنوز هم با کیت سرور PES 2010 مشکل دارندیروز یه کیت سرور دانلود کرده بودم که بدون مشکل بازی رو اجرا کرد و برا شما هم گذاشتمشولینکته جالب این بود که امروز که ویندوز عوض کردم این کیت سرور هم مثل بقه ارورمیداد که اعصابم رو بهم ریختخلاصه الان یه پنج شش ساعتی میشه که دارم هی راه های مختلف رو امتحان میکنم که ببینم مشکل چه طوری حل میشه که نهایتا تونستم راه حلش رو پیدا کنماین دفعه دیگه%100 %100 %100هیچ کسی هیچ مشکلی پیدا نمیکنه و راحت می تونه ادیت ها رو وارد کیت سرور کنهبرای رفع مشکلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کن
من اینا رو کجا باید نصب کنم ؟ اینا رو باید اول کیپ کنم اونجایی که فایل ها هستند ؟ آره فایل ها همش هست .. Img ها ...نقل قول:
ولی یه چیزی شما متن رو خوندین ؟ اون میگه یه فایل img باز کنید اون چها فایل رو کپی کنید اونجا بعدش !؟:11:
create a folder that he calls "img", and move all files there less executables (pes2010, reg, regsetup, settings and TPTB) and an existing folder, double click on reg.exe and entered the game, do this and I will go.
بازی در مجموع از pes 2009 خیلی جذاب تر شده ، باگ کم نداره اما بعضی از باگ های 2009 رو برداشتن که باعث شده بازی خیلی سخت تر و بهتر بشه.. مثلا دییگه از اوون سرتووپ های مسخره خبری نیست که تا میزنی مدافع حرییف تکل میکنه و ازش راحت رد میشی..
گل زدن توو بازی خیلی سخت تر از 2009 شده ، این خودش خیلیییه!...
کسی این پچ رو نصب کرده؟نقل قول:
با نصب این پچ نیاز نیست کرک هم عوض شه؟
من این پچ رو نصب کردم....نیاز به هیچی نداشت...اول بازی رو نصب می کنی و بعد پچ رو دانلود می کنی و روی فایل exe موجود در پچ کلیک کرده و پچ رو همون جایی که بازی رو نصب کردی نصب می کنی و تمام....نقل قول:
خودش حین نصب عمل نصب کیت سرور و کپی کردن img ها رو هم خود به خود انجام میده....خیلی راحته...
کسی نمی تونه کمک کنه دارم نابود میشم از .........نقل قول:
کیت ها رو چگونه وارد بازی کنیم؟
خب این ارور d3dx9_37.dll
میتونید همین فایل dll رو از اینترنت دان کنید و از طریق ریجستر یا داس نصبش کنید
فقط کافیه فایل رو دان کنید و در سیستم 32 کپی کنید بعدا"
برید به run و تایپ کنید
regsvr32 d3dx9_37.dll
همین
چرا این بازی اینجوری شده !!! بعضی جاهای زمین نور زیاده ! چشمو میزنه
چرا اینقدر گل زدن راحت شده ؟ !! هر شوتی میزنم از پشت محوطه جریمه 95 درصد میره تو گل رو حالت تاپ پلیر
سرعت بازی زیاد شده
دوستان سلام . من با سیستم زیر وقتی بازی رو روی مدیوم میذارم بازی به شکل عجیبی اجرا میشه . یعنی چند ثانیه اسلو موشنه و بعد فست موشن . روی low هم همینطور . اشکال از کجاس؟
cpu: dual core 2.6
vga 512 mb 8400
ram 2g
دوستان شاید جالب باشه ولی من دارم با این سیستم بازی رو High اجرا میکنم با رزولوشن 1280*1024
این سیستممه:
CPU:P4 2.6
RAM: 1GIG BOOS 533
VGA:8400 GS 256
دوستان شاید جالب باشه ولی من دارم با این سیستم بازی رو High اجرا میکنم با رزولوشن 1280*1024
این سیستممه:
CPU:P4 2.6
RAM: 1GIG BOOS 533
VGA:8400 GS 256
سلام مثل اینکه کسی دوست نداره از طرفدارش طرفداری کنه ...
این چی میگه ؟
بازی من fullrip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب بازی رو خریدم و تا ساعت 3 صبح 6 تا بازی کردم .....
گرافیک که بهتر شده و چهره ی بازیکنان هم میشه گفت عالیه و میشه گفت خوبه ...
فقط یه چیز که هنوز درست نشده سختی بازی من از اون 6 تا بازی 15 دقیقه ای همرو بردم البته با بارسا و حریفهاهم هم تیمهای قوی بودند ولی پاس های تو در عالی شده .....
در کل برای من قابل قبوله .......
بوسیله نرم افزار GGS می تونین کیت ها رو وارد کنین...فقط کافیه کیت ها رو بر حسب شماره اونها وارد برنامه کنیننقل قول:
کیت ها رو چگونه وارد بازی کنیم؟
مثلا شما یک کیت دانلود کردین که سام فایلش اینطوریه unnamed_1788 بعد شما بوسیله نرم افزار GGS فایل dt0c.img رو باز می کنین و عدد 1788 رو توی کادر بالای لیست فایل ها وارد می کنین کیت مورد نظر شما پیدا که شد با همین فایل جایگزینش می کنین...البته اگه لیست تیم ها و شماره رجیستر کیت های اونا رو بدونین خیلی بهتره ...البته اکثر کیت هایی که دانلود می کنین خودشون با شماره رجیستر همون تیم ثبت شدن
سلام صفحه کلید بازی رو می خواستم ممنون میشم ...
یا هم کدوم ها هستش ؟
a پاس هوایی
s پاس
d شوت به طرف دروازه
e سرعت :11:
خواهش می کنم بگین .............:11::11::11:
PES2008
PES2009
PES2010
خودتون مقایسه کنید هر سه عکس در استادیوم خود کونامی گرفته شده به تیم های مشابه!!!
نقل قول:
کسی نمیتونه جواب من رو بده 2 روزه جواب نگرفتم،حتی با حالت LOW هم فریز داره و تمام برنامها رو بستم. آیا با دانلود درایور 100% حل میشه؟
سلام
ببخشید ولی واقعا توی این تاپیک شلوغ گشتن کار سختیه
میشه بگید مشکل لرزش شماره بالا سر بازیکنا رو چطوری حل کنم ؟
من با کیبورد بازی نمی کنم اما فکر کنم همون ها باشه. تنظیماتش هم توی settings.exe ، کنار فایل اجرایی بازی هستنقل قول:
نمی خواد بریزیش بابا اصلا بیخیلش شو فقط اعصاب آدم رو خورد می کنهنقل قول:
دکمه s کیبردتم احتمالا می شکنه
مشکل من اینه که بازی uninstall نمی شه وقتی تو add remove دکمه remove رو می زنی همین جوری گیر کرده
خدا وکیلی تا حالا تو هیچ بازی ای انقدر اعصابم خورد نشده بود:2: کونامی نیشسته باگ نوشته به جا بازی خدا وکیلی wnining eleven 6 خیلی بهتر از این آشغاله .... مخم ترکید آشغال یا پاس نمی ده هر چی می زنی یا دوتا دوتا می ده:2: ...پبشنهاد می کنم شما هم پاک کنین بره یا مستر لیگو بیخیل شین هی بارسا رئال بزنین :2:
بهادر جان الان جام باشگاهای اروپام فعاله
پس کی بازیش میاد من که تو لیست نمی بینم
منظورم این قسمته
فعال که هست ولی باید توی لیگ فکر کتن 5 ام بشی تا توی اون لیگ بازی کنی.نقل قول:
صد در صد سيستم يا بازي شما يه ايرادي دارهنقل قول:
به نظر من يا سيستمت خيلي ضعيفه يا يه Task مثل ويروس سيستم شما رو كند كرده. اين از ريموو نشدن بازي هم مشخصه چون من خودم تا حالا 2 بار بازي رو ريموو و دوباره نصب كردم
چون فقط شما هستي كه همچين مشكلي رو در مورد پاس مطرح مي كني
هر بازي ممكنه باگهايي داشته باشه و يه سري چيزاش با همه سليقه ها جور در نياد ولي اينكه يه بازي فوتبال دو تا دو تا پاس بده و ... ديگه از اون حرفاس.
من چند تا از پستاي قبلي شما رو اينجا ميارم تا ديگران قضاوت كنن:
- بی خودی توجیه نکن داداش منم تعصب pes دارم ولی این بار واقعا pes گند زده واقعا گند زده دیگه رفته رووو اعصاب
- کلش باگه من که می رم دوباره pes 2009 رو بریزم
- بازیکنای 16 تا 22 23 پیشرفت می کنن 23 تا 27 28 ثابتن 28 به بالا پسرفت می کنن تو واقعیتم همین جوریه ولی چه فایده که گند ردن به گیم پلی
- واقعا کونامی گند زد به این گیم پلیش واقعا مخرف شده همون گیم پلی 2009 بود سنگین تر بودن
پر از باگ
برای مثال وقتی توپ دست حریفه فقط کافیه دستتون رو دکمه s (پاس ) بزارین بعد از چند ثانیه توپ دست...
- حالا که بیشتر بازی می کنم واقعا گیم پلی بازی مزخرف و پر از باگ شده pes 2009 خیلی بهتر بود پسرفتم کردن
- بابا یکی پیدا نمی شه به ما بگه این مستر لیگ چرا اینجوری شده حالم بهم خورد
البته من نميگم شما منظور خاصي داري ولي قبول كن اينهمه ايراد گرفتن از اين بازي فقط شلوغ كردن تاپيكه و هيچ خاصيت ديگه اي نداره.
حالا هم اگه قصد كوبيدن الكي بازي رو نداري مشخصات سيستمت (سخت افزار و سيستم عامل ) و اينكه كارت گرافيكت آخرين درايور رو داره يا نه رو بگو شايد مشكلتو بچه ها حل كردن اگرم فقط مي خواي الكي بازي رو بكوبي بي خيال شو دوست عزيز
آقا کسی این مشکلو داره هنگام گزارش بازی یه دفعه گزارشگر قفل میکنه (یعنی یدفعه 5 بار پشت سره هم اسمه یه نفره اعلام میکنه )؟
داداش از بازی خوشت نمیاد که نیاد ما چیکار کنیم.برو همون wnining eleven 6 رو بازی کن.این قدر الکی پست نده و تاپیک رو شلوغش نکننقل قول:
نقل قول:
حسین جان و بهادر خان و سایر دوستان این پچ رو تست کردید ؟ من نمیخوام بازی رو با تغییرات زیاد عوض کنه. این پچ فقط لایسنس تیم ها رو درست کرده یا کله بازی رو ریخته به هم ؟!!
:11:
دوست عزيز پچ كاملي نيست ولي خوبهنقل قول:
بازي رو به هم نميريزه مطمئن باش . فقط اسامي و لوگو و لباساي خيلي از تيما رو درست مي كنه
شما بازیتون تک دی وی دی هستشنقل قول:
اگه اینطرویه که باید بگم که مشکل حتما از دی وی دی بازی هست
باید بازی 2 دی وی دی رو بخرین!!!
این تک دی وی دی ها به خاطر نوع فشرده سازی باعث بهم خوردن و از بین رفتن فایلهای صوتی میشه
نه دوست عزیز بازی من 2 دی وی دیه . بطور کامل نصب کردم ولی وسط بازی گزارشگر یه دفعه قفل میکنه و دوباره درست میشه :41:نقل قول:
من توي منوي ها مستر لیگ که در حال چرخشم یه دفعه بازی توی لودینگ بین دو منو قفل میکنه و مجبور میشم alt+f4 بگیرم آیا جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟