رفیق کاشکی این حرف قشنگتونو به صورت یه تاپیک اعتراضی شیرازیها کلا یه تاپیک جدا تو انجمن میزدین با تیتر مناسب که همه بچه ها جمع شیم اعتراض کنیم؟نقل قول:
Printable View
رفیق کاشکی این حرف قشنگتونو به صورت یه تاپیک اعتراضی شیرازیها کلا یه تاپیک جدا تو انجمن میزدین با تیتر مناسب که همه بچه ها جمع شیم اعتراض کنیم؟نقل قول:
در مورد سرعت روزانه راست میگه صبانت سرعتش را کاملا باز میگذاره یکی از دوستان 2048 گرفته سرعت روزانه اش را باز گذاشتن و چون دان استریم را براش6مگ بستن سرعت دانلودش حدود600 هست در روز ولی چه فایده مهم شبانه هست که بعید می دونم سرعت خوبی داشته باشه مگر مرکز مخابرات خوبی داشته باشند یا بخواهند چند ماه اول مثل شاتل حال بدن به مشتری و بعد محدود کنن و خیلی خیلی کم پیش میاد منم هر کی دیدم صبانت یا خیلی خیلی خوبه سرعت شبانه اش یا خیلی افتضاح هست
دوستان اسیاتکی خواهشا برای یک بار هم که شده یک تماس یا ایمیل با قسمت <<صدای مشتریان>> بگیرید یا بفرستید و درخواست بدید تا ساعت شبانه را همانند شهرهای دیگه به 1-9 افزایش بدهند
خودشون میگن اگه درخواست ها زیاد باشه اعمال میکنیم لطفا هر کس را که می شناسید اسیاتک داره بهش بگید تماس بگیره یا خودتون با مشخصات اون به قسمت صدای مشتریان یا ایمیل بفرسته از داخل سایت که ساعت شبانه 2-8 شیراز را مانند بقیه شهرها به 1-9 افزایش بدهند
ارسال ایمیل از طریق لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماس از طریق شماره زیر:
روزهای پنج شنبه از ساعت 8:30 الی 12:30 مشغول به کار می باشند .
صدای مشتریان
شماره تماس 021-82144615 ساعات کار 8:30 الی 17:00
انجام شدنقل قول:
:45:نقل قول:
راه اندازی فاز اول شبکه ملی اطلاعات «اینترنت ملی» کمتر از 10 روز دیگر
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، اعلام کرد تا چند روز دیگر اینترنت در بسیاری از استانهای ایران از اینترانت جدا میشود. به گزارش ایلنا، علی حکیم جوادی در باره جزئیات این طرح گفت تفکیک اینترنت از اینترانت در ۳۱ استان کشور انجام میشود و این اقدام به صورت همزمان و برای دستگاههای دولتی خواهد بود. وی با بیان اینکه در این فاز جداسازی و تفکیک اینترنت از اینترانت در ۳۱ استان به صورت همزمان و برای دستگاههای دولتی اجرایی میشود گفت: آنچه در برنامه دیده شده تا پایان امسال و با فشرده سازی برنامه ها هر چه سریعتر این اتصالات انجام می شود خوشبختانه استقبال خوبی که شده است تا یک ماه آینده کل اتصالات انجام خواهد شد. وزیر ارتباطات نیز، ماه گذشته از راه اندازی فاز اول شبکه ملی اطلاعات تا پایان شهریور ماه خبر داده و اعلام کرده بود که در این فاز شبکه اطلاعات داخلی کشور از شبکه جهانی اینترنت جدا میشود.
سلام
من همین الان یه سرویس 512 رو به صورت اینترنتی از سایت اسیاتک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خریدم ولی وقتی وارد پنل کاربری میشم سرویس رو برام ثبت نکردن و نوشته (نام کاربري شما مجاز به تمديد ديگري نميباشد) در ضمن من از اتصال موقت سه روزه استفاده میکردم که تا فردا هم اعتبار داره یعنی باید صبر کنم تا اعتباراتصال موقت تموم بشه یا نه مشکل از جای دیگه ای هست؟
نه مشکلی ندارهنقل قول:
زنگ بزنید به 1844 یا تهران
تماس با صدای مشتریان هم یادتون نره
شاتل الان
اینو مقایسه کنید با نتایج پینگ اون شرکت ماتریکس !!
واقعآ خودمو نجات دادم !
شاتل فقط چند ماه اول بهت حال میده بعدش یه حالی ازت میگیره که...نقل قول:
دوستان من پارس انلاین دارم.تا چند روز دیگه قراردادم تموم میشه.همه میدونیم همه شرکتا نمیتونن نیازای مارو براوورده کنن.من فقط دانلود شبانه برام مهمه.بنظرتون بین بد و بد تر کدوم شرکتو انتخواب کنم که شبانش میزان دانلودش از بقیه شرکتا بیشتر باشه.مرکز سعدیه هستم.کاوش رایانه(صبانت) چطوریه شبانش خوبه یا پیشنهاد دیگه میدین؟ممنون میشم یکی بما کمک کنه.صواب داره...:37:
نقل قول:دوستان كسي نيست آدرس يا شماره تلفني از اين شركت داشته باشه؟نقل قول:
هرچی باشه به اون شرکت ماتریکس شرف داره که مدیر عاملش جلوی همه کارمنداش به مشتری فحش ناموس میده !!!نقل قول:
ممنون از این تاپیک مفید
رفقای آسیاتکی حمله!
مگر اینکه خودمون دست به کار شیم
من اگه جای تو بودم همونجا جلوی همکاراش خشتکشو میکشیدم رو سرشنقل قول:
این همه شرکت عهد شما رفتی شاتل حداقل یه مشورت میکردی با بچه های تاپیک
:31:
واقعا یه سرویس دهنده خوب تو این شهر گل و بلبل نباید باشه؟؟
...واقعاکه
اگه کاوش رایانه گرفتی بعدش بیا سرعتت رو هم واسه بچه ها بگو چون من خودمم مثل خوودت پارس دارم میخوام عوض کنم....نمیدونم این کاوش چیجوریاست..نقل قول:
چرا؟مگه کاوش چشه؟شما کاوش دارین؟سرعت دانلود شبانتون چنده؟نقل قول:
خدا رو شکر بعد از 34 روز عذاب کشیدن از دست این صبانت حروم خور , تونستم به جمع 20نتی ها بپیوندم:11:
34 رو طول کشید تا خط من رو از رانژه در بیارن(خدا از خیرشون نگذره)
3 روز هم طول کشید تا 20نت رانژه کرد
هیچی دیگه کل تابستون معطل اینا بودم , حالا هم هیچی نشده باید برم دانشگاه(شیراز نیست):9:
این چند مدت هم فروم رو هر روز چک می کردم
مثل اینکه یه سری از بچه ها ناراضی بودن
والا این چند روز باری من نه افت سرعت داشته نه قطعی
اینم مدرک برای اثبات:6:
مرکز حافظ
فقط روز اول فول تایم اوت بود که مشکل از سیم کشی خونه و اسپلیتر بود(با پشتیبانی هم صحبت کردم , پورتم و ریست کردن)
درسته منم که قبلا از صبانت (کاوش رایانه) داشتم سرعت روزانه خیلی بالا بود.نقل قول:
ولی لطفا اینقدر نگید کاوش رایانه کاوش رایانه، ملت فکر میکنن یه شرکت جدید هست گول میخورن. بگید صبانت تا همه یادشون بیاد همون شرکتی هست که خونمونو کرد تو شیشه
تایید میشه اینقدر نگید کاوشنقل قول:
من 6 7 سال پیش صبا داشتم قطعی زیاد داشت اون موقع
دوستان اسیاتکی یادشون نره با صدای مشتریان تماس بگیرید بگید ساعت شبانه شیراز را از 2-8 به 1-9 افزایش بدن
دوستان برا شبانه چی خوبه بگیریم؟کاوش رایانه(صبانت) توی وبسایتش سرعت تست بعضی از مشترکاشو گذاشته اکثرا سرعتا نجومیه.البته برا شبانه حدودشو تعیین کرده مثلا 512 گفته شبا حدود 95 سرعت میده.ایمیل زدم بهشون تایید نکردن و گفتن سرعت به عوامل گوناگون ربط داره... حالا ما از چه شرکتی بگیریم؟
تبریک پینگت خوبه......
سلام، من الان بیش از یک ساله که مشترک ماتریکسم و موردی که شما گفتین رو برخورد نکردم.
به همین خاطر الان هم بعد از مدتی یه تست سرعت گرفتم که اینجا میگذارم واسه رفرنس.
راستی دقت کردین از سایت شاتل تست گرفتین نه یه پروایدر ثانویه!
سعی میکنم یه تست هم شب بگیرم بگذارم اینجا
نقل قول:
سلام دوستان اسیاتکی
سرعت 128 نامحدود طلايي چند هست؟ روز و شب ؟
سرعت 512 نامحدود برنزی چند هست؟ روز و شب؟ تو شیراز ارائه می دهند برنزی ؟اخه تو تعرفه هاشون نیست
از این دوتا کدوم را پیشنهاد می کنید بگیرم؟
به دلیل استفاده زیاد حجم در روز مجبور یکی از این سرویسها را بگیرم:
سرویس 128 نامحدود طلايي قیمت:29تومن
سرویس 512 نامحدود برنزی قیمت:21تومن
سرویس 128 10 گیگ قیمت:25تومن
اگر میخوای نامحدود بگیری چرا از 20 نت نمی گیری 256 بیست هزارتوماننقل قول:
شب سه شنبه از طریق سایت 20 نت درخواست جمع آوری دادم صبح تماس گرفتند دلیل جمع آوری رو پرسید گفتم فقط به دلیل نداشتن سرویس شبانه (اگه شبانه داشت مرگ نداشت)1ساعت بعد خط از رانژه دراومد
حالا از سه شنبه تا حالا فرم ثبت نام پارس انلاین رو فرستادم منتظر تماسم اما دریغ از یک تک زنگ (چون ماه اول مچانیه رفتم طرفشون)فکر می کردم پشتیبانی پارس خیلی قوی باشه اما متاسفانه من پشتیبانی ندیدم مثل این که وچود نداره که بگم ضعیفه (حیف که ماه اول مجانیه)خلاصه چندروزه اینترنتم قطعه (دارم میلرزم)اینترنت خونم پایین اومده کمککککککککک
خطم روی اسیا تک رانژه هست و به دلیل کارم 1ساعت هم نمیتونم بدون نت باشمنقل قول:
دوستان اسیاتکی تماس یا ارسال پیام به صدای مشتری یادتون نره درخواست بدید برای افزایش ساعت شبانه و اضافه کردن سرویس نامحدود برنزی
سلام دوست عزیز سرویس شما چیه ؟نقل قول:
دوستان آسیاتک من 4 ساعت هست قطعه اینا دیگه حرومزادگی رو از حد گذروندن کلافه شدم
امروز بيسنت براي من وصل شد . سرويس 1مگ حجمي گرفتم ولي سرعت بالاتر از 23-24 نميره.
پينگ خوبه ولي سرعت افتضاح.
اره یه نیم ساعت یک ساعتی کلا قطع بودنقل قول:
دوستان امروز از قسمت صدای مشتریان باهام تماس گرفتم طرف رفیقم شده حسابی گفت اون روز هم که گفتی به بچه ها میگم تماس بگیرن 10 12 نفر تماس گرفتن درخواست دادن شبانه را افزایش بدن گفت هر روز پیام بفرستید یا تماس بگرید هر چه بیشتر باشه بهتره باید زیاد بشه تا اعمال کنم
دوستان سرویسهای نامحدود برنزی شیراز ارائه نمیده چون به ضررش هست لطفا در این مورد هم ذکر کنید تو پیام یا تماستون با صدای مشتریان تهران
سرویسهای برنزی را تهران میگفت به مشترکین قدیمی نمی دن
اینجور که پرسیدم و فهمیدیم سرویس های برنزی سرعتت را همون میبندن ولی طلایی یک پله بالاتر
سرویس 128 نامحدود طلايي قیمت:29تومن سرعتش در حد سرویس 256هست
سرویس 512 نامحدود برنزی قیمت:21تومن سرعتش همون 512 هست
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟نقل قول:
پینگ بگیری ببینید timeout ندارید ؟
درسته پينگ خوبه ولي تايم اوت هر 10 ثانيه دارم.نقل قول:
مركز آزادگان - خط هم فيبرنوري هست.
دوستان:11:
لطفا هر روز یا هر چند روز یکبار از طریق قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیام بفرستید براشون تا ساعت شبانه را به1-9 افزایش بدهند و برای ارائه ندادن سرویسهای نامحدود برنزی از طرف شیراز شکایت بفرستید
من که هر روز پیام را میفرستم براشون
این طرفی که شکایت را پیگیری میکنه و تماس میگیره میگه هر چی درخواست ها بیشتر باشه بهتره و زودتر اعمال میکنن
شیراز نامحدود برنزی نمیده چون به ضررشون هست و میخوان سرویسهای گرون نامحدود طلایی را بکنن تو پاچه ملت! یا برای مشترک جدید ارائه میده!
اینجا که همش شده بیست نت و مخابرات....
خب یکی بیاد از بقیه سرویسا بگه چیجوریه؟
مثلاً این صبانت کسی میدونه شبانش چنده؟
یا همیار سرعت شبانش چنده؟
فکر می کنم یکی از دلایل کم بودن سرعتتون همون تایم اوت هست.نقل قول:
زنگ بزنید به پشتیبانی مشکلتون رو بگید، راهنمایی می کنن. شاید پورت ریست کنن ...
سلام
کسی اینجا از سرویس نامحدود طلایی آسیاتک که جدیدا گذاشته استفاده میکنه؟یا خبر داره سرعتهاش چطوری هستند؟
طبق سوالی که من از قسمت صدای مشتریان کردم و اونم از قسمت پشتیبانی آمارشو گرفت یه پله بالاتر می بندن مثلا 128 را 256 می بندننقل قول:
ولی برنزی را همون میبندن که به صرفه تره
زنگ زدم شیراز برای سرویس نامحدود برنزی گفت ارائه نمی دیم گفتم شما خانوم؟ یک چند ثاتیه مکث کرد گفت هنرور منم زنگ زدم تهران اسمشو گفتم شماره تماسمو گرفتن گفتن تا ظهر نتیجه اشو خبرم میدن و گفت مکالمات ظبط شده و پیگیری میکنیم که چرا با شما اینجور صحبت کردن
دوستان شما هم زنگ بزنید تهران بگید با خانم هنرور صحبت کردید برای سرویس برنزی برای مشتریک جدید گفتن ارائه نمی دیم
اینا فکر کردن ملت خرن هر سرویس که به ضرر خودشون هست را ارائه نمی دن
دوستانی که شیراز پارس انلاین دارن لطفا سرعت شبانشون رو اعلام کنند.ممنون
الان رفتم همیار نت سرویس 1 مگ یه ماهه رو ثبت کردن ...
گقت مخابرات دستغیب خر تو خره !!! تا 2-3 هفته باید صبر کنید !!!
عجب شانسی داریما .... ای کاش این دستغیب هم میرفت توی طرح کلا با حاک یکسان میشد.
یعنی خوشم میاد که ما ایرانی ها اخر نون بری هستیمنقل قول:
اخه برادر من یه اپراتور که مثل یه روبات هست چیزی که بهش گقتن رو میگه رو کاغذ براش نوشتن این هم خونده لطفا نام این خانوم رو حذف کنید شاید دوست نداشته باشه
موفق باشید