الان قیمت بازار ش چنده؟
Printable View
الان قیمت بازار ش چنده؟
راهی ساده برای تعمیر لغ شدگی قلم 5800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چسب آکواریوم هست خیلی ساده از قبلش هم بهتر شده اگه این کار رو نکنید باید یه قاب اصل بخرید و در پوش اون قاب رو به جای در پوش باطری حرض شده استفاده کنید.
و به راهتی میتونید قلم رو خارج و داخل کنید و خاصیت الاستیک چسب جلوگیری از خراب شدن درپوش و حفره که درست کردید میشه و دوباره کاری نداره.
خیلی راحت. بدون خرج.
من که قلمش رو تا به حال دو بار بیشتر در نیاوردم اونم بچه ها در آوردن زدم تو سرشون گرفتم گزاشتم سره جاش:31:
مگه این بیل بیلکیه که رو بندشه با اون کار نمیکنید؟
من يحتمل امروز يا شنبه اين گوشيو براي بابام ميخرم:31:
ميخواستم ببينم نسبت به x6 كه چيزي كم نداره؟؟ تا اونجايي كه من ديدم x6 فقط يه كم قيافش بهتره و حافظه بيشتري داره...
من خودم يه چيزايي در موردش خوندم...الان تا ورژن چند اين گوشي ه ك ميشه؟
gps و ايناش عين n95 هست ديگه؟
فعلا همينا...:31:
ممنون:46:
و صفحـه ی Touch ـش . . . :46:نقل قول:
ميخواستم ببينم نسبت به x6 كه چيزي كم نداره؟؟ تا اونجايي كه من ديدم x6 فقط يه كم قيافش بهتره و حافظه بيشتري داره...
با اون کار کردن مشکله مخصوصا موقعی که میخوای تایپ کنی :21: برای منم جای قلمش لق شدهنقل قول:
تازه نسبت به x6 یه چیزی بیشتر داره :31: اونم خز شدن این گوشیه :27::27:نقل قول:
ماله منم جا قلم قال فابریکش شکست:13:نقل قول:
با اون کار کردن مشکله مخصوصا موقعی که میخوای تایپ کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای منم جای قلمش لق شده
تو سر مال نزن ديگه!:31:نقل قول:
به جاي خز بگو گوشي پرفروش:31:
حالا تاچش چه فرقي داره با ايكس 6؟
اينم بخوايم انگيج اينا بريزيم بايد ---- اش كنيم؟ تا چه ورژني ---- ميشه؟
پس یعنی باید بی خیال قلم بشیم؟؟؟
نقل قول:بههنقل قول:
من نمیدونم چی میگین شما:31:
والا بنده برای تایپ که از اون کیبورد کاملش استفاده میکنم، فول اسکرین کیبورد
با دو انگشت شصت دو انگشتی خیلی فاز میده هر چند برای چت بازم کم میاره
کلا فقط یه نمه تو xplore چون فونتش رو کوچیک کردم فایل بیشتر نشون بده مشکله که اونم با همون بیل بیلکه حله
خلاصه قلم کار نکردم تا به حال
قیمت روز این گوشی چنده؟ من امروز از شرکت برمیگشتم یه بابایی منو سیاه کرد گفت 220 هزار تومن اصلشه...
آخه مگه گوشی اصل هم توی بازار ایران یافت میشه؟ همه اش چینی هستند دیگه.
اقا احتمالا داريم ميخريمش تا ساعاتي ديگر...
يكي سريع بگه چه چيزايي رو چك كنم موقع خريد!
چه پروداكت كدي از همش بهتره و فارسي داره؟ تو پكش چيا بايد باشه؟
کسی که به ما جواب نداد اما ما 255 خریدیمش بدون گارانتی...
شرمنده دیر شد :41: حالا تو پکش چیا بود ؟:31: چون تو پک گوشی های که دو سال پیش خریده شده خیلی کاملتر به امروزی ها بوده قبلا پکش شامل کیف و قلم و بندک و سه پایه و کابل تلویزیون و کابل کامپیوتر و سی دی بوده فعلا همینا رو یادمهنقل قول:
به هر حال مبارک باشه :8:
ممنون:46:نقل قول:
پكش كه اول خالي بود:31: از جاي جاي مغازه وسايلشو پيدا ميكردن ميريختن تو پكش:31:
قلم+بند+هدفون+كابل كامپيوتر+كاركيت و ديگر هيچ!!:13:
دفترچه و سي دي هم گفت نداريم..خودتون واردين ديگه:18:
به هرحال ديگه خريداري شد...براي شارژ اوليه چقدر بزارم؟
ورژن 50 هست...شنيدم ه ك نميشه؟!
من اون زمان که خریدم فروشنده گفت 16 ساعت بزار زیر شارژ ولی من بعد 8 ساعت کشیدمنقل قول:
برای ورژن 50 با هلوکس ه ک نمیشه باید از فریمور های کوک شده استفاده کنی
مهم نیست چقدر بزاری چون بعد از 1 - 1.5 ساعت خود به خود قطع میشهنقل قول:
یه عکس اگه تونستی از پشت باتریش برام بزار
سلام
حین اجرای بازی های جاوا یه کنترلر مسخره روی تصویر هست. مثل بازی real football 2011
ولی حین نید فور اسپید نیست
نمیشه این رو حذفید ؟!
برو به مسیر زیرنقل قول:
Meno=>Settings=>Application mgr=>Installed apps
یکی از بازی یا برنامه های جاوای نصب شده را انتخاب کن و Options را بزن و بعد Suite settings را انتخاب کن و On-screen keyboard را از on به Off تغییر بده
موفق باشی
سلامنقل قول:
برو توی Setting سپس application mgr و سپس Installed apps. برو روی بازی مورد نظرت و از تنظیمات برو روی Suite Settings و سپس On Screen Keyboard رو روی جهتی بگذار یا اصلا خاموشش کن
شاد باشین :31:
سلام دوستان...از نظرکیفیت صدا 5800 بخرم یا w995 sony erricson بادوربین 8
5800 به نقل از مشهورترین رفرنس حرفه ایی صدا:
ولی هیچی از اون یکی نمیدونم.کد:http://www.head-fi.org/forum/thread/410066/nokia-5800-xpressmusic-sound-quality
توی قسمت بلوتوث گزینه ی Remote SIM Mode که میشه روشن و خاموش کرد برای چیه؟
بابا تاپیک ترکید دی:
اسپویلر واسه چیه پس؟
به نظرتون میارزه اینو بفروشم N97 بخرم؟
تفاوت کلی دارن با هم؟
من منع کلوپ N97 رو کردم؛ حالا اینجا این مدلی شد!!! :13:نقل قول:
عکس با حجم و اندازه بالا فقط باعث سنگینی تاپیک و سردرگمی و آزار دیگران به ویژه دارندگان اینترنت ذغالی دایل آپ خواهد شد!!!
اگر یک بار دیگه مشاهده کنم که کسی عکس با حجم و اندازه بالا در پست های خودش قرار داده، خودم با دست خودم گزارش فرد خاطی رو رد می کنم!!!! :4::grrr::19:
{{ برای اطلاع: فتوشاپ از سال 1990 برای مکینتاش و از سال 1993 برای ویندوز ساخته شده و هم اکنون هم آخرین نگارشش CS5 هست. حداقل کارش هم اینه که می شه باهاش عکس ها رو ری سایز کرد!!!! }}
و درباره باطری: کاری به این نداشته باشین که مدار جریان شارژ پس از 1:30 قطع می شه؛ مدار قطع نمی شه؛ چون گوشی و شارژر خنک می شن این طور فکر میکنیم. در حالیکه جریان هنوز برقراره. منتهی چون فقط مشغول پتانسیل سازی هست نه شارژ، انقدری حرارت تولید نمی کنه که گرم بشن. باطری برای بار نخست 16 ساعت و برای بار دوم پس از تخلیه کامل، می بایست 8 ساعت در شارژ باشه. پس از اون هم فقط به اندازه ای که تا پر شد از برق جدا بشه
بچه ها من برای انگیجم یه برنامه نیم وجبی داشتم که از اس ام اس ها بک آپ مانند میگرفت روی فایل text سیو میکرد
جلب بود
برای این ورژن سیمبین هم چنین چیزی هست؟
بک آپ خودش رو نمیخوام
داریوش جان رفتار شما خوب نبود...نقل قول:
شما میتونستی صبر کنی تا من انلاین بشم و به محض اینکه میدیدم برای بچه ها مشکل لود شدن صفحه ایجاد شده خودم عکسا رو ریسایز میکردم ....یا شما میتونستی به من پیغام خصوصی برای این کار بدی!
من هم چون فرصت کافی نداشتم و هم میخواستم سریعتر اون دو عکسو برای دوستمون که خواسته بود اپلود کنم فرصت کم حجم کردنش رو نداشتم!!
اما این طرز صحبت شما بسیار ناامید کننده بود:13:اطلاعات شما هم درمورد فتوشاپ خیلی عالیه...!!:13:
باز هم متاسفم برای این برخورد...
اين براي منم سواله .. اگر كسي جواب بده خيلي خوبه ...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5421901&postcount=6782
کد:http://www.head-fi.org/forum/thread/458407/sony-ericsson-w995-vs-ipod-160gb-7th-gen
عزیز این حرفت پایه و اساس نداره هانقل قول:
و درباره باطری: کاری به این نداشته باشین که مدار جریان شارژ پس از 1:30 قطع می شه؛ مدار قطع نمی شه؛ چون گوشی و شارژر خنک می شن این طور فکر میکنیم. در حالیکه جریان هنوز برقراره. منتهی چون فقط مشغول پتانسیل سازی هست نه شارژ، انقدری حرارت تولید نمی کنه که گرم بشن. باطری برای بار نخست 16 ساعت و برای بار دوم پس از تخلیه کامل، می بایست 8 ساعت در شارژ باشه. پس از اون هم فقط به اندازه ای که تا پر شد از برق جدا بشه
درباره این موضوع بحث زیاد شده
میتونی تاپیکاشو بخونی خودت
--------نقل قول:
اتفاقاً ایشون کاملا درست گفتن و در مورد باتری و شارژ کاملا حق با ایشونه!
به چه علت؟
به این علت که گوشی که آدم نیست که وقتی ببینه شارژ شده برای همیشه جریان برق را قطع کنه! مداری که در شارژ به کار رفته هر چند وقت یک بار مقدار شارژ را روی باتری تست می کنه و جریان را وصل می کنه و در صورتی که باتری فول شارژ باشه باز جریان را برای مدت زمان خاصی قطع می کنه و همین کار را به طور منظم تکرار می کنه!
و شما هم برای درک همین موضوع در حالی که گوشی داخل شارژ هست و فول شارژ شده با گوشیت شروع به کار کردن کن و مثلا بازی کن و متوجه می شی بعد از مدتی دوباره گوشی اقدام به شارژ می کنه!
در نتیجه گوشی موجود هوشمندی نیست! و با همون تستی که به صورت جریان موقت به طور منظم انجام می ده متوجه فول یا غیر فول شارژ بودن باتری می شه! و همین تستهای مکرر که منجر به قطع و وصل شدن جریان به گوشی می شه, هم به باتری و هم گوشی به مرور زمان صدمه خواهد زد!
موفق باشی
نقل قول:این گزینه به شما اجازه می ده با دستگاه های بلوتوث دیگه (مثل هندزفری بلوتوث، کارکیت و ...) کارهایی که مربوط به سیم کارتتونه انجام بدید. مثلاً شماره گیری. اگر این گزینه فعال نباشه نمی تونید از طریق هندزفری بلوتوث شماره گیری کنید.نقل قول:
یک گوشی 5800 کارکرده!
در حد تمیز
ساخت چین
چقدر قیمت میخوره؟
تقریبا؟
والا ما که خیلی جاها خوندیم الکیهنقل قول:
از کسی هم که تو این موضوع وارد بود پرسیدم اونم گفت الکیه
خودمونم برق میخونیم یه چیزایی میدونیم
به حرف فروشنده ها هم زیاد اعتماد نکین ( یکی خودش تو همین فروم گفت ( فروشنده بود ) به یکی میگم شارژ اولو 6 ساعت بزن به یکی میگم 8 ساعت بزن ولی خودشم میگفت الکیه ! )
این باتری ها لیتیوم هستند لیتیوم ها نیازی به این کار ندارن باتری های نیکل متال هیدرید ( که این روزا کمتر ازشون استفاده میشه اینجوری بودن و باید شارژ اول رو زیاد میزاشتی )
تا چند سال پیشم چون شارژر ها به صورت ترانس بودن اینو میگفتن ولی امروزه شارژها ها دیگه به صورت ترانس نیستن و هوشمند شدن ( تو جریان دهی هم قوی تر شدن )
دیگه فکر کنم لازم نیست تخصصی تر بگم
اینم حرف من نیست که بگین داری از خودت میگی من درباره این موضوع زیاد مطلب خوندم و تو فروم های زیادی دیدم نظرات درباره این کار چی بوده
بازم میل خودتونه
اگه دوست دارین 16 ساعت بزارین شارژ اولو ...
فکر کنم این برنامه ای است که میخواهی.5800 ندارم که تست کنم ببینم خودشه یانه:41:نقل قول:
کد:http://trailer.persiangig.com/other/savesms.rar
من با توضيحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم اون باتري هاي نيكل بودنقل قول:
واينو اضافه كنم كه مدار گوشي جرياني رو كه باتري ايجاد ميكنه رو تست ميكنه و وقتي كه به حداكثر خودش رسيد روند شارژ شدن قطع ميشه و وقتي كه شما با گوشي بازي ميكني يا كار ميكني بعد از 1مدت براي اين شارژ دوباره آغاز ميشه كه مقداري از پتانسيل باتري مصرف شده و مدار گوشي تشخيص ميده كه پتانسيل باتري از حد فول پايينتر اومده و مدار رو وصل ميكنه البته اينم اضافه كنم ك وقتي شما گوشيت كاملا شارژ ميشه ديگه برق قطع ميشه و گوشي از باتري استفاده ميكنه
آيا اينطور نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:5:
نقل قول:
شما کاملا درست می گی.
من جلوی همه از arash banikarim بابت لحن بدم رسما پوزش می خوام. امیدوارم که بخشیده بشم :45:
آخه سیستمش که از سیستم مدار برق لپ تاپ پیشرفته تر نیست! خود لپ تاپ هم باطریش به هیچ عنوان با پر شدن شارژ جریان رو قطع نمی کنه؛ مگر برخی از مدل ها ( از جمله لپ تاپ های سونی ) که به صورت نرم افزاری یه همچین چیزی رو در نظر گرفتن. ( که اون هم تازه باید از درون ویندوز فعالش کنی )نقل قول:
فکر کنم 180 اینا باشهنقل قول:
سلام
من 1 سيمكارت ايرانسل دارم كه زماني كه در گوشيe250سامسونگ كه ميذارمش ميگه:پاك مسدود شد
و وقتي كه تو 5800 ام ميذارمش ميگه:sim card rejected
كسي براي حل اين مشكل پيشنهادي داره؟راسي هر دو گوشي سالمه چون با2سيمكارت ديگه امتحانشون كردم
امكان داره سيم كارت سوخته باشه؟بايد چ كرد؟:41::19:
دوستان رمز مموری فراموش کردم جطوری میشه "ه.ک" کرد.